Cutie 12 Batoane Grenade Carb Killa Caramel Sărat 60g

5060221206877

Baton proteic în trei straturi crocante cu un gust delicios și conținut scăzut de carbohidrați

  • Conținut ridicat de proteine – 20g per baton

  • Conținut scăzut de carbohidrați și zaharuri (2g zahăr per baton)

  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Caramel Sărat
Cantitate Cutie
Brand Grenade


156,00 Lei cu TVA

140,40 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Cutie 12 Batoane Grenade Carb Killa Caramel Sărat și Bucăți de Ciocolată 

Batoanele Grenade Carb Killa sunt făcute prin utilizarea unui proces de coacere special selectat ce conferă un gust excepțional și o textură mai moale și mai crocantă. Carb Killa au un conținut ridicat de proteine și un conținut scăzut de carbohidrați cu impact scăzut și sunt bogate în fibre.

Sunt disponibile într-o varietate de arome: Caramel, Biscuiți și Frișcă, Prăjitură Negresă, Ciocolată Albă, Ciocolată Neagră și Mentă, Ciocolată și Unt de Arahide. Fiecare baton este făcut din trei straturi crocante și delicioase, acoperite de un strat de ciocolată. Cantitatea scăzută de zahăr și conținutul redus de carbohidrați fac ca acest baton să fie gustarea ideală.

Beneficii

Furnizând peste 23g de proteine*, Grenade Carb Killa este un baton ce a fost conceput pentru a oferi o sursă echilibrată și completă de proteine limitând în același timp conținutul de zaharuri simple, procesate. Spre deosebire de alte batoane proteice, Carb Killa® este unic prin faptul că are un conținut atât de scăzut de carbohidrați.

Beneficiile proteinelor sunt bine cunoscute iar rolul acestora de macronutrienți esențiali ai organismului fac necesar consumul unei cantități suficiente pentru a ne putea atinge scopurile. De asemenea, beneficiile unei diete bogate în proteine și reduse în carbohidrați sunt amplu documentate, susținând faptul că o astfel de dietă este mai potrivită pentru reducerea grăsimii corporale și îmbunătățirea compoziției musculare a corpului.

*Conținutul de proteine variază în funcție de aromă.

Batoanele Grenade Carb Killa sunt ideale pentru cei cu o dietă cu puțini carbohidrați, limitată în zaharuri si carbohidrați procesați; pentru cei care urmăresc creșterea masei musculare cu ajutorul unor gustări proteice cu un număr redus de carbohidrați; pentru cei cu o dietă concentrată pe creșterea masei musculare care utilizează și alte suplimente bogate în carbohidrați.

Cum să utilizați

Puteți consuma în orice moment al zilei – fie ca o gustare delicioasă între mese, fie ca pe un deliciu după treminarea antrenamentelor, fiind bogat în proteine și redus în carbohidrați. Aceste batoane nu reprezintă un substitut pentru o dietă echilibrată și nu este recomandat să consumați mai mult de 2 pe zi.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție 60g Per 100g
Energie 973kj/242kcal 1622kj/388kcal
Grăsimi 10g 17g
din care grăsimi saturate 6g 10g
Carbohidrați 18g 31g
din care zaharuri 0.9g 1.4g
din care polioli 11g 18g
Fibre 3.4g 5.6g
Proteine 20g 33g
Sodiu 130mg 220mg

Ingrediente: ciocolată cu îndulcitor (25%)(îndulcitor: maltitol; unt de cacao; lapte praf integral (lapte); masă de cacao; emulgator: lecitină din soia; aromă naturală); amestec de proteine din lapte (cazeinat din calciu (lapte), izolat proteic din zer (lapte)); umectant: glicerol; gelatină hidrolizată de vită; chipsuri de ciocolată cu îndulcitor (8%)(îndulcitor: maltitol; masă de cacao; emulgator: lecitină din soia; pulbere de cacao cu conținut redus de grăsimi; aroma naturala de vanilie); agent de încărcare: polidextroza; grăsime de palmier; ciocolată cu îndulcitor (indulcitor: maltitol; unt de cacao; lapte praf integral (lapte); emulgator: lecitină din soia; aromă naturală); pulbere de cacao cu conținut redus de grăsimi; sare de mare; arome; îndulcitor: sucraloză.

Alergeni: Conține Soia, Lapte. Poate conține urme de grâu, gluten, ouă, nuci, alune sau semințe de susan.

Recenzii

Scrie o recenzie

Cutie 12 Batoane Grenade Carb Killa Caramel Sărat 60g

Cutie 12 Batoane Grenade Carb Killa Caramel Sărat 60g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie