Meniu
Livrare a doua zi
Comanda dumneavoastră va fi expediată mâine

Mix de clătite proteice Pancakes Diet PRO – Biscuiți și frișcă 600g

85 lei

Clatite delicioase si nutritive ce conțin (per clătită):

Stoc epuizat

Cod Produs: PAN006 Categorii: ,

Descriere

Pancakes Diet PRO este un mix de clătite proteice fără zahăr ce conține ingrediente naturale. Acestea se pot consuma la micul de dejun sau în orice alt moment al zilei, pentru a servi o gustare ce se prepară rapid.

În ceea ce privește proprietățiile pe care le au aceste clătite proteice, menționăm că:

  • Fiecare clătită Pancakes Diet PRO conține 14 grame de proteine de cea mai înaltă calitate și 0% zahăr pentru a evita conținutul de ingrediente inutile sau care au un efect nedorit.
  • Fără lactoză – Toate produsele din lapte sau derivați din lapte conțin lactoză în ciuda mențiunilor de pe etichetă. Acest fapt este posibil întrucât legislația permite inscripționarea indicatorului “fără lactoză” dacă aceasta nu atinge un anumit prag minim.
  • Proces de producție exclusiv – Linia de producție a pudrelor pentru clătite proteice Pancakes Diet PRO este una exclusiv destinată acestui produs. Acest fapt permite un proces 100% sigur și izolat, evitând astfel posibiltatea de încrucișare sau contaminare cu alte produse.
  • Fără colesterol –  Clătitele Pancakes Diet PRO conțin beta glucan, acesta având un rol benefic în reducerea nivelului colesterolului.
  • Digestie mai bună – Aceste clătite sunt bogate în fibre datorită formulării exclusive ce conține doar cereale 100% integrale.
  • Conținut de Vitamine și Minerale – Clătitele Pancakes Diet PRO conțin Magneziu, ce contribuie la reducerea stării de oboseală.
  • Ingrediente proaspete – Pentru fabricarea acestui produs sunt folosite doar ingrediente proaspete. Acestea nu sunt supuse niciunui proces de rafinare, conservându-le astfel toate proprietățile.

Informații Nutriționale

Informații nutriționalePer 100gPer porție 35g
Energie1521kj/360kcal532kj/126kcal
Grăsimi5.5g1.9g
Din care grăsimi saturate1.0g0.3g
Din care grăsimi mono-nesaturate1.9g0.7g
Din care grăsimi poli-nesaturate2.5g0.9g
Carbohidrați34g12g
Din care zaharuri0g0g
Fibre6.8g2.4g
Proteine39g14g
Sodiu1400mg500mg
Vitamine și minerale
Vitamina B60.4mg (29% VNR)
Magneziu94mg (25% VNR)
Fier2.5mg (18% VNR)

*Valoarea nutrițională de referință conform cu ordinul 1069/2007

Ingrediente: Făina integrală de Ovăz, Albumină din Ou, aroma, enzime digestive (amilază, protează, lipază, celulază), Indulcitori:glicozide derivate din steviol, sucraloză.

Alergeni: Conține Ovaz, Ou

Cum să utilizați

Adaugați o măsură de mix Pancakes Diet PRO și 50-80ml de apă într-un shaker. Agitati pentru 3-5 secunde. Turnați compoziția obținută într-o tigaie non-sticking. Coaceți pentru aproximativ 3-4 minute, dupa preferință.

Poftă bună!

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mix de clătite proteice Pancakes Diet PRO – Biscuiți și frișcă 600g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *