PhD Smart Protein Brownie cu Ciocolată 900g

5060119298243

  •       Gust plăcut fiind o opțiune foarte bună în prepararea rețetelor delicioase făcute în casă
  •       Conținut prietenos de macronutrienți cu 18g de proteine per porție
  •       Conținut de zahăr redus (mai puțin de 1g zahăr per porție de 30g)
  •       Potrivit pentru vegetarieni
  •       Conține 30 de porții per ambalaj (cupă inclusă)

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ciocolată
Cantitate 900g
Brand PhD


125,00 Lei


Informații

PhD Smart Protein Brownie cu Ciocolată 

PhD Smart Protein este o pudră proteică delicioasă și versatilă ce poate fi folosită în mai multe moduri: puteți coace cu ea, o puteți include în rețetele dumneavoastră făcute în casă sau chiar o puteți transforma într-un mousse delicios cu un conținut prietenos de macronutrienți. Evident, puteți săo folosiți pur și simplu pentru a obține un shake proteic.

Cui se adresează PhD Smart Protein?

PhD Smart Protein este potrivit deoportivă pentru bărbații și femeile care vor să își crească aportul de proteine și să se bucure de un shake proteic gustus cu acestă ocazie.

Fie că sunteți un utilizator experimentat și mergeți la sală sau doar vreți să consumați mai multe proteine în rețete delicioase, PhD Smart Protein este alegerea potrivită. Smart Protein este, de asemenea, potrivit pentru vegetarieni.

Beneficii

PhD Smart Protein nu doar că depășește toate așteptările în ceea ce privește gustul, dar vine la pachet și cu 18g de proteine per porție. Are un conținut de zahăr redus și conține mai puțin de 1g zahăr per porția de 30g. Conține 116 calorii (sau mai puțin în funcție de aromă) și este o opțiune foarte bună în prepararea rețetelor delicioase făcute în casă, având un conținut prietenos de macronutrienți.

Conceput cu ajutorul experților, Smart Protein conține niveluri optime ale ingredientelor specifice, făcându-l un ingredient excepțional pentru rețete.

Cum să utilizați?

Totul depinde de pofta dumneavoastră de ceva dulce. Smart Protein poate fi consumat oricând în timpul zilei datorită faptului ca are un conținut prietenos de macronutrienți.

Fie că vreți să faceți clătite proteice dimineața, prăjiturele cu conținut ridicat de proteine, sau un mousse ușor de seară, Smart Protein este ingredientul de care nu vă veți lipsi.

Pentru a obține un shake proteic adăugați o cupă de pudră (30g) în 200ml apă și agitați bine timp de 10 secunde înainte de a utiliza. 

Informații nutritionale

Valori nutriționale (pentru mix cu apă)

Per 100g

Per porție 30g

VNR%

Energie

1602kj/380kcal

481kj/114kcal

 

Grăsimi

8.4g

2.5g

 

Din care saturate

4.9g

1.5g

 

Carbohidrați

14g

4.1g

 

Din care zaharuri

2.0g

0.6g

 

Fibre

7.3g

2.2g

 

Proteine

59g

18g

 

Sare

770mg

230mg

 

Riboflavină

0.6mg

0.2mg

 

Calciu

960mg

288mg

36%

Fosfor

500mg

150mg

21%

Zinc

2.8mg

0.8mg

 

*Valoarea nutrițională de referință conform cu ordinul 1069/2007.

Ingrediente: concentrat proteic din zer (lapte); concentrat proteic din lapte; făină integrală de ovăz (gluten); pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi; cacao; arome; clorhidrat de sodiu; stabilizatori: gumă Acacia, gumă Xantan, gumă Guar; îndulcitor: sucraloză.

Alergeni: lapte, gluten.

Recenzii

Nota 
30-09-2019

Echilibrul necesar

Recunosc ca proteinele pe care le consum sunt pentru nevoi foarte precise, cu ținte precise și cu efecte concentrate: cam ca un bombardament de precizie. Și mai recunosc că tot ce iau este foarte eficient.
Dar la un moment dat, constati ca nu mai sunt răni de lins, dureri de alinat și ești într-o stare bună. Și acum ai timp să raționezi un pic. Se poate mai bine? SI răspunsul l-am găsit cu această proteină. Este SMART pentru că îmi asigură un echilibru în ceea ce înseamnă - în alimentația mea, absolut normală, de proletar - profilul, proporția macronutrienților. Plusul de aici înseamnă un minus în partea de carbohidrați și grăsimi și mă apropie confortabil de bine de ceea ce ar însemna un raport perfect pentru o persoană activă. Acum, mai este o chestie. Persoana în cauză are muuuult peste 100 de ocale și a și pierdut vreo 25 până să ajungă aici, iar efortul a devenit astfel posibil. Chiar nu-i ușor, iar o doză de echilibru în ceea ce înseamnă un major dezechilibru (vezi regimul de viață din ultimii 30 de ani, pe care l-am dat la gunoi!) este un plus major.
Gustos, foarte ușor solubil, o placere.
Iar shakerul, poate nu arată glorios, dar este un ostaș de nădejde: practic indestructibil, capacul - deși, din imagini, nu pare - este dintr-un ”plastic” de o superbă calitate, ”telul” din interior - perfect și... perfect etanș. Își face treaba, deci, la superlativ.
Un pachet pe care îl recomand, ca și cum aș face-o pentru mine...

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

PhD Smart Protein Brownie cu Ciocolată 900g

PhD Smart Protein Brownie cu Ciocolată 900g

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie