Grenade Muscle Machine Lean Căpșuni 1.84kg

5060221201629

Muscle Machine Lean este un gainer avansat ce conține toate ingredientele necesare creșterii masei musculare slabe, fiind realizat pe baza unor cercetări și studii științifice

  • Formulă ce include toate ingredientele necesare unui gainer complet
  • 40g de proteine și peste 8.6g BCAA per porție
  • Conține un amestec de cereale integrale – ModCarbTM
  • Conține 23 de porții de 80g

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Căpșuni
Cantitate 1.8kg
Brand Grenade


300,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

Grenade Muscle Machine Lean

Grenade Muscle Machine Lean conține 4 ingrediente esențiale:

1. Amestec de proteine de înaltă calitate din surse diferite: concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer și proteine din lapte pentru a susține creșterea și menținerea masei musculare.

2. Carbohidrați naturali cu eliberare prelungită sau impact scăzut din 3 surse diferite: ModCarbTM și fulgi de ovăz.

3. Compuși cheie de calitate premium: extract de ceai verde, crom, HMB, CLA, taurină, peptide de glutamină, zinc, magneziu și vitamina B6.

4. Acizi grași esențiali: trigliceride cu lanț mediu cu randament înalt, ulei de cocos și ulei de floarea soarelui, precum și alti acizi grași esențiali conținuți în ModCarbTM.

Beneficii

Muscle Machine® Lean este un gainer inovator, complet din punct de vedere al ingredientelor folosite, conceput științific pentru a susține creșterea și menținerea masei musculare, pentru menținerea nivelurilor de testosteron și pentru a contribui la sinteza proteinelor (procesul prin care sunt construiți mușchii). În mod unic, acest produs este un gainer complet fară a utiliza carbohidrați cu indice glicemic mare sau calorii în exces care ar putea duce la reținerea de grăsime corporală.

Conține 40g de proteine de calitate, din diferite surse, inclusiv concentrat și izolat proteic din zer cu absorbție rapidă, proteine din lapte (o sursă bogată de cazeină micelară, cu eliberare lentă), fară a conține proteine din soia. De asemenea, conține o sursă bogată de 8.6g BCAA.

Referitor la carbohidrați, toate formulele cunoscute de gainere complete conțin zaharuri precum dextroză și fructoză sau maltodextrină ca sursă principală de carbohidrați, în timp ce Muscle Machine Lean conține ModCarbTM, un amestec de cereale integrale cu ovăz și super cereale care nu vă măresc nivelul de zahăr din sânge, conține de 2 ori mai multe fibre în comparație cu ați producători de top și nu are niciun conținut adăugat de zahăr. De reținut faptul că acești carbohidrați „sănătoși” nu au un gust deloc rău, ModCarbTM fiind fabricat prin utilizarea tehnologiei Trim®, ce asigură obținerea unui shake gustos și cu o textură fină, plăcută.

*Prețul afișat pe site-ul Grenade pentru acest produs este de 74.99€ (aprox. 345 RON). Dorim să vă reamintim că noi colaborăm direct cu Grenade® UK, astfel toate produsele sunt originale și prețurile sunt stabilite ca atare! Vă invităm să verificați și dumneavoastră această informație: https://www.grenade.com/eu/muscle-machine-lean/

*Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Amestecați o porție de 80g (2 cupe) cu 300-400ml de apă rece sau lapte, în funcție de consistența dorită. Pentru cei care doresc creșterea masei musculare slabe recomandăm să amestecați cu apă. Consumați între mesele principale și/sau imediat după terminarea exercițiilor. Beți zilnic 8-10 pahare de apă.

Pentru rezultate maxime, consumați 1-2 shake-uri pe zi timp de maximum 6 săptămâni astfel: primul shake cu o oră înainte de antrenament (zilele în care vă antrenați) sau dimineața (în zilele fără antrenament) și al doilea shake după antrenament (zilele în care vă antrenați) sau după-amiaza (în zilele fără antrenament).

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție 80g (în 300ml apă)
Energie  1241kj/294kcal
Grăsimi 5.6g
din care grăsimi saturate 2.0g
din care găsimi mono-saturate 1.7g
din care grăsimi poli-saturate 1.6g
Carbohidrați  19.4g
din care zaharuri 2.7g
Fibre 5.3g
Proteine  40g
Sodiu 0.26g
Aminoacizi cu lanț ramificat
L-Leucină 4.0g
L-Izoleucină 2.4g
L-Valină 2.3g

Ingrediente: Amestec de Proteine (Concentrat proteic din zer (Lapte), Izolat proteic din zer (Lapte), Concentrat proteic din Lapte), Amestec din 5 cereale – ModCarb™ (Tărâțe de Ovăz, Amarant, Hrișcă, Mei, Quinoa), Amidon din Tapioca, Fulgi de Ovăz, Pudră de Cacao, Peptide de Glutamină (Cereale), Arome, Fosfat de Potasiu, Dextrină Rezistentă, Agent de Îngroșare: Gumă Xantan; Lapte praf integral, Pudră de Acid Linoleic Conjugat, Taurină, Calciu beta-hidroxi beta-metil butirat, Citrat de Magneziu, Pudră de Trigliceride cu lanț mediu (Ulei din sâmburi de Palmier certificat RSPO), Pudră de ulei de Cocos, Extract de Ceai Verde, Pudră de ulei de Floarea Soarelui, Îndulcitori: Sucraloză; Citrat de Zinc, Clorhidrat de Piridoxină, Arome Naturale, Picolinat de Crom, Emulgator: Lecitină din Soia.

Alergeni: Conține Lapte, Soia, Cereale. Potrivit pentru Vegetarieni.

Recenzii

Scrie o recenzie

Grenade Muscle Machine Lean Căpșuni 1.84kg

Grenade Muscle Machine Lean Căpșuni 1.84kg

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie