OstroVit Crom 200mg - 200 tablete

5903246229196

OstroVit Crom 200 mg este un supliment alimentar sub formă de tablete care conține un element valoros, cromul. Acest micronutrient are diverse efecte în corpul nostru. Contribuie la metabolizarea corectă a macronutrienților, ajută la menținerea nivelului adecvat de glucoză în sânge, la accelerarea ratei metabolice și a pierderii de grăsime.

  • 200 de tablete per flacon
  • 200 de portii per flacon
  • picolinat de crom
  • remediu utili pentru consumatorii înrăiți de dulce

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 200 tablete
Brand OstroVit


32,00 Lei cu TVA

24,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit Crom 200mg 

Cromul este esențial în dieta noastră. Poate fi găsit în unele alimentele vegetale, în special în cereale. Cromul poate fi folosit ca „mijloc de aur” pentru procesul de slăbire. Ajută la combaterea poftei de mâncare, ajută la reglarea nivelului de glucoză din sânge și chiar la promovarea lipolizei, care este un proces cheie al unei siluete sănătoase, zvelte și bine îngrijită. Având în vedere că că ajută la menținerea și creșterea masei musculare, cromul este de asemenea recomandat și sportivilor.

Proprietățiile OstroVit Crom 200mg

  • Contribuie la metabolizarea corectă a macronutrienților Ajuta la menținerea unui nivel normal de glucoză
  • Favorizează lipoliza
  • Ajută la inhibarea senzației de foame
  • Contribuie la menținerea și creșterea țesutului muscular

Cum să utilizați?

Consumați 1 porție (1 tabletă) pe zi după masă.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să inlocuiasca o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, să trateze sau să vindece nicio boală. Nu consumați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. A nu se lăsa la îndemana și vederea copiilor mici. Produsul nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează.

Informații nutritionale

Ingrediente active

For portion

%VNR*

Crom

200 mcg

500

*Valoarea Nutrițională de Referință conform Regulament 1069/2011

Ingrediente: agenți de încărcare: celuloză microcristalină, amidon; agenți anti-aglomeranți: dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași; picolinat de crom.

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, alune, alte nuci, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, țelină, muștar, crustacee, pește.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Crom 200mg - 200 tablete

OstroVit Crom 200mg - 200 tablete

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie