Meniu
Livrare a doua zi
Comanda dumneavoastră va fi expediată mâine

Utilizare vouchere

1. Prețul pentru cutii este calculat cu 10% discount, indiferent de mărimea cutiei (12/18/30 buc.). De exemplu: dacă un baton energizant costă în mod normal 7.79 lei, la achiziționarea unei cutii de 30 de batoane, prețul cutiei va fi de 7.79*30*0.9 = 210.33 lei, în loc de 7.79*30 = 233.7 lei cât ar costa în mod normal. Acest discount este aplicat tuturor cutiilor de produse din site (plicuri, batoane, geluri).

2. Produsele din categoria “Pachete Promoționale” au deja un discount semnificativ aplicat. Astfel, pentru acestea nu se cumulează niciun fel de discount suplimentar în nicio situație.

3. Pentru abonarea la newsletter, fiecare utilizator va primi pe adresa de e-mail un cod unic de discount de 10% din valoarea primei comenzi. Acest cod va fi valabil pentru toate produsele, mai puțin cele din categoria “Pachete Promoționale” sau produsele care au deja un discount aplicat!

4. Discounturile de membru (Ex: membrii competitiisportive.ro) sau discounturile de recomandare (Ex: din partea Personal Trainerilor) NU sunt cumulabile cu discounturile de abonare la newsletter sau alte coduri de discount.