Meniu
Livrare a doua zi
Comanda dumneavoastră va fi expediată mâine

SiS Performance Multivitamin – 60 tablete

120 lei 100 lei

Mix de vitamine și minerale esențiale ce oferă un sprijin nutrițional sportivilor de anduranță pentru maximizarea antrenamentelor și performanțelor sportive

  • Acoperă integral necesarul zilnic pentru 19 vitamine și minerale
  • Porția este de o tabletă pe zi
  • Conține 60 de tablete per recipient (necesarul pentru 60 de zile)
  • Produs testat doping prin programul Informed Sport*
  • Potrivit pentru Vegetarieni

În stoc

Descriere

Acest complex de 19 vitamine și minerale esențiale a fost dezvoltat special pentru a oferi un sprijin nutrițional sportivilor de anduranță, permițând astfel maximizarea antrenamentelor și performanțelor sportive. De altfel, SiS Performance Multivitamin vă ajută să vă susțineți starea zilnică la un nivel optim prin consumul unei singure tablete.

Acest produs a fost conceput pentru a fi utilizat de către bărbați și femei. Consumați doar 1 tabletă pe zi cu alimente și veți acoperi integral necesarul zilnic recomandat pentru 19 vitamine și minerale. Fiecare tub conține 60 tablete (necesarul pentru 60 de zile).

Beneficii

Exercițiile fizice exercită stres asupra corpului, ducând uneori la vătămarea acestuia (dureri, inflamații, ș.a). Unul dintre obiectivele principale ale alimentației sportive este acela de a facilita adaptarea corpului la solicitările din timpul antrenamentelor. Acest lucru este posibil printr-un aport nutrițional adecvat și prin furnizarea de nutrienți necesari organismului în momentele de nevoie crescută. SiS Performance Multivitamin poate fi utilizat alături de alimente, pentru a vă asigura că îndepliniți obiectivele nutriționale pentru vitaminele și mineralele esențiale, care altminteri pot fi consumate în cantități insuficiente.

Ce sunt multivitaminele?

Multivitaminele, după cum deducem și din denumirea acestora, reprezintă un mix de vitamine și minerale de care organismul nostru are nevoie zilnic pentru a funcționa în parametrii optimi.

Care este rolul multivitaminelor?

Multivitaminele vă asigură dozele zilnice recomandate (DZR) pentru un număr de vitamine și minerale. Pentru persoanele active din punct de vedere fizic, nevoile nutriționale sunt adesea mai mari decât pentru cele care sunt mai puțin active. Astfel, obținerea nivelurilor necesare numai din dietă poate să fie dificilă. Consumul suplimentar de multivitamine, alături de o dietă echilibrată, vă poate asigura că vă îndepliniți cerințele zilnice pentru menținerea sănătății și performanței.

Cum este diferit SiS Performance Multivitamin?

Acest produs este conceput într-o formulă superioară pentru a satisface 100% doza zilnică recomandată pentru 19 vitamine și minerale. Multivitaminele de calitate inferioară, adesea conțin nutrienți într-o doză fie prea mică fie mult prea mare, cu efecte potențial dăunătoare asupra sănătății sportivilor. Formula acestui produs a fost gândită special pentru cerințele sportivilor de anduranță, acestea fiind diferite față de cele pentru persoanele care nu sunt implicate în activități sportive regulate.

Când trebuie să iau SiS Performance Multivitamin?

Consumați o tabletă pe zi cu alimente.

*SiS Performance Multivitamin este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/performance-multivitamin

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Informații Nutriționale

Vitamine/MineralePer porție (1 tabletă)
Vitamina A800mcg (100% VNR*)
Vitamina B61.4mg (100% VNR*)
Vitamina B122.5mcg (100% VNR*)
Vitamina C80mg (100% VNR*)
Vitamina D10mcg (200% VNR*)
Vitamina E12mg (100% VNR*)
Vitamina K75mcg (100% VNR*)
Tiamină1.1mg (100% VNR*)
Riboflavină1.4mg (100% VNR*)
Niacină16mg (100% VNR*)
Acid Folic400mcg (200% VNR*)
Biotină50mcg (100% VNR*)
Acid Pantotenic6mg (100% VNR*)
Calciu120mg (15% VNR*)
Magneziu100mg (27% VNR*)
Fier14mg (100% VNR*)
Zinc10mg (100% VNR*)
Cupru1mg (100% VNR*)
Seleniu75mcg (136% VNR*)
Crom40mcg (100% VNR*)
Iod150mcg (100% VNR*)

*Valoarea nutrițională de referință conform Regulamentului 1169/2011.

Ingrediente: Glicinat de Magneziu, Agenți de îngroșare (Celuloză microcristalină, Fosfat Dicalcic), Carbonat de Calciu, Bisglicinat de Fier, Vitamina C (Acid Ascorbic), Vitamina K2 MK7 (Menachinonă 7), Agenți de glazurare (Hipromeloză, Glicerină, Hidroxipropilceluloză), Niacină (Nicotinamidă), Vitamina E (D-Alfa Tocoferol Acid Succinat), Agent antiaglomerant (Stearat de Magneziu), Oxid de Zinc, Vitamina A (Acetat de Retinol), Gluconat de Cupru, Acid Pantotenic (D-Calciu Pantotenat), Vitamina D3 (Colecalciferol), Agent antiaglomerant (Siliciu), Vitamina B6 (Clorhidrat de Piridoxină), Riboflavină (Vitamina B2), Mononitrat de Tiamină (Vitamina B1), Acid Folic, Picolinat de Crom, Iodură de Potasiu, Selenit de Sodiu, Biotină (D-Biotină), Metilcobalamină (Vitamina B12).

Cum să utilizați

Consumați o tabletă pe zi cu alimente. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Potrivit pentru Vegetarieni.

1 recenzie pentru SiS Performance Multivitamin – 60 tablete

  1. proprietar verificat

    O pastilă dimineața ma ajuta sa duc la capăt cele 1-3 sesiuni de antrenament pe zi !

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *