Meniu
Livrare a doua zi
Comanda dumneavoastră va fi expediată mâine

Cutie 20 Fiole Olimp Chela-Mag B6 Magneziu Lichid Cireșe – 300mg

140 lei

O cutie conține 20 de fiole de 25ml. Formula anticrampe conține:

  • 300mg Magneziu
  • 300mg Potasiu
  • 2.1mg Vitamina B6
  • 1.65 mg Tiamină

Doar 3 rămase în stoc

Descriere

Olimp Chela-Mag B6 este un supliment alimentar lichid sub formă de fiole (25ml) ce conțin Magneziu și Potasiu, precum și vitaminele B6, B12, Tiamină și Riboflavină. Conține îndulcitori și are aromă de cireșe.

Produsul conține magneziu din două surse – magneziu bisglicinat (din chelat de aminoacizi cu biodisponibilitate ridicată Albion®) precum și citrat de magneziu. Potasiul se regăește sub formă de citrat de potasiu. Produsul a fost completat cu vitamine din grupul B (B6, B12, tiamină și riboflavină).

*Magneziul și potasiul ajută mușchii să funcționeze corect, ceea ce permite evitarea contracțiilor excesive în cazurile în care acestea sunt cauzate de deficiențe de magneziu sau potasiu. Vitaminele B6, B12 și riboflavina contribuie la reducerea oboselii, iar tiamina ajută la buna funcționare a sistemului nervos.

Produsul este destinat adulților pentru acoperirea deficiențelor organismului de magneziu și potasiu și pentru asigurarea vitaminelor B6, B12, a tiaminei și riboflavinei.

Informații Nutriționale

Valori specificePer fiolă (25 ml)
Magneziu300 mg (80% VNR*)
Potasiu300 mg (15% VNR*)
Vitamina B62,1 mg (150% VNR*)
Tiamină1,65 mg (150% VNR*)
Riboflavină2,1 mg (150% VNR*)
Vitamina B123,75 μg (150% VNR*)

*Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011.

Ingrediente: apă, bisglicinat de magneziu (chelat de aminoacizi Albion®), săruri de magneziu ale acidului citric (citrat de magneziu), regulatori de aciditate – acid citric, citrat de sodiu; citrat de potasiu, arome, agent de îngroșare – carboximetilceluloză de sodiu, conservant – acid sorbic; îndulcitori – ciclamați, acesulfam de potasiu, clorhidrat de piridoxină – vit. B6, mononitrat de tiamină – vit. B1, cianocobalamină – vit. B12, riboflavină – vit. B2, colorant – carmin.

Cum să utilizați

Recomandare de utilizare: o fiolă (25 ml) o dată pe zi, după masă. Se agită înainte de utilizare.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o alimentație variată și echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Sedimentele și cristalizarea care pot apărea sunt naturale și nu afectează calitatea produsului.

Produsul este recomandat în special persoanelor cu o activitate fizică intensă.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutie 20 Fiole Olimp Chela-Mag B6 Magneziu Lichid Cireșe – 300mg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *