Baton Proteic Grenade Carb Killa Fudged Up 60g

5060811380901

Baton proteic în trei straturi crocante cu un gust delicios și conținut scăzut de carbohidrați

  • Conținut ridicat de proteine – 20g pe baton
  • Conținut scăzut de carbohidrați și zaharuri
  • Testat și acreditat prin programul Informed Sport

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ciocolată
Cantitate 60g
Brand Grenade


13,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Baton proteic Grenade Carb Killa Fudged Up 60g 

Batoanele Grenade Carb Killa sunt făcute prin utilizarea unui proces de coacere special selectat ce conferă un gust excepțional și o textură mai moale și mai crocantă. Carb Killa au un conținut ridicat de proteine și un conținut scăzut de carbohidrați cu impact scăzut și sunt bogate în fibre.

Sunt disponibile într-o varietate de arome: Caramel, Biscuiți și Frișcă, Prăjitură Negresă, Ciocolată Albă, Ciocolată Neagră și Mentă, Ciocolată Crocantă, Ciocolată Albă și Mocha, Banane și Ciocolată sau cu aromă de Unt de Arahide. Fiecare baton este făcut din trei straturi crocante și delicioase, acoperite de un strat de ciocolată. Cantitatea scăzută de zahăr și conținutul redus de carbohidrați fac ca acest baton să fie gustarea ideală.

Beneficii

Furnizând în jur de 22g de proteine*, Grenade Carb Killa este un baton ce a fost conceput pentru a oferi o sursă echilibrată și completă de proteine limitând în același timp conținutul de zaharuri simple, procesate. Spre deosebire de alte batoane proteice, Carb Killa® este unic prin faptul că are un conținut atât de scăzut de carbohidrați.

Beneficiile proteinelor sunt bine cunoscute iar rolul acestora de macronutrienți esențiali ai organismului fac necesar consumul unei cantități suficiente pentru a ne putea atinge scopurile. De asemenea, beneficiile unei diete bogate în proteine și reduse în carbohidrați sunt amplu documentate, susținând faptul că o astfel de dietă este mai potrivită pentru reducerea grăsimii corporale și îmbunătățirea compoziției musculare a corpului.

*Conținutul de proteine variază în funcție de aromă.

Batoanele Grenade Carb Killa sunt ideale pentru cei cu o dietă cu puțini carbohidrați, limitată în zaharuri si carbohidrați procesați; pentru cei care urmăresc creșterea masei musculare cu ajutorul unor gustări proteice cu un număr redus de carbohidrați; pentru cei cu o dietă concentrată pe creșterea masei musculare care utilizează și alte suplimente bogate în carbohidrați.

Cum să utilizați

Puteți consuma în orice moment al zilei – fie ca o gustare delicioasă între mese, fie ca pe un deliciu după treminarea antrenamentelor, fiind bogat în proteine și redus în carbohidrați. Aceste batoane nu reprezintă un substitut pentru o dietă echilibrată și nu este recomandat să consumați mai mult de 2 pe zi.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție 60g Per 100g
Energie 968kj/232kcal 1614kj/387kcal
Grăsimi 10g 17g
din care grăsimi saturate 5.6g 9.3g
Carbohidrați 18g 29g
din care zaharuri 1.7g 2.8g
din care polioli 15g 25g
Fibre 5.3g 8.8g
Proteine 20g 34g
Sare 510mg 850mg

Ingrediente: amestec proteic (cazeinat din calciu (lapte); izolat proteic din zer (lapte); izolat proteic din lapte); ciocolată cu lapte cu îndulcitori 18%(îndulcitori: maltitol; unt de cacao; lapte praf integral; masă de cacao; emulgator: lecitină din soia; aroma naturala); umectant: glicerol; gelatina hidrolizata de vită; agent de încărcare: polidextroză; picături de ciocolată neagră cu indulcitori (8%)(masa de cacao; indulcitor: maltitol; emulgator: lecitina din soia; pulbere de cacao cu conținut redus de grăsimi; vanilie); unt de cacao; masă de cacao; ulei de soia; pulbere de cacao cu conținut redus de grăsimi; indulcitor: xylitol; arome; sare; emulgator: lecitină din soia.

Recenzii

Scrie o recenzie

Baton Proteic Grenade Carb Killa Fudged Up 60g

Baton Proteic Grenade Carb Killa Fudged Up 60g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie