OstroVit Lecitină 1200mg - 70 capsule

5902232618600

 • Conține 70 de porții per flacon
 • Porția este de 1 capsulă pe zi
 • 1200mg Lecitină per capsulă
 • Ediție limitată: 60 + 10 capsule gratis
 • Obținută din soia nemodificată genetic

Mai multe detalii

Specificații

AromăFără Aromă
Cantitate70 capsule
BrandOstroVit


30,00 Lei cu TVA

22,50 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre Ostrovit Lecitină 1200mg

Ostrovit Lecitină 1200mg este un supliment alimentar sub formă de capsule care conțin lecitină de soia. Suplimentul este destinat în primul rând persoanelor care suferă de probleme nervoase și cardiovasculare, precum și celor care doresc să-și îmbunătățească memoria și capacitatea de concentrare. Datorită proprietăților speciale ale lecitinei, suplimentul poate îmbunătăți starea generală a organismului.

Beneficii

Lecitina este un compus fosfolipid care acționează ca bloc principal de construcție al membranelor celulare din corpul nostru. Poate fi găsită în rinichi, creier, ficat, precum și în țesuturile care construiesc celulele nervoase. Lecitina a fost extrasă pentru prima dată din gălbenușurile de ou, dar acum materia primă este obținută din plante ca un produs secundar al rafinării uleiului. Chiar dacă este dificil să obțineți lecitina din alimentație, suplimentarea reprezintă o modalitate facilă de a vă asigura un aport suficient de lecitină. OstroVit Lecitină este un supliment recomandat în special persoanelor care lucrează intens psihic. Printr-o suplimentare constantă, lecitina poate ajuta la o mai bună funcționarea a zonelor creierului responsabile pentru procesele de memorie, asociere a faptelor, concentrare sau îmbunătățirea generală a stării de spirit. Există studii care indică faptul că suplimentarea cu lecitină poate scădea colesterolul LDL total. Utilizarea lecitinei este asociată, de asemenea, cu beneficiile protejării ficatului și intestinelor împotriva factorilor externi dăunători, cum ar fi medicamentele puternice, alcoolul și toxinele.

Proprietățile Lecitinei

 • Lecitina este un bloc principal de construcție pentru fiecare celulă a corpului nostru
 • Poate contribui la scăderea colesterolului LDL când crește colesterolul HDL
 • Poate întârzia procesul de îmbătrânire a organismului
 • Susține concentrarea și alte funcții cognitive
 • Are acțiune protectoare asupra ficatului și a intestinelor
 • Facilitează memorarea și concentrarea

Cum să utilizați

Consumați o capsulă pe zi, de preferat cu una dintre mese.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos si nu sunt destinate sa diagnosticheze, sa previna, sa trateze sau sa vindece nicio boala. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Informații nutritionale

Valori specificePer porție (1 capsulă)
Lecitină din Soia1200mg

Ingrediente: lecitină din soia, gelatină, umectant - glicerol; apă.

Atenționări: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), alune, alte nuci, cereale care conțin gluten, ouă, țelină, muștar, crustacee, pește.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Lecitină 1200mg - 70 capsule

OstroVit Lecitină 1200mg - 70 capsule

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie