SiS Overnight Protein Ciocolată 1kg

5025324016112

Proteine cu digestie lentă în timpul somnului ce ajută la menținerea masei musculare

  • 26 de grame de proteine cu digestie lentă per porție (porția este de 35 de grame)
  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*
  • Conține 28 de porții (cupă inclusă în recipient)

Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, celiaci. Nu conține: gluten, cereale sau nuci. Conține lapte, soia.

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Ciocolată
Cantitate 1kg
Brand Science in Sport


200,00 Lei

Stoc epuizat

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS Overnight Protein

SiS Overnight Protein – proteine cu digestie lentă de la Science in Sport. Acest produs reprezintă un amestec din proteine din lapte și izolat proteic din zer în proporție de 50:50, având un gust foarte bun. Acestea conțin un spectru de aminoacizi de înaltă calitate pentru a ajuta la creșterea și menținerea masei musculare în timpul somnului.

Proteinele din lapte conțin în proporție de peste 80% cazeină, aceasta fiind o proteină cu absorbție lentă și aproximativ 20% zer, acesta fiind absorbit rapid. Proteina din zer stimulează rata de sinteză a proteinelor musculare prin conținutul ei ridicat de leucină.

Fiecare porție conține 26 de grame de proteine cu conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi.

Beneficii

Somnul este unul dintre cele mai importante aspecte ale refacerii și este deseori subapreciat de foarte mulți sportivi. Consumul în mod regulat a 20 – 25 de grame de proteine la fiecare 3 – 4 ore este cea mai bună metodă de creștere și menținere a masei musculare slabe. Consumul în timpul nopții nu este recomandat, astfel că folosirea proteinelor cu eliberare lentă Science in Sport înainte de somn asigură necesarul de proteină pe timpul nopții și maximizează efectele antrenamentelor.

În timpul antrenamentelor de durată, poate fi dificil să evitați lipsa de energie. Consumul de proteine înainte de somn reduce posibilitatea distrugerii masei musculare slabe pe timpul nopții.

*SiS Overnight Protein este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/overnight-protein

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Utilizați o porție de 35 de grame cu 45 – 60 de minute înainte de somn. Shake-ul poate fi consumat atât clad cât și rece.

Informații nutritionale

Valori specifice Per porție 35g Per 100g
Energie 550kj/130kcal 1571kj/371kcal
Proteine  26g 73g
Carbohidrați 1.9g 5.3g
din care zaharuri 0.7g 1.9g
Grăsimi 2.0g 5.7g
din care grăsimi saturate 1.2g 3.5g
Fibre 1.1g 3.2g
Sodiu 0.3g 0.7g

Ingrediente: amestec de proteine 89% (izolat proteic din lapte, concentrat proteic din zer (lapte)), pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, arome naturale, agent de îngroșare (gumă xanthan), emulgator (lecitină din soia), îndulcitor (sucraloză).

Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, celiaci. Nu conține: gluten, cereale sau nuci. Conține lapte, soia.

Recenzii

Nota 
01-01-2020

Foarte bun

Calitate premium.Gust bun si eficient

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS Overnight Protein Ciocolată 1kg

SiS Overnight Protein Ciocolată 1kg

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie