Meniu
Livrare a doua zi
Comanda dumneavoastră va fi expediată mâine

Utilizare Cupoane Discount

Codurile (cupoanele) de discount pot fi introduse pe pagina coșului de cumpărături (în partea de jos, stânga, sub elementele aflate în coș) sau direct pe pagina de plată! Coșul de cumpărături se află în partea de sus dreapta a site-ului (varianta desktop) sau în partea de sus stânga (varianta mobile). Găsiți poze la finalul acestei pagini care vă exemplifică spațiile corespunzătoare pentru introducerea cuponului de discount.

1. Produsele din categoria “Promoții” au deja un discount semnificativ aplicat. Astfel, pentru acestea nu se cumulează niciun fel de discount suplimentar în nicio situație.

2. Pentru abonarea la newsletter, fiecare utilizator va primi pe adresa de e-mail un cod de discount de 10% din valoarea primei comenzi (codul poate fi folosit o singură dată pentru un cont/o adresă de e-mail în cazul în care finalizați comanda ca vizitator în site și nu doriți să vă faceți cont pe site-ul nostru). Acest cod va fi valabil pentru toate produsele, mai puțin cele din categoria “Promoții”.

3. Prețul pentru cutii este calculat cu 5 sau 10% discount, indiferent de mărimea cutiei (12/18/30 buc.). De exemplu: dacă un baton energizant costă în mod normal 7 lei, la achiziționarea unei cutii de 30 de batoane, prețul cutiei va fi de 7 lei * 30 (nr. buc/cutie) * 0.95 = 200 lei, în loc de 7 * 30 = 210 lei cât ar costa în mod normal. Acest discount este aplicat tuturor cutiilor de produse din site (plicuri, batoane, geluri). Codul pentru prima comandă se aplică și cutiilor precum și alte coduri promoționale!