SiS Calciu 500mg - 90 Tablete

5025324004539

  • 500mg Calciu per tabletă
  • 200iu Vitamina D3 per tabletă
  • Conține necesarul pentru 90 de zile
  • Produs testat doping prin programul Informed Sport*
  • Potrivit pentru Vegetarieni

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 90 tablete
Brand Science in Sport
Scop Sănătate generală


45,00 Lei

În stoc


Informații

SiS Calciu 500mg

SiS Calciu este formulat să conțină 500mg de Calciu și 200iu Vitamina D3Calciul este principalul element constitutiv al țesutului osos uman iar conținutul suplimentar de vitamina D3 din formula acestui produs are rolul de a ajuta la absorbția calciului.

Beneficii

Calciul este elementul constitutiv principal în alcătuirea țesutului osos uman și este unul dintre mineralele fundamentale în procesul de contracție a mușchilor scheletici. Exercițiile fizice care nu implică greutatea corpului, cum ar fi ciclismul, pot duce la scăderea densității minerale osoase la nivelul zonei respective. Suplimentarea cu calciu, alături de vitamina D, este benefică pentru corectarea deficiențelor și pentru menținerea sănătății optime a oaselor.

Ce este Calciul?

Calciul este unul dintre cele mai abundente mineralele din organism și se găsește predominant în produsele lactate. Depozitele de calciu din organism pot varia între 1 și 2 kg, majoritatea fiind stocate la nivelul țesuturilor scheletice.

Care este rolul Calciului în organism?

Calciul este principalul element constitutiv al țesutului osos uman și este unul dintre mineralele foarte importante în contracția mușchilor scheletici. Menținerea unui nivel optim de calciu, prin dietă și suplimente, este esențială pentru a sprijini sănătatea oaselor.

De ce Science in Sport?

SiS Calciu a fost formulat pentru a elibera 500mg de calciu completând astfel aportul alimentar. Acest produs are un conținut suplimentar de vitamina D3 ce susține absorbția calciului. Alte suplimente pe bază de calciu adesea mega-dozează acest mineral fără a aduce niciun beneficiu suplimentar.

Când trebuie să iau Calciu?

Consumați o tabletă pe zi cu alimente.

*SiS Calciu este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/calcium

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Consumați o tabletă pe zi cu alimente. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Potrivit pentru Vegetarieni.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție (1 tabletă)
Calciu 500mg (62.5% VNR*)
Vitamina D3 200iu (100% VNR*)

*Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011.

IngredienteCarbonat de Calciu, Agenți de îngroșare (Celuloză microcristalină, Fosfat Dicalcic),  Agent antiaglomerant (Stearat de Magneziu), Vitamina D3 (Colecalciferol).

Recenzii

Scrie o recenzie

SiS Calciu 500mg - 90 Tablete

SiS Calciu 500mg - 90 Tablete

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie