SiS Rego Protein Bar Ciocolată și Alune 55g

5025324009169

Baton cu conținut ridicat de proteine ce ajută la recuperarea musculară după efort și dezvoltarea masei musculare

  • 20 de grame de proteine ușor digerabile per baton
  • Amestec de înaltă calitate din proteine din zer, cazeină și soia
  • Poate fi consumat imediat după efort sau pe parcursul zilei ca snack

Conține arahide, lapte, soia și gluten

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ciocolată
Cantitate 55g
Brand Science in Sport


11,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS Rego Protein Bar Ciocolată și Alune

Batoanele proteice Science in Sport conțin un amestec de proteine ușor digerabile (20 de grame per baton) sub formă de proteine din zer, cazeină și soia.

Consumul de proteine este indicat înaintea antrenamentului sau imediat după terminarea acestuia pentru maximizarea efectelor. În mod greșit, consumul unei cantități suficiente de proteine este deseori trecut cu vederea de către sportivii de anduranță. SiS Rego Protein Bar furnizează o cantitate optimă de proteine de cea mai înaltă calitate.

Beneficii

Adaptarea la cerințele antrenamentelor de anduranță este facilitată de o sinteză ridicată a proteinelor musculare, astfel încât sunt create noi proteine în mușchii corpului după fiecare sesiune de antrenament. Astfel, țesutul muscular se reface și poate rezista mai bine la cerințele fizice ale următorului antrenament.

Pentru a facilita sinteza optimă a proteinelor, este crucial să consumăm proteine de cea mai înaltă calitate, având în vedere faptul că acestea conțin aminoacizi ce susțin crearea de noi proteine. Batoanele proteice SiS conțin un amestec de proteine ușor digerabile, de calitate superioară, care acționează ca un declanșator ce stimulează sinteza proteinelor.

*SiS Rego Protein Bar este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://www.informed-sport.com/supplement-search/science-sport/protein-bar

Cum să utilizați

Consumați 1 baton cu 30 – 60 de minute înainte de exerciții sau imediat după terminarea efortului pentru maximizarea efortului. Batoanele proteice SiS pot fi folosite și în timpul zilei, între mese, fiind o metodă sănătoasă pentru a crește cantitatea de proteine consumate zilnic.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție 55g Per 100g
Energie 939kj/223kcal 1707kj/405kcal
Proteine  20g  36g
Carbohidrați  21g  39g
din care zaharuri  18g  33g
Grăsimi 6.4g  12g
din care grăsimi saturate 3.3g 6.0g
Fibre 0.4g 0.7g
Sodiu 0.3g 0.6g

Ingrediente: amestec de proteine 25% (cazeinat de calciu (din lapte), hidrolizat proteic din grâu (gluten), proteină din zer (lapte), proteină din soia, proteină din lapte), sirop de glucoză, ciocolată cu lapte 18% (zahăr, unt de cacao, lapte praf, masă de cacao, emulgator (lecitină din soia), arome), sirop invertit din zahăr, gelatină hidrolizată, arahide 3.7%, chipsuri din soia (proteină din soia, amidon din tapioca, sare), grăsime de palmier, arome, emulgator (lecitină din soia), tartrat de L-carnitină, extract de ceai verde, sare.

Conține arahide, lapte, soia și gluten.

Recenzii

Scrie o recenzie

SiS Rego Protein Bar Ciocolată și Alune 55g

SiS Rego Protein Bar Ciocolată și Alune 55g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie