• Stoc epuizat
Shot Proteic OstroVit Protein Shot 20g 80ml
search
  • Shot Proteic OstroVit Protein Shot 20g 80ml
  • Shot Proteic OstroVit Protein Shot 20g 80ml

Shot Proteic OstroVit Protein Shot 20g 80ml

5903933911205
10,00 lei

OstroVit Shot este o sursă de proteine sub formă de shot cu aromă de căpșuni & căpșuni sălbatice. Acest preparat inovator din seria de shot-uri OstroVit este o combinație de 2 tipuri de proteine - derivate din izolat de proteine din zer și hidrolizat de proteine din carne de vită. 

  • 20g de proteine per shot

  • 2 surse de proteină

  • ambalaj convenabil

  • aromă delicioasă de căpșuni

Cantitate
80ml
Brand
OstroVit
Stoc epuizat

Despre OstroVit Protein Shot 20g 80ml

OstroVit Protein Shot este o sursă de proteine sub formă de shot cu aromă de căpșuni & căpșuni sălbatice. Acest preparat inovator din seria de shot-uri OstroVit este o combinație de 2 tipuri de proteine - derivate din izolat de proteine din zer și hidrolizat de proteine din carne de vită. Shot-ul va fi o completare ideală a dietei pentru persoanele active din punct de vedere fizic, care au nevoie să suplimenteze zilnic aportul de proteine, important atât în perioada de acumulare a masei musculare, cât și de reducere a grăsimii corporale. De acum încolo, nu trebuie să-ți mai faci griji cu privire la pregătirea unui shake proteic de fiecare dată când mergi la sala de sport - poți lua cu tine OstroVit Shot Proteic, gata preparat, într-o sticlă comodă, oriunde!

OstroVit Shot Proteic - Protein Shot 80ml

Ingredientele conținute în OstroVit Protein Shot 80ml

Izolat proteic din zer - este o formă de proteine cu un conținut mai mare de 80%. Se caracterizează printr-o cantitate mică de grăsimi și carbohidrați și o cantitate neglijabilă de lactoză. Proteinele din zer sunt utilizate în dieta sportivilor și a persoanelor în perioada de refacere, asigurând o mai bună regenerare musculară. În plus, are un efect anti-catabolic - previne degradarea mușchilor și susține eficient creșterea masei corporale slabe. Susține senzația de sațietate.

Hidrolizat proteic din carne de vită - datorită biodisponibilității sale ridicate și a valorile nutritive de excepție, hidrolizatul proteic din carne de vită accelerează în mod eficient dobândirea masei corporale slabe. Stimulează creșterea și regenerarea fibrelor musculare. În plus, acționează anti-catabolic - previne degradarea musculară. Este un preparat excelent pentru a fi utilizat atât înainte, cât și după exerciții fizice. Utilizarea produsului este eficientă în timpul peroadei de scădere în greutate, deoarece stimulează arderea grăsimii corporale, în special a celei localizate în zona abdominală. Izolatul proteic din carne de vită este considerat baza dietei fiecărui atlet. Este recomandat în special pentru sporturile de forță, culturism și fitness.

Proprietățile ingredientelor din OstroVit Protein Shot 80ml

Activitatea fizică și cantitatea de proteine din alimentație au o influență directă una asupra celeilalte. Ei bine, cu fiecare efort fizic intens, se înregistrează o creștere a proceselor de sinteză a proteinelor în organism și un consum mai mare de proteine corporale - catabolism, ceea ce crește cererea de proteine sănătoase. 

Deși sursele de proteine din alimentația noastră nu lipsesc - carne, pește, ouă, lapte și produsele sale, nu este întotdeauna posibil să asigurăm necesarul zilnic, mai ales la persoanele care se antrenează intens și se implică în activități fizice. Din fericire, odată cu dezvoltarea tehnologiei, a devenit posibilă obținerea diverselor forme de proteine pentru suplimentarea suplimentară - izolatele de proteine din zer și hidrolizatele de proteine din carne de vită sunt cele mai populare, care se regăsesc și în produsul OstroVit Protein Shot.

Cum să utilizați?

Luați 1 flacon (80 ml) zilnic. Nu consumați mai mult de 1 porție pe zi. Sedimentarea este un fenomen natural. Agitați înainte de utilizare. Odată deschis, păstrați la frigider, consumați în termen de 24 de ore.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate ca substitut al unei diete variate și echilibrate  Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu ingerați daca sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Produsul nu trebuie utilizat de copii și femei în timpul alăptării. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, la o temperatură de 2-25°C. Protejați de lumina soarelui și de îngheț.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per porție

Proteine totale (din hidrolizat de colagen de vită și izolat din zer)

20g

Ingrediente: Apă; hidrolizat de colagen de vită; suc de mere din suc de mere concentrat (17 %); acidifiant: acid citric; izolat proteic din zer (conține lapte); suc de lămâie din suc de lămâie concentrat (3 %); arome; regulator de aciditate: citrat de sodiu; îndulcitor: sucraloză; conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.

Cantitate
80ml
Brand
OstroVit