SiS Zinc Masticabil 10mg Aromă de Mentă - 90 tablete

5025324004515

  • Conține 10mg Zinc per porție (1 tabletă)
  • Conține necesarul pentru 45 de zile (90 tablete masticabile cu aromă de mentă)
  • Susține sistemul imunitar
  • Produs testat doping prin programul Informed Sport
  • Potrivit pentru Vegani

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Mentă
Cantitate 90 tablete
Brand Science in Sport
Scop Sănătate generală


50,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

SiS Zinc Masticabil

SiS Zinc masticabil furnizează o cantitate de 10mg zinc per porție. Zincul este un mineral esențial în reglarea enzimelor, prezintă proprietăți antioxidante și susține imunitatea.

Beneficii

În urma suplimentării cu zinc a fost observată scăderea proteinei c-reactive (o proteină găsită în plasma sanguină care crește ca răspuns la inflamații), scăderea IL-6 (citokină pro-inflamatorie care creşte nivelul inflamaţiei în tot corpul) și alte citokine pro-inflamatorii.

Deficitul de zinc este, de asemenea, cunoscut pentru reducerea numărului de celule T. Celulele T sunt un fel de globule albe care susțin sistemul imunitar; prin urmare, o reducere a numărului de celule T poate avea rezultate negative asupra sănătății. Deoarece zincul prezintă efecte pozitive asupra sistemului imunitar, iar deficiența poate duce la suprimarea funcției imunitare, se recomandă includerea unei cantități zilnice suplimentare pentru a vă asigura că beneficiați de doza zilnică recomandată.

Ce este Zincul?

Zincul este un mineral esențial în reglarea enzimelor.

Care este rolul Zincului în organism?

Zincul are atât proprietăți antioxidante cât și rol în susținerea imunătății organismului. Reducerea proteinei c-reactive, a citokinei IL-6 și a altor citokine pro-inflamatorii a fost observată în urma administrării suplimentelor cu zinc. De asemenea, deficitul de zinc este asociat cu pentru o reducere a numărului de celule T (un fel de globule albe care susțin sistemul imunitar; prin urmare, o reducere a numărului de celule T poate avea rezultate negative asupra sănătății).

De ce Science in Sport?

SiS Zinc masticabil furnizează 10mg de zinc per porție, în conformitate cu recomandările consumului zilnic de zinc ca măsură preventivă.

Când trebuie să iau Zinc?

Consumați 2 tablete de Zinc pe zi.

*SiS Zinc masticabil este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/zinc-chewables

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Consumați 2 tablete de SiS Zinc pe zi. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Potrivit pentru Vegani.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție (1 tabletă)
Zinc 10mg (100% VNR*)

*Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011.

IngredienteÎndulcitor (Sorbitol), Citrat de Zinc, Agent antiaglomerant (Stearat de Magneziu), Aromă, Îndulcitor (Sucraloză).

Recenzii

Scrie o recenzie

SiS Zinc Masticabil 10mg Aromă de Mentă - 90 tablete

SiS Zinc Masticabil 10mg Aromă de Mentă - 90 tablete

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie