Cutie 12 Batoane Proteice Grenade Carb Killa 60g - termen redus

Baton proteic în trei straturi crocante cu un gust delicios și conținut scăzut de carbohidrați

  • Conținut ridicat de proteine – 20g per baton
  • Conținut scăzut de carbohidrați și zaharuri (0.9g zahăr per baton)
  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport

EXPIRĂ: 01.04.2023

Mai multe detalii

Specificații

Cantitate Cutie
Brand Grenade


156,00 Lei cu TVA

117,00 Lei

Ultimele 1 produse în stoc!

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Baton proteic Grenade Carb Killa

Batoanele Grenade Carb Killa sunt făcute prin utilizarea unui proces de coacere special selectat ce conferă un gust excepțional și o textură mai moale și mai crocantă. Carb Killa au un conținut ridicat de proteine și un conținut scăzut de carbohidrați cu impact scăzut și sunt bogate în fibre.

Sunt disponibile într-o varietate de arome: Caramel, Biscuiți și Frișcă, Prăjitură Negresă, Ciocolată Albă, Ciocolată Neagră și Mentă, Ciocolată Crocantă, Ciocolată Albă și Mocha, Banane și Ciocolată sau cu aromă de Unt de Arahide. Fiecare baton este făcut din trei straturi crocante și delicioase, acoperite de un strat de ciocolată. Cantitatea scăzută de zahăr și conținutul redus de carbohidrați fac ca acest baton să fie gustarea ideală.

Beneficii

Furnizând peste 23g de proteine*, Grenade Carb Killa este un baton ce a fost conceput pentru a oferi o sursă echilibrată și completă de proteine limitând în același timp conținutul de zaharuri simple, procesate. Spre deosebire de alte batoane proteice, Carb Killa® este unic prin faptul că are un conținut atât de scăzut de carbohidrați.

Beneficiile proteinelor sunt bine cunoscute iar rolul acestora de macronutrienți esențiali ai organismului fac necesar consumul unei cantități suficiente pentru a ne putea atinge scopurile. De asemenea, beneficiile unei diete bogate în proteine și reduse în carbohidrați sunt amplu documentate, susținând faptul că o astfel de dietă este mai potrivită pentru reducerea grăsimii corporale și îmbunătățirea compoziției musculare a corpului.

*Conținutul de proteine variază în funcție de aromă.

Batoanele Grenade Carb Killa sunt ideale pentru cei cu o dietă cu puțini carbohidrați, limitată în zaharuri si carbohidrați procesați; pentru cei care urmăresc creșterea masei musculare cu ajutorul unor gustări proteice cu un număr redus de carbohidrați; pentru cei cu o dietă concentrată pe creșterea masei musculare care utilizează și alte suplimente bogate în carbohidrați.

Cum să utilizați

Puteți consuma în orice moment al zilei – fie ca o gustare delicioasă între mese, fie ca pe un deliciu după treminarea antrenamentelor, fiind bogat în proteine și redus în carbohidrați. Aceste batoane nu reprezintă un substitut pentru o dietă echilibrată și nu este recomandat să consumați mai mult de 2 pe zi.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție 60g Per 100g
Energie 1008kj/242kcal 1679kj/403kcal
Grăsimi 12g 20g
din care grăsimi saturate 5.8g 9.7g
Carbohidrați 19g 32g
din care zaharuri 2.0g 3.4g
din care polioli 17g 28g
Fibre 2.5g 4.1g
Proteine 20g 33g
Sodiu 0.41g 0.68g

Ingrediente

Cookie Dough: Ciocolată cu Lapte cu Îndulcitori 20% (Maltitol, Unt de Cacao, Lapte Praf Integral, Masă de Cacao, Emulgator: Lecitină din Soia; Arome), Proteine din Lapte (Cazeinat din Calciu, Izolat Proteic din Lapte, Izolat Proteic din Zer (Lapte)); Gelatină Hidrolizată; Agent de Îngroșare: Polidextroză; Umectant: Glicerol; Cipsuri de ciocolată cu indulcitor 6.7% (Masă de Cacao, Indulcitor: Maltitol; Emulgator: Lecitină din Soia; Pudră de Cacao cu Conținut Redus de Grăsimi; Vanilie), Ulei din Soia, Nibs din Cacao, Arahide 1.7%; Lapte Praf Degresat, Îndulcitori: Xilitol, Sucraloză; Arome, Sare; Emulgator: Lecitină din Soia

Caramel Chaos: Proteine din Lapte (Cazeinat din Calciu (Lapte), Izolat Proteic din Lapte, Izolat Proteic din Zer (Lapte)), Ciocolată cu Lapte cu Îndulcitori (18%) (Îndulcitori: Maltitol; Unt de Cacao, Lapte Praf Integral, Masă de Cacao, Emulgator: Lecitină din Soia; Arome), Agent de Îngroșare: Polidextroză; Gelatină Hidrolizată, Umectant: Glicerol; Proteină din Soia, Unt de Cacao, Ulei din Soia, Grăsime de Palmier, Îndulcitori: Xilitol, Sucraloză; Lapte Praf Degresat, Pudră de Cacao cu conținut redus de Grăsimi, Arome, Amidon din Tapioca, Sare, Emulgator: Lecitină din Soia.

Fudge Brownie: Proteine din Lapte (Cazeinat din Calciu (Lapte), Izolat Proteic din Lapte, Izolat Proteic din Zer(Lapte)), Ciocolată cu Lapte cu Îndulcitori (18%) (Îndulcitori: Maltitol; Unt de Cacao, Lapte Praf Integral, Masă de Cacao, Emulgator: Lecitină din Soia; Arome), Agent de Îngroșare: Polidextroză; Gelatină Hidrolizată, Umectant : Glicerol; Chipsuri din Soia (Proteină din Soia, Amidon din Tapioca, Sare), Unt de Cacao, Proteină din Soia, Ulei din Soia, Pudră de Cacao cu conținut redus de Grăsimi, Grăsime de Palmier, Îndulcitori: Xilitol, Sucraloză; Lapte Praf Degresat, Sare, Amidon din Tapioca, Arome, Emulgator: Lecitină din Soia.

Peanut Nutter: Ciocolată cu Lapte cu Îndulcitori (20%) (Îndulcitori: Maltitol; Unt de Cacao, Lapte Praf Integral, Masă de Cacao, Emulgator: Lecitină din Soia; Arome), Proteine din Lapte (Cazeinat din Calciu, Izolat Proteic din Lapte, Izolat Proteic din Zer (Lapte)), Gelatină Hidrolizată, Agent de Îngroșare: Polidextroză; Umectant : Glicerol; Alune (8.8%), Ulei din Soia, Lapte Praf Degresat, Îndulcitori: Xilitol, Sucraloză; Arome, Sare, Emulgator: Lecitină din Soia.

Recenzii

Scrie o recenzie

Cutie 12 Batoane Proteice Grenade Carb Killa 60g - termen redus

Cutie 12 Batoane Proteice Grenade Carb Killa 60g - termen redus

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie