Baton Proteic PhD Diet Whey KETO Bar Peanut Butter & Jelly 50g

5060578326235

  • Bogat în grăsimi (12g)

  • Conținut scăzut de zahăr (1.4g)

  • 14g proteine per baton

  • Conține extract de ceai verde

  • Nu conține ingrediente modificate genetic și nici ulei de palmier

  • Potrivit pentru Vegetarieni

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Unt de Arahide
Cantitate 50g
Brand PhD


11,00 Lei cu TVA

9,00 Lei

In stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

De ce să alegeți PhD Diet Whey Keto Bar?

  • Este o gustare convenabilă cu conținut ridicat de proteine

  • Susține pierderea în grăsime și ajută la menținerea unui corp slab

  • Potrivit pentru cei care urmează o dietă ketogenică

Ce este PhD Diet Whey Keto Bar?

PhD Diet Whey Keto Bar este un baton proteic delicios cu o formulă adaptată pentru dieta ketogenică. Acoperit cu ciocolată, acest baton conține un centru moale, fin, cu un strat delicios de caramel fără zahăr, oferind o textură moale și indulgentă.

Beneficii

Fiecare baton conține 14g proteine ​​de calitate și până la 13g grăsimi - toate cu mai puțin de 3g zahăr per baton, pentru a se încadra perfect în dieta ta Keto. Diet Whey Keto Bar conține, de asemenea, extract de ceai verde pentru a susține pierderea de grăsime și pentru a menține un corp slab.

Cui se adresează acest baton?

PhD Diet Whey Keto Bar este potrivit pentru oricine caută să își crească eficient aportul de proteine din alimentație, păstrând în același timp raportul macronutrienților și aportul de calorii aliniate la dieta lor. Diet Whey Keto Bar este cel mai potrivit pentru cei care urmează o dietă ketogenică pentru a obține sau pentru a menține un fizic mai slab.

Cum să utilizați?

Diet Whey Keto Bar poate fi utilizat în orice moment, în special atunci când sunteți mereu pe grabă - cel mai dificil moment pentru a respecta o dietă ketogenică. Este folosit în cea mai mare parte între mese pentru a acoperi decalajele dintre micul dejun și prânz sau prânz și masa de seară.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per 100g

Per baton 50g

Energie

1727kJ/418kcal

863kJ/209kcal

Grăsimi

24g

12g

Din care saturate

14g

7.0g

Glucide

14g

7.0g

Din care zaharuri

2.9g

1.4g

Fibre

22g

11g

Proteine

28g

14g

Sare

400mg

200mg

Conține și:

Extract de Ceai Verde 116mg 58mg
Ingrediente: Amestec de proteine [izolat proteic din soia, izolat proteic din mazăre, concentrat proteic din zer (lapte)]; invelis de ciocolată neagră cu îndulcitor [masă de cacao, îndulcitor (maltitol), unt de cacao, emulgatori (lecitine și E476), aroma]; fibră de rădăcină de cicoare; pepite de proteine din soia (izolat proteic din soia, extract de malț, sare); strat de caramel [fibră de rădăcină de cicoare, ulei de nuca de cocos, umectant (glicerină vegetală), emulgator (lecitină de floarea-soarelui), apă, pulbere de sfeclă roșie, agent de îngroșare (gumă acacia), acidifiant (Acid citric), aroma, sare de Himalaya]; pastă de arahide; ulei de nuca de cocos; emulgator: lecitină de floarea-soarelui; aroma; extract de ceai verde; sare de Himalaya;  îndulcitor: glicozide derivate din Steviol.
Alergeni: Pentru alergeni, inclusiv cerealele care conțin gluten, consultați ingredientele cu caractere ingrosate. Poate conține și nuci.

Recenzii

Scrie o recenzie

Baton Proteic PhD Diet Whey KETO Bar Peanut Butter & Jelly 50g

Baton Proteic PhD Diet Whey KETO Bar Peanut Butter & Jelly 50g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie