OstroVit Fat Burner VEGE 60 capsule
search
 • OstroVit Fat Burner VEGE 60 capsule
 • OstroVit Fat Burner VEGE 60 capsule

OstroVit Fat Burner VEGE 60 capsule

5903246222968
45,00 lei

OstroVit Fat Burner VEGE este un supliment alimentar inovator în capsule vegane, dedicat persoanelor care țin să piardă kilogramele în exces și să își facă optic silueta mai atractivă. OstroVit Fat Burner VEGE conține o compoziție de extracte naturale care susțin lipoliza și cresc termogeneza organismului. Arderea grăsimilor nu a fost niciodată atât de ușoară. Deja în noua linie de produse OstroVit VEGE dedicată veganilor și vegetarienilor.

 • 60 de capsule per flacon

 • Produs dedicat veganilor și vegetarienilor

 • Conține exclusiv extracte naturale

 • 30 zile de utilizare

Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Fat Burner VEGE 60 caps

Ceea ce distinge OstroVit Fat Burner VEGE de alte suplimente de acest tip este, mai presus de toate, selecția atentă a tuturor extractelor de plante. Componentele se completează reciproc și prezintă efecte sinergice. Substanțele în sine sunt extracte standardizate de cea mai bună calitate din materii prime vegetale, cum ar fi rădăcina de ghimbir standardizată pentru gingeroli, care sprijină tratamentul inflamațiilor, reduc nivelul colesterolului LDL sau lipoproteinele cu densitate scăzută; extractul de frunze de ceai verde, inclusiv polifenoli, care poate sprijini, de asemenea, buna funcționare a sistemului circulator; extract de semințe de mango african, cunoscut pentru proprietățile sale termogenice, reducând nivelul trigliceridelor din sânge, precum și al colesterolului total; extracte de cafea verde standardizate pentru acid clorogenic sau extract de ginseng coreean cu 20% standardizare pentru ginsenozide - un antioxidant ideal cu proprietăți antiinflamatorii, termogenice și capabil să îmbunătățească funcționarea sistemului nostru imunitar.

Proprietățile OstroVit Fat Burner VEGE:

 • Produs în capsule vegane HPMC (hidroxipropil metilceluloză).

 • Susține procesul de lipoliză, adică arderea grăsimilor

 • Are efect antiinflamator

 • Un amestec sănătos de extracte naturale de plante

 • Are efect termogenic

 • Produsul perfect pentru orice reducere a grăsimilor

 • "Stimulează" metabolismul

Cum să utilizați?

Consumați o porție (2 capsule) pe zi. Produs destinat adulților.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

Informații Nutriționale

Ingrediente active

Per porție 2 capsule

Extract din rădăcină de ghimbir

200 mg

- din care gingeroli 5%

10 mg

Extract din frunze de ceai verde

200 mg

- din care polifenoli 40%

80 mg

Extract din semințe de Mango African DER 10:1

150 mg

Extract din boabe de cafea verde

100 mg

- din care acid clorogenic 50%

50 mg

- din care cafeină 5%

2.5 mg

Extract din rădăcină de Panax ginseng

100 mg

- din care ginsenozide 20%

20 mg

Ingrediente: Extract de radacina de ghimbir (Zingiber officinale Rosc.) - 5% gingeroli; extract din frunze de ceai verde (Camellia sinensis (L.) Kuntze) - 40% polifenoli; extract din seminte de mango african (Irvingia gabonensis L.) DER 10: 1; extract din boabe de cafea verde (Coffea Arabica L.) - 50% acid clorogenic și 5% cafeină; extract din rădăcină de Panax Ginseng (Panax ginseng C.A Mey.) - 20% ginsenozide; învelișul capsulei (agent de incărcare: hidroxipropil metilceluloză).

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), boabe de soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.

Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit