Meniu
Livrare a doua zi
Comanda dumneavoastră va fi expediată mâine

Pachet Whey Protein + Creatină + Glutamină

330 lei 260 lei

Acest pachet conține o cutie de Creatină Monohidrată Grenade 250g (50 porții), o cutie de Proteine SiS Whey Protein 1kg (33 porții), o cutie de Glutamină Grenade 250g (50 porții).

Selectează-ți mai jos aroma preferată pentru proteine!

Categorie:

Descriere

1. SiS Whey Protein 1kg

Amestec pe bază de concentrat și izolat proteic din zer pentru creșterea și menținerea masei musculare slabe

 • 23 de grame de proteine per porție (porția este de 30 de grame)
 • Pot fi consumate pe parcursul zilei pentru a crește aportul de proteine
 • Produs folosit de medaliații cu aur la Jocurile Olimpice
 • Conține 33 de porții (cupă inclusă în recipient)

Aceste proteine coțin aminoacizi calitativ superiori, dintre care cel putin 5g de BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) per porție, precum și 2.4 – 2.5g de leucină (leucina este un aminoacid esențial ce încetinește degradarea țesutului muscular și mărește sinteza proteinelor musculare).

Proteinele SiS au un gust foart bun, fiind o cale convenabilă pentru a mări aportul zilnic de proteine. Este recomandat consumul a 1.4 – 1.6 grame de proteine per kg corp per zi pentru a susține dezvoltarea masei musculare slabe. De exemplu, pentru un bărbat cu greutatea de 75kg care se antrenează regulat, doza recomandată ar fi de 120 de grame de proteine pe zi.

Nutriționiștii sportivi recomandă consumul a 20 – 25 de grame de proteine la fiecare 3 – 4 ore în timpul zilei pentru a facilita dezvoltarea masei musculare slabe. Proteinele SiS conțin un nivel foarte scăzut de carbohidrați și grăsimi (mai puțin de 2g per porție), fiind ușor de introdus în dieta zilnică a oricărei persoane.

SiS Whey Protein este triplu testat prin programul Informed Sport Evolved Certification.

Descrierea completă a produsului aici: https://highenergy.ro/p/sis-whey-protein-1kg-ciocolata/

2. Grenade Creatină Monohidrată 250g

Creatină Monohidrată Pură 100%

 • Îmbunătățește performanțele fizice și puterea*
 • Unul dintre cele mai amplu studiate suplimente disponibile
 • Fară aromă – ideală pentru combinarea cu alte produse
 • 50 de porții per recipient

Creatina Monohidrată este unul dintre cele mai amplu studiate suplimente disponibile și este recunoscută pentru creșterea puterii, a capacității de refacere, a capacității anaerobice și a masei musculare slabe. Cu o cercetare atât de amplă la bază, creatina este esențială pentru atleții care vor să își îmbunătățească performanța în timpul exercițiilor de intensitate ridicată, masa musculară și capacitatea de recuperare fizică.

Creatina este o moleculă produsă în mod natural în corp și se găsește și în alimente (creatina este o componentă naturală ce se găsește în carne, în special în carnea roșie). Deși ea însuși nu este un aminoacid, creatina este produsă în corp din următorii aminoacizi: glicină, arginină și metionină. Acest proces are loc la nivelul ficatului, rinichilor și pancreasului. Aproximativ 40% din totalul de creatină produs în organism este creatină sub formă libera, iar restul de 60% este creatină fosfat. În mod normal, un om obișnuit, procesează 2 grame de creatină pe zi.

Descrierea completă a produsului aici: https://highenergy.ro/p/grenade-creatina-monohidrata-250g/

3. Grenade Glutamină 250g

L-Glutamină Pură 100%

 • 100% L-Glutamină pură
 • Aminoacid natural
 • Cel mai înalt grad de calitate
 • 50 de porții per recipient

Glutamina este cel mai abundent aminoacid din corpul uman. Reprezintă peste 60% din aminoacizii liberi din scheletul muscular, ceea ce înseamnă că este foarte concentrată în țesutul muscular. După terminarea exercițiilor intense, nivelurile de Glutamină se reduc considerabil (cu până la 50%). Suplimentarea cantității de L-Glutamină este obligatorie pentru orice atlet serios care practică antrenamente fizice.

Glutamina are un număr de beneficii ce îmbunătățesc creșterea musculară, performanța și capacitatea de refacere:

 1. Primul rol este legat de sănătatea mușchilor, L-Glutamina minimizând epuizarea musculară și îmbunătățind metabolismul proteinelor. Abilitatea anticatabolică a L-Glutaminei de a prevenii epuizarea musculară este benefică în mod special celor care țin o dietă pentru eliminarea grăsimii și doresc să își păstreze masa musculară.
 2. L-Glutamina este un compus eficient pentru imunitatea corpului. Având în vedere că sursa preferată de combustibil a sistemului imunitar o constituie L-Glutamina și că nivelurile de L-Glutamină scad cu până la 50% după eforturile intense, suplimentarea aportului este obligatorie pentru obținerea peformanței musculare optime.
 3. L-Glutamina este crucială pentru menținerea sănătății intestinale. Pentru oricine dorește creșterea masei musculare, slăbirea în greutate sau îmbunătățirea performanțelor, sănătatea intestinală este primordială. Puteți consuma toate suplimentele disponibile și să aveți o alimentație corectă, dar dacă acestea nu sunt absorbite corespunzător la nivelul intestinelor, atunci rezultatele vor fi limitate.

Descrierea completă a produsului aici: https://highenergy.ro/p/grenade-glutamina-250g/

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Whey Protein + Creatină + Glutamină”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *