Grenade Muscle Machine Mass Ciocolată 2.25kg

5060221201650

Muscle Machine Mass este un gainer premium cu un conținut ridicat de calorii destinat creșterilor semnificative. Conține aproape 1000 de calorii, 54g de proteine* și 160g de carbohidrați* per porție de 250g (*conținutul variză în funcție de aromă)

  • 1000 de calorii per porție
  • 54g de proteine și 160g de carbohidrați
  • 10g de BCAA și peptide de glutamină adăugate
  • Conține 9 porții de 250g

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ciocolată
Cantitate 2.25kg
Brand Grenade


220,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

Muscle Machine Mass 

Grenade Muscle Machine Mass are la bază o formulă revoluționară pentru creșterea în greutate concentrată sub formă de shake, furnizând aproximativ 1000 de calorii și 54g de proteine per porție. Conceput pentru a fi utilizat după antrenament (post-workout) pe baza unei rații de 3:1 de carbohidrați superior calitativi și proteine. Are conținut adăugat de ulei de cocos, peptide de glutamină, PalatinoseTM, amidon din porumb cerat și pudră de trigliceride cu lanț mediu.

Acest supliment este conceput în special pentru bărbații cu metabolism accelerat sau care întâmpină o problemă reală în creșterea masei musculare și a greutății.

Beneficii

Pentru cei care trag din greu în sala de forță, săptămână după săptămână, dar tot au probleme în a-și crește masa musculară, singura și cea mai importantă schimbare pe care o pot face este să își mărească aportul de calorii. Însă nu orice fel de calorii: acestea trebuie să furnizeze o cantitate suficientă de proteine, carbohidrați și grăsimi de calitate, în rațiile potrivite, pentru a putea susține o creștere și recuperare maximă a mușchilor, fară a cauza o pierdere a apetitului sau balonare. Iar dacă veți consuma un aport suplimentar de calorii pentru o vreme, este normal să vreți ca acestea să aibă un gust grozav! Aceasta este deviza sub care a fost conceput Grenade Muscle Machine Mass.

Acest gainer puternic de o calitate premium, este conceput pe baza unei formule inovatoare, fiind destinat persoanelor active, care au un metabolsim accelerat sau celor care au nevoie de un aport suplimentar de calorii pentru a-și crește masa musculară. Având în vedere că greutatea netă a mușchilor este aproape în totalitate formată din aminoacizi și proteine, Muscle Machin Mass conține o cantitate enormă de 52g de proteine de înaltă calitate din diferite surse: izolat și concentrat proteic din zer cu absorbție rapidă și proteine din lapte (o sursă bogată de caseină micelară, cu eliberare lentă), fară a conține proteine din soia. Este, de asemenea, o sursă bogată de peste 10g de BCAA și conține și peptide de glutamină.

Pe lângă proteinele de calitate, pentru a vă asigura că vă atingeți necesarul de calorii, Muscle Machine Mass conține o cantitate suficientă de carbohidrați ușor digerabili care nu vă vor umple atât de mult încât să ratați următoarea masă, evitând astfel să vă sabotați planul de a obține un aport suplimentar. Totodată, este asigurată eliberea lentă a energiei și sunt evitate creșterile în exces de insulină și zaharuri din sânge, prin utilizarea unui carbohidrat cu eliberare lentă și cu indice glimic mic numit Palatinoză (Izomaltuloză). Această sursă de carbohidrați de generație următoare a fost dovedită să determine creșteri semnificativ redus asupra nivelului de zahăr din sânge și asupra insulinei în comparație cu zahărul și are unul dintre cei mai mici indici glicemici înregistrați vreodată (32 – IG pentru glucoză este 100).

*Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Amestecați o porție de 250g (4 cupe) cu 300-400ml de apă rece sau lapte. Pentru cei care doresc creșterea aportului de calorii recomandăm sa amestecați cu lapte integral sau semi-degresat. Consumați între mesele principale și (sau) după terminarea exercițiilor. Beți zilnic 8-10 pahare de apă.

Pentru rezultate maxime consumați 2 shake-uri zilnic pentru maximum 6 săptămâni astfel: 1 shake dimineața când vă treziți și al doilea după antrenamente (în zilele în care vă antrenați) sau înainte de culcare (în zilele fără antrenament).

Pentru cei care încearcă Muscle Machine Mass pentru prima dată sau își monitorizează aportul de calorii, porția de servire poate fi redusă la jumătate (2 cupe – 125g) pentru primele 7 zile și crescută treptat ulterior până la o porție întreagă.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție 250g (în 300ml apă) Per porție 250g (în 300ml lapte semi-degresat)
Energie 4161kj/984kcal 4751kj/1124kcal
Grăsimi 15g 20g
din care grasimi saturate 11g 14g
din care gasimi mono-saturate 2.6g 4.0g
din care grasimi poli-saturate 1.4g 1.9g
Carbohidrați 157g 172g
din care zaharuri 16g 30g
Fibre 3.1g 3.1g
Proteine  54g 64g
Sodiu 0.29g 0.61g

Ingrediente: Maltodextrină, Amestec de Proteine (Concentrat proteic din zer (Lapte), Izolat proteic din zer (Lapte), Concentrat proteic din Lapte), Pudră de Cacao, Pudră de Trigliceride cu lanț mediu (Ulei din sâmburi de Palmier certificat RSPO), Izomaltuloză*, Amidon din Porumb cerat, Pudră de Ulei de Cocos, Amidon din Tapioca, Ulei de Palmier fracționat, Proteine din Lape, Arome, Peptide de Glutamină (Cereale), Îndulcitor (Sucraloză), Emulgator: Lecitină din Soia.

*Izomaltuloză (Palatinose™) este o sursă de glucoză și fructoză.

Alergeni: Conține Lapte, Soia, Cereale. Potrivit pentru Vegetarieni.

Recenzii

Scrie o recenzie

Grenade Muscle Machine Mass Ciocolată 2.25kg

Grenade Muscle Machine Mass Ciocolată 2.25kg

Produse din aceeași categorie