OstroVit Triple Zinc 90 capsule

5903933901299

OstroVit Triple Zinc este un supliment alimentar complex sub formă de capsule care conțin zinc sub 3 forme diferite pentru a oferi o biodisponibilitate crescută și pentru a facilita astfel o absorbție eficientă: glucant de zinc, picolinat de zinc și citrat de zinc. Zincul ajută la menținerea sănătății părului, pielii și a unghiilor. În plus, zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților.

 • 90 de capsule per flacon
 • 1 capsulă = 1 porție
 • 15mg Zinc per capsulă
 • Capsule mici, ușor de înghițit

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 90 capsule
Brand OstroVit


30,00 Lei cu TVA

25,50 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre OstroVit Triple Zinc și cui se adresează acest produs

Zincul este un mineral prezent în toate țesuturile corpului și asigură realizarea corectă a procesului de diviziune celulară. Se găsește în principal în produse din carne și ouă, stridii, pește sau leguminoase. Acesta joacă multe roluri diferite în organism: antioxidant, limitator de radicali liberi și agent de întârziere a îmbătrânirii. De asemenea, are un impact pozitiv asupra echilibrului hormonal. OstroVit Triple Zinc conține 90 de capsule ușor de înghițit care conțin trei forme de zinc - gluconat, picolinat și citrat. Suplimentul alimentar a fost conceput pentru toți cei care doresc să aibă grijă de aspectul lor și să caute produsul care îi poate ajuta să-și susțină pielea, părul și unghiile. Zincul cel mai adesea „părăsește” corpul prin transpirație, ceea ce face ca suplimentarea acestui mineral să fie atât de importantă pentru sportivii care nu furnizează suficient zinc corpului lor.

În plus, produsul ajută la menținerea unui metabolism adecvat al macronutrienților, inclusiv acizi grași și vitamina A. Reglează perfect nivelul de testosteron. OstroVit Triple Zinc va fi o alegere excelentă dacă:

 • vreți să aveți o piele netedă

 • vreți să obțineți un păr lucios și sănătos

 • aveți probleme cu unghiile fragile, casante

 • căutați un supliment care poate spori absorbția macronutrienților

 • doriți să mențineți un nivel adecvat de testosteron

Proprietăți

 • Asimilare bună - cele trei tipuri de zinc utilizate în suplimentul alimentar, adică citrat, gluconat și picolinat, sunt foarte ușor asimilabile. Când este înghițită, capsula se dizolvă instantaneu în stomac, astfel încât substanțele să fie gata pentru acțiune.

 • Susține un aspect frumos - există un motiv pentru care zincul este uneori menționat ca un mineral al frumuseții și tinereții. Cu ajutorul capsulelor OstroVit Triple Zinc, vă puteți îngriji pielea, părul și unghiile și vă puteți asigura că starea lor este îmbunătățită substanțial.

 • Reglarea proceselor în organism - în afară de influența asupra aspectului fizic, zincul susține și procesele care au loc în organism. Participă la metabolismul nutrienților și reglează nivelul de testosteron.

 • Utilizare convenabilă - OstroVit Triple Zinc este disponibil în capsule mici, ușor de folosit. O cantitate mică de apă va fi suficientă pentru a înghiți cu ușurință suplimentul. Este o formă mult mai convenabilă decât filele tradiționale.

Cum să utlizați?

Consumați 1 tabletă pe zi după masă. Acest produs este destinat adulților.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos si nu sunt destinate sa diagnosticheze, sa previna, sa trateze sau sa vindece nicio boala. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție (1 capsulă)
Zinc, din care: 15mg (150% VNR*)
Gluconat de Zinc 5mg
Picolinat de Zinc 5mg
Citrat de Zinc 5mg

*Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011.

Ingrediente: maltodextrină, agent de glazurare (agent de incarcare: hidroxipropil metil celuloză), gluconat de zinc (zinc), picolinat de zinc (zinc), citrat de zinc (zinc). 

Atenționări: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, alune, alte nuci, cereale care conțin gluten, ouă, țelină, muștar, crustacee, pește.

Recenzii

Scrie o recenzie

OstroVit Triple Zinc 90 capsule

OstroVit Triple Zinc 90 capsule

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie