OstroVit Magneziu și Potasiu 20 Tablete Efervescente

5903933908748

OstroVit Magneziu și Potasiu este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente, care reprezintă o combinație perfectă de 3 ingrediente active. Produsul a fost creat pentru persoanele care doresc să își completeze dieta cu magneziu, potasiu și vitamina B6 și cărora nu le place suplimentarea sub formă de tablete orale. Trebuie doar să dizolvi tableta în apă și să bei lichidul gata preparat, cu o aromă delicioasă de grapefruit.

  • 20 tablete efervescente per flacon 
  • 1 tabletă pe zi = 20 utilizări/flacon 

  • Aromă delicioasă și răcoritoare de grapefruit

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Grapefruit Roz
Cantitate 20 tablete
Brand OstroVit


18,00 Lei cu TVA

16,20 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit Magneziu și Potasiu Tablete Efervescente 

OstroVit Magneziu + Potasiu este un supliment alimentar sub formă de tablete efervescente, care reprezintă o combinație perfectă de 3 ingrediente active. Produsul a fost creat pentru persoanele care doresc să își completeze dieta cu magneziu, potasiu și vitamina B6 și cărora nu le place suplimentarea sub formă de tablete orale. Trebuie doar să dizolvi tableta în apă și să bei lichidul gata preparat, cu o aromă delicioasă de grapefruit. 

Ingredientele conținute în OstroVit Magneziu și Potasiu 

  • Potasiu - Un micronutrient esențial în dieta noastră, care este necesar, printre altele, pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților; contribuie la buna funcționare a mușchilor și la transmiterea nervoasă, dar cel mai important este implicat în procesul de diviziune și specializare celulară. 

  • Magneziul - Este unul dintre cei mai cunoscuți micronutrienți, ale cărui surse sunt în primul rând nucile, cacaua și legumele. Nivelul său adecvat în alimentația noastră contribuie la reducerea senzației de oboseală și a stării de oboseală, ajută la menținerea echilibrului electrolitic și susține buna funcționare a mușchilor și a sistemului nervos. 

  • Vitamina B6 - O vitamină zilnică esențială din grupa B, care, în combinație cu magneziul și potasiul, contribuie la reducerea senzației de epuizare și a oboselii; ajută la buna funcționare a sistemului nervos și, astfel, la menținerea unor funcții psihice normale. 

Cum să utilizați? 

Consumați 1 tabletă pe zi. Se dizolvă 1 tabletă în 200ml de apă,  se bea imediat după preparare. Produsul este destinat adulților. 

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca substitut al unei diete variate și echilibrate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu ingerați daca sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Produsul nu trebuie utilizat de copii și femei în timpul alăptării. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție (1 tabletă)

% VNR*

Magneziu

125 mg

33 %*

Potasiu

300 mg

15 %*

Vitamina B6

1.4 mg

100 %*

 *Valoarea Nutritională de Referință cf. Regulament 1069/2011 

Ingrediente: regulator de aciditate: acid citric; bicarbonat de potasiu (potasiu); carbonat de magneziu (magneziu); regulator de aciditate: bicarbonat de sodiu; agent de încărcare: sorbitoli; aromă de grapefruit; stabilizator: polietilenglicol; îndulcitori: ciclamat de sodiu, acesulfam K; concentrat de sfeclă roșie uscată; colorant: riboflavină; clorhidrat de piridoxină (vitamina B6); colorant: betacaroten. 

Alergeni: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Magneziu și Potasiu 20 Tablete Efervescente

OstroVit Magneziu și Potasiu 20 Tablete Efervescente

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie