OstroVit Pharma Decorem For Men 60 capsule

5903246225099

OstroVit Pharma Decorem pentru bărbați este un complex de vitamine, minerale, extracte și aminoacizi pentru bărbați.

 • Formulă specială pentru bărbați

 • 25 de substanțe active

 • Vitamine sub formă de metil

 • Suficient pentru o lună de utilizare (2 capsule = 1 porție)

 • Cea mai înaltă calitate a materiilor prime și a tehnologiei de producție

 • Ambalaj închis la culoare, din sticlă

 • Capsule ușor de înghițit

 • Complex de componente care susțin sistemul imunitar

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 60 capsule
Brand OstroVit


40,00 Lei cu TVA

32,00 Lei

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit Pharma Decorem for Men 60 capsule

OstroVit Pharma Decorem pentru bărbați - un complex de vitamine, minerale, extracte și aminoacizi pentru bărbați. OstroVit Pharma este o linie care pune pe primul loc calitatea materiilor prime, diligența producției farmaceutice și toate componentele datorită cărora este creat suplimentul. OstroVit Pharma sunt suplimente de elită pentru consumatorii care știu ce este cel mai important pentru ei.

Vitaminele și mineralele conținute în produsul nostru controlează toate procesele vitale care au loc în corpul uman. Acestea influențează pozitiv procesele biochimice. Ele acționează ca un scut protector natural - imunitatea organismului nostru. Îmbunătățesc activitatea tuturor organelor. Ele influențează sănătatea și oasele puternice. Îmbunătățesc starea de spirit și susțin organismul în lupta împotriva răcelilor și infecțiilor. 

OstroVit Pharma Decorem for Men

Ingredientele conținute în OstroVit Decorem for Men

Zinc - ajută la menținerea unei fertilități și a unei funcții de reproducere corespunzătoare, la menținerea oaselor sănătoase și la sinteza corectă a proteinelor. În plus, ajută la menținerea unor niveluri adecvate de testosteron în sânge, a unei viziuni corespunzătoare și a unei bune funcționări a sistemului imunitar. Zincul ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Contribuie la menținerea sănătății părului, unghiilor și pielii.

Vitamina D3 (Vitamina Soarelui) - crește mineralizarea oaselor și a dinților, ajută la buna funcționare a mușchilor și a sistemului imunitar.

Acidul pantoteic (Vitamina B5) - Reduce senzația de oboseală și epuizare și contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat, precum și la buna sinteză și metabolizare a hormonilor steroizi, a vitaminei D și a unor neurotransmițători. Ajută la menținerea la un nivel corect a capacității mentale.

Niacina (Vitamina B3) - contribuie la reducerea senzației de oboseală și epuizare. Ajută la menținerea unor funcții psihologice corespunzătoare. Contribuie la menținerea sănătății pielii.

Iodul - ajută la menținerea sănătății pielii. Ajută la buna funcționare a tiroidei și la producerea de hormoni tiroidieni. Contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat.

Riboflavină (Vitamina B2) - ajută la menținerea sănătății pielii și reduce senzația de oboseală și epuizare. În plus, această vitamină ajută la menținerea stării corespunzătoare a membranelor mucoase și a globulelor roșii din sânge. Contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat, ajută la buna funcționare a sistemului nervos.

Vitamina B6 - ajută la sinteza corectă a cisteinei, contribuie la menținerea unui metabolism energetic corect, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la menținerea unui metabolism corect al homocisteinei. Această vitamină contribuie la menținerea unui metabolism corect al proteinelor și al glicogenului, precum și la reglarea activității hormonale.

Tiamina (Vitamina B1) - contribuie la menținerea unui metabolism energetic corect și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. Contribuie la menținerea unor funcții psihologice adecvate, precum și la buna funcționare a inimii.

Seleniul - ajută la menținerea sănătății părului, unghiilor și a pielii, contribuie la reglarea bunei funcționări a sistemului imunitar, susține buna funcționare a enzimelor, este responsabil pentru o funcție tiroidiană sănătoasă.

Vitamina A - contribuie la menținerea unui nivel corect al vederii și la metabolismul fierului. Ajută la menținerea stării corespunzătoare a mucoaselor și la funcționarea sistemului imunitar. Contribuie la menținerea sănătății pielii și joacă un rol în procesul de specializare celulară.

Vitamina K - ajută la menținerea sănătății oaselor și contribuie la coagularea corectă a sângelui.

Vitamina E - ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Antioxidant puternic, poate contribui la scăderea LDL, sau "colesterolului rău". S-a demonstrat că susține funcțiile corespunzătoare ale organului vederii. Poate juca un rol important în îmbunătățirea sistemului cardiovascular.

Cromul - ajută la inhibarea așa-numitei "foame de lup" și contribuie la menținerea unui metabolism corect al macronutrienților. Poate contribui la menținerea unor niveluri adecvate de glucoză. Poate promova lipoliza. Contribuie la menținerea țesutului muscular.

Vitamina B12 - sau mai bine zis forma sa de metil - ajută la reducerea senzației de oboseală și a oboselii. Contribuie la menținerea unor funcții psihologice adecvate și la producerea corectă a globulelor roșii. De asemenea, ajută la buna funcționare a sistemului nervos și la buna funcționare a sistemului imunitar. Contribuie la buna funcționare a metabolismului energetic și la menținerea metabolismului homocisteinei.

Acidul folic - sau mai degrabă forma sa de metil - ajută la reglarea creșterii și funcționării tuturor celulelor din corpul nostru. Contribuie la menținerea metabolismului homocisteinei.

Biotina (Vitamina B7) - ajută la menținerea sănătății părului, a mucoaselor și a pielii sănătoase. Contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și la menținerea unui metabolism adecvat al macroelementelor nutritive. Contribuie la buna funcționare a sistemului nervos și ajută la buna menținere a funcțiilor psihologice.

L-tirozina - reduce efectele oboselii fizice și mentale după o activitate fizică intensă, prezintă un efect protector asupra sistemului nostru nervos în stări de stres cronic și epuizare. Suplimentarea cu tirozină are un efect pozitiv asupra funcției pro-cognitive a organismului nostru, ceea ce înseamnă o mai bună concentrare, o memorie mai bună și rezultate mai bune la învățare. Suplimentarea cu tirozină ne permite să suportăm mai bine efectele secundare ale dietelor de reducere lungi și grele, în care organismul nostru se află într-un deficit caloric profund. Poate scădea tensiunea arterială în situații de stres sever. Îmbunătățește starea de spirit prin reglarea nivelului de dopamină.

Acidul gama-aminobutiric GABA - poate contribui la creșterea producției de hormon de creștere. Acesta este un hormon cheie pentru a ne construi mușchii. Studiile indică un grad crescut de pierdere a grăsimilor. Susține perfect regenerarea, îmbunătățește calitatea somnului și procesul de adormire în sine. Poate acționa pro-cognitiv - o mai bună concentrare, o memorie mai bună. Îmbunătățește starea de spirit, reducând nivelul de stres și anxietate. Reduce nivelul de cortizol - un hormon al stresului care are efecte catabolice asupra celulelor noastre musculare.

Extractul de plantă întreagă de Tribulus terrestris - cu 90% saponine - tribulus terrestris 90 - susține creșterea testosteronului endogen, care este hormonul sexual masculin de bază. Fiind un diuretic natural, favorizează diureza, ceea ce permite eliminarea toxinelor din organism și care va ajuta la eliminarea excesului de apă subcutanată. Acest lucru va îmbunătăți cu siguranță starea vizuală a siluetei noastre. Cercetările indică succesul acțiunii suplimentului, în scăderea tensiunii arteriale la persoanele cu hipertensiune arterială. Îmbunătățirea stării fiziologice a libidoului și a erecției la bărbați. Acesta este un criteriu de neînlocuit pentru un raport sexual de succes. Contribuie la reducerea colesterolului și a fracțiunii LDL a "colesterolului rău". După antrenament, se regenerează și favorizează lipoliza, adică pierderea de țesut adipos.

L-triptofan - ajută la combaterea nopților nedormite prin procesele de sinteză a melatoninei. Redă dorința de a acționa, motivația și munca înțeleasă în sens larg. Poate sprijini direct lupta împotriva dependenței (de exemplu, a fumatului). Oferă un efect protector și o reglare naturală a sistemului nostru nervos. Restabilește nivelul optim de serotonină - hormonul fericirii. Participă la producerea hormonului de creștere, contribuie direct la creșterea mușchilor noștri. Ne permite să luptăm împotriva foamei, scăzând pofta de mâncare a lupilor și atacurile de foame.

Extractul de rădăcină de Ashwagandha - contribuie la reducerea tensiunii arteriale. Poate avea efecte pro-cognitive (susține concentrarea, memoria și concentrarea). Înntărește rezistența fizică generală. Prezintă un efect care scade hormonul stresului, cortizolul. Susține acțiunea sistemului nostru nervos.

L-teanina - este un compus chimic organic, un aminoacid neproteic, similar din punct de vedere structural cu neurotransmițătorii GABA și glutamatul, care trece bariera hemato-encefalică. L-teanina este un agent relaxant și relaxant și are ca efect reducerea stresului și îmbunătățirea atenției sau a concentrării, ceea ce o face unul dintre agenții de adaptare bine cunoscuți. Poate susține slăbirea și reduce efectul nociv și stimulator al cofeinei.

Extract din fructe de palmier sabal (Saw Palmetto) - extractul din fructe de palmier sabal presate la rece - Saw Palmetto - poate prezenta efecte antiinflamatorii și poate ajuta la "lupta" împotriva alopeciei androgenice. Contribuie la îmbunătățirea pielii noastre. Poate crește nivelul de testosteron. Crește libidoul, întărește erecția și prelungește durata actului sexual. Adaugă energie și ne îmbunătățește starea de spirit.

 Proprietățile ingredientelor din OstroVit Pharma Decorem For Men

 • Susțin sistemul imunitar

 • Ajută la menținerea unei fertilități și a unei funcții reproductive corespunzătoare

 • Ajută la buna funcționare a sistemului nervos și contribuie la menținerea funcțiilor psihologice și la reducerea senzației de oboseală și de stres

 • Contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat

 • Calitate dovedită în laborator

 • În interesul sănătății clienților noștri, produsele fabricate de noi sunt testate periodic într-un laborator acreditat independent pentru a asigura și menține cea mai înaltă calitate.

Consumați 1 porție (2 capsule) zilnic, la o masă. Înainte de utilizare, se recomandă efectuarea unui test de sânge 25-(OH)D și consultarea rezultatului testului cu un medic sau un farmacist. Produsul este destinat adulților.

Atenționări: Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca substitut al unei diete variate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. Produsul nu trebuie utilizat de către copii, femei însărcinate și mame care alăptează. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici.

Produsul nu trebuie consumat în cazul medicamentelor sedative, somnifere sau antiepileptice; nu se utilizează la copii, la femeile însărcinate sau care alăptează și de către persoanele care iau anticoagulante care conțin antagoniști ai vitaminei K (de exemplu, warfarină și acenocumarol).

Informații nutritionale

Valori specifice

Per porție

% VNR*

Tribulus terrestris extract de plante întregi - 90% saponine

100 mg

-

L-tirozină

100 mg

-

Acid L-ascorbic (Vitamina C)

80 mg

100

Acid gama aminobutiric (GABA)

75 mg

-

Picolinat de zinc (zinc)

15 mg

150

L-triptofan

50 mg

-

Extract de rădăcină de Ashwagandha

50 mg

-

L-teanină

50 mg

-

Extract de fructe de Saw palmetto

45 mg

-

Acetat DL-alfa Tocoferil (vitamina E)

12 mg

100

Colecalciferol (Vitamina D3)

50 µg

1000

D-pantotenat de calciu (Acid Pantotenic)

18 mg

300

Acid Nicotinic (Niacină)

16 mg

100

Extract de frunze japoneze (1% iod - 150 µg)

15 mg

100

Riboflavină (Vitamina B2)

14 mg

1000

Piridoxal 5'-fosfat P-5-P (Vitamina B6)

14 mg

1000

Clorhidrat de Tiamină (Tiamină)

11 mg

1000

L-selenometionină (Seleniu)

55 µg

100

L-glutation redus

10 mg

-

Acetat de retinil (Vitamina A)

800 µg

100

Menaquinonă MK-7 cu Bacillus subtilis natto (Vitamina K)

75 µg

100

Picolinat de Crom (Crom)

200 µg

500

Sare de glucozamină a acidului (6S) -5-metiltetrahidrofolic - 5-MTHF (Acid Folic)

600 µg

300

D-biotină (Biotină)

50 µg

100

Metilcobalamină (Vitamina B12)

25 µg

1000

*Valoarea Nutritională de Referință cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: Invelișul capsulei (agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză); extract din plantă întreagă de Tribulus Terrestris 100 mg - cu 90% saponine; L-tirozină 100 mg; acid L-ascorbic (vitamina C 80 mg - 100%*); acid gama-aminobutiric GABA 75 mg; picolinat de zinc (zinc 15 mg - 150%*); 50 mg L-triptofan; 50 mg extract din rădăcină de ashwagandha (7,2% withanolide, 1% alcaloizi și 0. 25% vitaferină A); 50mg L-teanină; 45mg extract de fructe de Saw Palmetto; acetat de DL-alfa tocoferil  (vitamina E 12 mg - 100%*); colecalciferol (vitamina D 50 µg - 1000%*), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic 18 mg - 300%*); acid nicotinic (niacină 16 mg - 100%*); 15 mg extract de frunze japoneze  (1% iod 150 µg - 100%*); riboflavină (vitamina B2 14 mg - 1000%*); piridoxal 5'-fosfat P-5-P (vitamina B6 14 mg - 1000%*); clorhidrat de tiamină (tiamină 11 mg - 1000%*); L-selenometionină (seleniu 55 µg - 100%*); 10mg L-glutation redus; acetat de retinol (vitamina A 800 µg - 100%*); Menaquinonă MK-7 din Bacillus subtilis natto (soia) (vitamina K 75 µg - 100%*); picolinat de crom (crom 200 µg - 500%*); sare de glucozamină de acid (6S) -5-metiltetrahidrofolic-5-MTHF (acid folic 600 µg - 300%*); D-biotină (biotină 50 µg - 100%*); metilcobalamină (vitamina B12 25 µg - 1000%*).

Alergeni: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, ovăz, ouă, crustacee, pește.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Pharma Decorem For Men 60 capsule

OstroVit Pharma Decorem For Men 60 capsule

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie