SiS Vitamina D3 5000UI - 90 tablete

5025324008988

  • 5000ui Vitamina D3 per porție (1 tabletă)
  • Susține imunitatea organismului
  • Porția zilnică este de 1 tabletă
  • Conține 90 tablete
  • Produs testat doping prin programul Informed Sport*
  • Potrivit pentru Vegetarieni

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Fără Aromă
Cantitate 90 tablete
Brand Science in Sport
Scop Sănătate generală


45,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS Vitamina D3 5000ui

SiS Vitamina D3 este formulat să conțină 5000ui Vitamina D3. Vitamina D3 este unul dintre cele mai populare suplimente zilnice și este asociată cu o serie de beneficii pentru sănătate și performanța sportivă: susține funcția cognitivă, imunitatea, sănătatea osoasă, refacerea și recuperea musculară.

Beneficii

Deficitul de vitamina D3 este un lucru comun atât în ​​rândul persoanelor obișnuite, cât și al sportivilor. Acest lucru se poate datora mai multor factori: traiul la latitudini mari nordice sau sudice, antrenamentele în spații închise, îmbrăcămintea/protecțiile solare sau evitarea conștientă a expunerii la soare. Toți acești factori reduc gradul de expunere la soare necesar organismului pentru a sintetiza vitamina D3.

Studiile care raportează efectele pozitive ale suplimentării cu vitamina D3 măsoară adesea performanța și beneficiile pentru sănătate ca urmare a corectării deficiențelor. Mai exact, s-a demonstrat că suplimentarea cu vitamina D3 susține funcția imună. În plus, în timpul efortului fizic este exercitat stres asupra mușchiului în lucru, ceea ce duce la distrugerea țesuturilor musculare. Procesul adaptiv de refacere a mușchiului susține remodelarea musculară și îmbunătățește performanțele. Suplimentarea cu vitamina D3 poate avea un rol benefic în refacerea și remodelarea mușchilor scheletici.

Ce este Vitamina D3?

Vitamina D3 este un nutrient solubil în grăsimi, care poate fi sintetizat prin expunerea pielii la soare sau prin dietă. Cu toate acestea, sursele alimentare sunt limitate, iar expunerea necesară la soare se produce pe tot parcursul anului doar în apropierea ecuatorului.

Care este rolul Vitaminei D3 în organism?

Menținerea unui nivel optim de Vitamina D3 în organism este asociată cu o serie de beneficii asupră stării de sănătate și asupra performanțelor sportive, dintre care: susținerea funcției cognitive, a imunității, a sănătății osoase, a refacerii și recuperării musculare.

De ce Science in Sport?

SiS Vitamina D3 a fost conceput pentru a îndeplini cerințele și dozele utilizate în cercetări științifice și în practică pentru a corecta deficiențele și pentru a susține sănătatea și performanța sportivilor.

Când trebuie să iau Vitamina D3?

Vitamina D3 este una dintre vitaminele liposolubile. Consumați o tabletă pe zi cu alimente.

*SiS Vitamina D3 este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/vitamin-d3

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Consumați o tabletă SiS Vitamina D3 pe zi cu alimente. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Potrivit pentru Vegetarieni.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție (1 tabletă)
Vitamina D3 5000ui (2500% VNR*)

*Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011.

IngredienteAgenți de îngroșare (Celuloză microcristalină, Fosfat Dicalcic), Vitamina D3 (Colecalciferol), Agenți antiaglomeranți (Stearat de Magneziu, Siliciu), Gumă Xantan.

Recenzii

Nota 
14-05-2020

Recomand!

Esențial în perioada aceasta!

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS Vitamina D3 5000UI - 90 tablete

SiS Vitamina D3 5000UI - 90 tablete

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie