Grenade Hydra6 Biscuiți 1.8kg

5060221200936

Primul Amestec Proteic de Calitate Premium ce conține 50% proteine cu eliberare lentă și 50% proteine cu eliberare rapidă

  • 50% Izolat Proteic din Zer + 50% Cazeină Micelară Ultrafiltrată
  • 25g de Proteine, 5.3g BCAA și 2.4g Leucină per porție
  • Poate fi consumat înainte de antrenament, după antrenament sau înainte de culcare – nu este nevoie să consumați 2 tipuri diferite de proteine!
  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*
  • 52 de porții per recipient
  • Potrivit pentru vegetarieni

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Biscuiți și Frișcă
Cantitate 1.8kg
Brand Grenade
Utilizare După efort


260,00 Lei

Stoc epuizat


Informații

De ce să alegeți Grenade Hydra6?

Grenade Hydra6 a fost formulată pe baza unei proteine superioare din zer – izolatul proteic, în combinație cu cazeină de calitate foarte înaltă – cazeina micelară ultrafiltrată, fiecare în proporție de 50%, fiind dovedit prin studii că această combinație este superioară consumului separat de proteine din zer și cazeină. Astfel, fiecare porție de proteine combină 12 grame de Izolat Proteic cu eliberare rapidă (fară să conțină concentrat proteic de calitate inferioară) și 12 grame de Cazeină Micelară cu eliberare lentă (fară să conțină cazeinat de calciu de calitate inferioară), furnizând în total 24 de grame de proteine în raportul ideal de 50/50.

De ce este ideal raportul de 50% Izolat Proteic și 50% Cazeină?

Izolatul Proteic din Zer este absorbit rapid, ceea ce înseamnă că eliberează aminoacizi (proteine) către mușchi foarte repede (în primele 60-90 de minute). Din cercetările științifice reiese că, cu cât este mai mare nivelul de aminoacizi esențiali în sânge, cu atât este mai eficient și rapid procesul de sinteză a proteinelor (creșterea musculară). Niciun alt tip de proteină nu poate să determine o creștere mai mare a nivelelor de aminoacizi esențiali în comparație cu izolatul proteic din zer. Însă nu este suficient doar consumul proteinelor din zer.

Cazeina Micelară are rolul ei deosebit de important în tot acest proces. Dacă proteina din zer nu mai eliberează aminoacizi după aproximativ 3 ore și jumătate, cazeina, nu numai că își eliberează aminoacizii pe o durată de 2 ori mai mare, dar s-a dovedit a fi superioară pentru că face posibil ca activitea de creștere musculară să depășească activitatea de distrugere musculară. Astfel, a fost demonstrat în repetate rânduri că abilitatea cazeinei de a acționa ca un sistem de picurare ce eliberează constant aminoacizi în sânge pentru cel puțin 7 ore este anti-catabolică – previne distrugerea musculară pe lângă faptul că susține creșterea musculară. În mod clar, cazeina are avantaje pe care proteinele din zer nu le pot avea în mod independent.

Alte studii sugerează, de asemenea, că amestecul de proteine din zer și cazeină are un efect mai puternic de creștere musculară în cele patru ore după o sesiune de antrenament cu greutăți în comparație cu proteina simplă din zer.

Beneficii

Grenade Hydra6 vă oferă simplitatea și confortul de a nu mai trebui să cumpărați două proteine ​​separate pentru diferite momente ale zilei și este concepută să vă alimenteze mușchii cu o proteină de calitate net superioară. Cei care se antrenează intens au nevoie de izolat proteic din zer (eliberare rapidă) dimineața, înainte și după antrenament (Pre/Post-Workout) și de cazeină (eliberare lentă) înainte de culcare sau atunci când nu au posibilitatea de a consuma proteine pentru mai multe ore.

Cu noile arome îmbunătățite trebuie de asemenea menționat că această proteină are un gust deosebit de plăcut!

*Grenade Hydra6 este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/grenade/hydra-6-protein

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Amestecați o porție de 35g (2 cupe) cu 250ml de apă rece sau lapte. Consumați între mesele principale sau imediat după terminarea exercițiilor. Beți zilnic 8-10 pahare de apă. Pentru rezultate maxime, consumați 3 – 4 porții pe zi timp de minimum 6 săptămâni.

Recomandare avansată de utilizare: Consumați o porție de Grenade Defend BCAA în timpul antrenamentului și o porție de proteine Hydra6 post antrenament.

Nu depășiți doza zilnică recomandată de 2 porții (4 cupe = 70g).

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție 35g
Energie 544kj/130kcal
Grăsimi 1.8g
din care grăsimi saturate 0.9g
Carbohidrați 2.4g
din care zaharuri 0.8g
Fibre  2.4g
Proteine   25g
Sodiu 0.12g

 

Profil BCAA Per porție (35g)
Leucină 2417mg
Izoleucină 1402mg
Valină 1468mg
Profil Amino Per porție (35g)
Triptofan 335mg
Treonină 1345mg
Fenilalanină   938mg
Lizină 2155mg
Metionină 596mg
Arginină 678mg
Cisteină 409mg
Tirozină 936mg
Histidină 523mg
Prolină 1815mg
Serină 1216mg
Acid Aspartic 2257mg
Glicină 393mg
Alanină 585mg
Glutamină + Acid Glutamic 4733mg

Ingrediente: Izolat Proteic din Zer (Lapte), Cazeină Micelară Ultrafiltrată (Lapte), Polidextroză, Ulei de Palmier fracționat, Lactoză, Proteine din Lapte,  Arome, Dextrină Rezistentă (Fibersol), Amidon de Tapioca, Agent de îngroșare (Gumă Xantan), Îndulcitor (Sucraloză), Emulgator: Lecitină din Soia.

Alergeni: Vedeți ingredientele cu scris îngroșat (bold). Poate conține urme de cereale (gluten), ouă și alune.

Potrivit pentru vegetarieni.

Recenzii

Nota 
19-04-2019

Mulțumesc Grenade și HighEnergy

Foarte bună, atât aroma cât și modul ei de acționare. Am slăbit 6 kg într-o lună și jumătate cu această proteină și doar grăsime, calitatea mușchiului a rămas și a fost susținută de acest incredibil produs. Mulțumesc Grenade și HighEnergy pentru ajutor.

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

Grenade Hydra6 Biscuiți 1.8kg

Grenade Hydra6 Biscuiți 1.8kg

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie