Arzător de grăsimi OstroVit Fat Burner For Women 60 capsule
search
 • Arzător de grăsimi OstroVit Fat Burner For Women 60 capsule
 • Arzător de grăsimi OstroVit Fat Burner For Women 60 capsule
 • Arzător de grăsimi OstroVit Fat Burner For Women 60 capsule

Arzător de grăsimi OstroVit Fat Burner For Women 60 capsule

5903246222715
60,00 lei

OstroVit Fat Burner for Women este un supliment alimentar care a fost dezvoltat cu gândul la femei. O compoziție unică de componente naturale care sprijină reducerea excesului de grăsime corporală. Extracte standardizate și cele mai bune forme de produse digerabile, inclusiv: extract de semințe de mango african, extract de boabe de cafea verde, extract de rădăcină de ghimbir sau o formă eficientă de L-Carnitină.

 • 60 de capsule per flacon

 • 1 porție = 2 capsule de produs

 • 30 de porții în pachet reprezintă luna de suplimentare

 • Formulă specială pentru femei

 • Fără piperină și capsaicină

Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Fat Burner For Women - arzător de grăsimi pentru femei

Probabil că fiecare femeie visează la o siluetă frumoasă și zveltă. De fapt, aceste vise îți sunt la îndemână. Tot ce ai nevoie este de puțină dorință, abnegație, timp și un amestec unic și dovedit de substanțe care alcătuiesc OstroVit Fat Burner for Women. Nu contează dacă sportul tău preferat este unul de forță, de rezistență sau chiar un sport de echipă, combinația OstroVit Fat Burner for Women te va ajuta la fiecare dintre ele. Fat Burner-ul nostru este un amestec de 8 elemente care împreună creează un sprijin sinergic pentru procesul de lipoliză, adică descompunerea țesutului adipos din corpul nostru.

L-Carnitina - compus organic chimic din grupul de aminoacizi care apar în mod natural în corpul nostru. Susține procesele de ardere a grăsimilor (absorbția de energie din grăsimi).

Extract de frunze de ceai verde - susține eficient procesul de pierdere în greutate, stimulează descompunerea celulelor adipoase și previne reîngrășarea acestora.

L-tirozină - vă permite să rezistați mai bine la efectele secundare ale dietelor de reducere lungi și grele, în care organismul nostru se află într-un deficit caloric profund. Îmbunătățește memoria și starea noastră de bine.

Cofeina - ajută la accelerarea metabolismului, stimulează, adaugă energie, susține reducerea țesutului adipos inutil.

Extractul de semințe de mango african - poate afecta reglarea nivelului de leptină (hormonul responsabil cu pofta de mâncare), reglează metabolismul și susține metabolismul lipidelor (grăsimilor).

Extract de cafea verde - poate limita metabolismul grăsimilor, accelerează metabolismul și este un antioxidant excelent.

Extract de rădăcină de ghimbir - susține digestia, crește imunitatea și "luptă" împotriva radicalilor liberi.

Crom - ajută la menținerea nivelului adecvat de glucoză în sângele nostru, contribuie la menținerea metabolismului corect al macronutrienților.

Proprietățile ingredientelor conținute în OstroVit Fat Burner for Women:

 • Produsul perfect pentru fiecare sportiv

 • Este un remediu eficient nu numai pentru femei, deși este recomandat în special pentru ele

 • Susține procesele de ardere a grăsimilor

 • Vă ajută să pierdeți kilogramele inutile

 • Poate ajuta la combaterea poftei de gustări bogate în calorii

 • Stimulează metabolismul

 • Adaugă energie și are proprietăți antiinflamatorii

Cum să utilizați?

Consumați o porție de 2 capsule pe zi.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Ingrediente active

Per porție 2 capsule

% VNR*

Tartrat de L-carnitină

500 mg

-

- din care L-carnitină

335 mg

-

L-Tirozină

200 mg

-

Extract din frunze de ceai-verde

200 mg

-

- din care polifenoli 40%

80 mg

-

Cafeină anhidră

200 mg

-

Extract din semințe de mango african DER 10:1

100 mg

-

Extract din rădăcină de ghimbir

90 mg

-

- din care gingeroli 5%

4.5 mg

-

Extract din boabe de cafea verde

50 mg

-

- din care acid clorogenic 50%

25 mg

-

- din care cafeină 5%

2,5 mg

-

Crom

100 mcg

250

Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: L-carnitină tartrat; extract de frunze de ceai verde (Camellia sinensis) - 40% polifenoli; L-tirozină; cafeină anhidră; extract din semințe de mango african (Irvingia Gabonensis L.) DER 10: 1; extract din rădăcină de ghimbir (Zingiber officinale rosc. ) - 5% gingeroli; extract din boabe de cafea verde (Coffea arabica L.) - 50% acid clorogenic; agent antiaglomerant dioxid de siliciu; învelișul capsulei (gelatină; apă; coloranți: dioxid de titan, oxid de fier roșu, roșu Allura AC *, roșu de coșenilă A *, galben de chinolină *), picolinat de crom (crom).

Atenționări:

* Allura AC roșu, roșu de coșenilă A, galben de chinolină pot avea un efect dăunător asupra activității și atenției la copii.

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, ovăz, ouă, crustacee, pește.

Conține cofeină; nerecomandat copiilor și femeilor însărcinate (conținut de cofeină 200 mg într-o porție); A nu se consuma împreună cu alte produse care sunt sursă de cofeină sau alte ingrediente cu efecte similare.

Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit