Applied Nutrition Cazeină Micelară Ciocolată 1.8kg

634158679865

Cazeina este o proteină cu digestie lentă, vitală pentru oricine dorește să își realimenteze mușchii în timpul somnului, atunci când nu este practic să consume alimente sau băuturi.

  • sursă de proteine cu digestie lentă
  • ideală pentru utilizare înainte de somn
  • conține enzime digestive adăugate
  • 60 porții per ambalaj

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ciocolată
Cantitate 1.8kg
Brand Applied Nutrition


320,00 Lei

Ultimele 2 produse în stoc!

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

Despre Applied Nutrition Cazeină Micelară

Cazeina este o proteină cu digestie lentă, vitală pentru oricine dorește să își realimenteze mușchii în timpul somnului, atunci când nu este practic să consume alimente sau băuturi. În această perioadă, corpul dumneavoastră poate intra în modul de înfometare și poate începe să descompună țesutul muscular. Acest lucru ar putea avea un impact negativ atât asupra recuperării musculare, cât și asupra performanței. Prin urmare, proteina 100% cazeină de la Applied Nutrition este digerată lent, pe o perioadă susținută de timp (până la șapte ore), furnizând astfel mușchilor dumneavoastră aminoacizii necesari pentru a sintetiza țesutul muscular, facilitând repararea și creșterea.

Proteina cu digestie lentă (cazeina) găzduiește un profil complet de aminoacizi și conține aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) vital, care sunt elementele constitutive ale noilor proteine. Cu un conținut minim de grăsimi și carbohidrați, acest produs completează cu siguranță obiectivele dorite ale unei diete cu calorii controlate.

Beneficiile Cazeinei Micelare Applied Nutrition

  • Ideal pentru consumul înainte de culcare
  • Contribuie la menținerea și creșterea masei musculare
  • Proteină cu eliberare în timp
  • Amestec de enzime digestive adăugat
  • Fără gluten
  • Conține 4.3 g de glutamină naturală pe porție (acid glutamic)

Cum să utilizați?

Amestecați 2 măsuri (30 g) cu 500 ml de apă sau lapte într-un shaker Applied Nutrition (cu cât este mai puțin lichid, cu atât shake-ul va fi mai gros). Agitați și consumați. Utilizați chiar înainte de culcare pentru rezultate optime. De asemenea poate fi administrat și între mese până la de 2-3 ori pe zi.

Atenționări

Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele suplimentului. Produsul nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate și echilibrate. A se păstra la 2-25°C într-un loc uscat. Protejați de lumina soarelui și de îngheț. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Testat pentru sportivi

Fiecare lot al acestui produs este testat pentru substanțe interzise în cadrul unui program monitorizat. Produsele sunt supuse unor teste riguroase la un laborator acreditat ISO:17025 pentru a oferi cel mai înalt nivel de asigurare că sunt mai sigure pentru utilizarea de către sportivi.

GMP (Good Manufacturing Practice - Bune Practici de Producție)

Acest produs a fost fabricat într-o instalație GMP, sub un control strict al calității, pentru a asigura o calitate înaltă și constantă, care îndeplinește cerințele autorizației de introducere pe piață (AMM) sau ale specificației produsului.

Informații nutritionale

Valori specifice

Per (100 g)

Per (30 g)

Energie

1490 kJ / 351 kcal

447 kJ / 105 kcal

Grăsimi

1.92g

0.57 g

din care saturate

0.9g

0.27 g

Carbohidrati

3.84g

1.15 g

din care zaharuri

3.84g

1.15 g

Fibre

0.0g

0.0 g

Proteine

84.66g

25.39 g

Sare

0.224g

67 mg

Ingrediente: cazeină micelară (96%) (lapte); pulbere de cacao; aroma; agent de ingrosare: Xanthan Gum; Lactospore (Bacillus coagulans); indulcitori: sucraloză, glicozide derivate din steviol); complex de enzime DigeZyme (amilază, protează, celulază, lactază, lipază).

Recenzii

Scrie o recenzie

Applied Nutrition Cazeină Micelară Ciocolată 1.8kg

Applied Nutrition Cazeină Micelară Ciocolată 1.8kg

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie