Baton Proteic Grenade Reload Flapjack Ciocolată și Portocale 70g

5060221203814

Batoanele proteice Grenade Reaload® Flapjack, făcute de mână într-o brutărie locală din Marea Britanie, au aromă naturală și sunt potrivite pentru vegetarieni, fiind ideale pentru consumul unei cantități suplimentare de proteine de calitate între mese.

  • Amestec de proteine din 3 surse (Soia, Zer, Lapte)
  • Peste 26% conținut proteic – 16g proteine și 31g carbohidrați per baton
  • Fără zaharuri rafinate și fără grăsimi saturate
  • Fară ingrediente modificate genetic
  • Potrivit pentru vegetarieni – Vegetarian Society Approved

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Portocale
Cantitate 70g
Brand Grenade


10,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

Grenade Reload Flapjack Ciocolată și Portocale

Batoanele Grenade Reload Flapjack reprezintă o cale convenientă de a consuma o cantitate adițională de proteine de înaltă calitate între mesele principale sau după efort, fară a avea conținut nedorit de zaharuri rafinate sau grăsimi saturate.

Aceste batoane proteice delicioase conțin carbohidrați cu eliberare prelungită și un amestec de proteine format din concentrat proteic din zer și izolat proteic ultrafiltrat din soia. Pentru a evita încălzirea și eventual denaturarea proteinei, ovăzul este preîncălzit iar proteinele sunt adăugate ulterior, făcând ca acest produs unic să fie unul dintre cele mai gustoase (în opinia noastră) și de calitate batoane de pe piață.

Beneficii

Cu un conținut de peste 26% proteine per baton, Reload este disponibil în 4 arome: Ciocolată, Nucă de Cocos, Fructe și Ciocolată cu Portocale.

Grenade consideră că sunt prima companie care a utilizat proteine din 3 surse diferite într-un baton proteic precum acesta. Motivul acestei abordări constă în faptul că fiecare tip de proteină este eliberat la o rată diferită de absorbție, asigurând astfel o eliberare susținută de aminoacizi pentru un interval de timp prelungit.

Pentru o eliberare susținută de energie, Grenade Flapjack conține multiple surse de carbohidrați cu eliberare lentă precum fulgi de ovăz sau tărâțe de ovăz. Carbohidrații cu eliberare lentă necesită mai mult timp din partea organismului pentru a fi descompuși și transformați în energie, de aceea ei mai fiind numiți și carbohidrați complecși.

Rezultatul constă în faptul că energia este eliberată în corp într-un interval de timp mai mare, având un impact foarte scăzut asupra nivelului de zahăr din sânge. Prin controlarea nivelului de zahăr din sânge se stabilizează nivelul de insulină, acest fapt putând, la rândul său, să conducă la reducerea rezervelor de grăsimi.

Cum să utilizați

Consumați un baton în primele 60 de minute după terminarea antrenamentului sau pe parcursul zilei, între mese, pentru creșterea aportului de proteine.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție 70g Per 100g
Energie 1353kj/323kcal 1933kj/461kcal
Grăsimi 13.4g 19.2g
din care grăsimi saturate 1.3g 1.9g
Carbohidrați 31.4g 44.9g
din care zaharuri 9.8g 14.0g
Fibre 6.0g 8.5g
Proteine 16.1g 23.0g
Sodiu 0.09g 0.13g

Ingrediente: Amestec de Proteine 22% (Soia, Izolat Proteic din Soia,Izolat Proteic din Zer (Lapte), Concentrat Proteic din Lapte), Fulgi de Ovăz (Grâu), Ulei de Rapiță, Umectant: Glicerol; Sirop Auriu, Sirop de Oligofructoza, Zahăr Brun, Pudră de Cacao, Arome Naturale. Fără grăsimi hidrogenate. Nu conține ingrediente modificate genetic.

Alergeni: Conține Soia, Lapte, Gluten. Poate conține urme de nuci. Potrivit pentru vegetarieni.

Recenzii

Scrie o recenzie

Baton Proteic Grenade Reload Flapjack Ciocolată și Portocale 70g

Baton Proteic Grenade Reload Flapjack Ciocolată și Portocale 70g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie