• -20%
Bautură energizantă SiS Go Electrolyte 1.6kg
search
  • Bautură energizantă SiS Go Electrolyte 1.6kg

Bautură energizantă SiS Go Electrolyte 1.6kg

5025324006069
190,00 lei
152,00 lei Salvezi 20%

Băutură pe bază de carbohidrați și electroliți, cu un conținut redus de zaharuri, ce furnizează rapid o cantitate optimă de energie și asigură hidratarea în timpul antrenamentelor sau al competițiilor

  • 36 de grame de carbohidrați per porție

  • Conținut ridicat de electroliți pentru a facilita hidratarea

  • Ideal în timpul eforturilor lungi când rezervele de energie scad și crește intenistatea eliminării lichidelor din corp

  • Conține 40 porții

  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, vegani, celiaci. Nu conține: lactoză, gluten, cereale sau nuci.

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
1.6kg
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA

Despre SiS Go Electrolyte

SiS GO Electrolyte este o băutură cu acțiune rapidă pe bază de carbohidrați ușor digerabili și electroliți (sodiu, calciu, magneziu, potasiu), furnizând energie și asigurând o hidratare optimă în același timp.

Combinația de energie și electroliți îmbunătățește capacitatea corpului de a absorbii apa în timpul exercițiilor, menține performanța de lungă durată și protejează corpul împotriva crampelor.

Beneficii

Atât epuizarea rezervelor de carbohidrați cât și deshidratarea sunt două dintre cauzele majore ale oboselii survenite în timpul eforturilor de durată îndelungată. O greșeală des întâlnită la sportivii de anduranță o constituie consumul carbohidraților fie în cantități prea mari fie în cantități prea mici, cauzând astfel un surplus/deficit de carbohidrați și probleme gastro-intestinale.

Asigurarea rezervelor necesare de carbohidrați și hidratarea optimă înaintea și în timpul exercițiilor sunt metode cunoscute pentru întârzierea stării de oboseală și îmbunătățirea performanțelor și a timpilor de cursă. Formula specifică SiS GO Electrolyte reprezintă o abordare strategică pentru combaterea efectelor negative ale epuizării rezervelor de carbohidrați și ale deshidratării.

*SiS Go Electrolyte este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://sport.wetestyoutrust.com/supplement-search/science-sport/go-electrolyte-powder

Cum să utilizați

Cât să folosim?

O porție de 40g dizolvată în 500ml apă per oră

Când să folosim?

O porție cu 2-3 ore înaintea antrenamentelor sau a competițiilor sportive pentru hidratare și asimilarea carbohidraților

În timpul antrenamentelor sau al competițiilor sportive pentru energizare și hidratare, în special în zilele călduroase

Durata efectului

O porție de 40g va avea efect aproximativ 30 de minute

Recomandare de utilizare

Consumați 500 – 1000ml de SiS GO Electrolyte pe oră în timpul exercițiilor pentru a obține atât energia necesară cât și hidratarea corectă. Consumați maximum 6 porții pe zi. Dacă nu vă este practic sa consumați această cantitate de lichid în timpul exercițiilor, SiS GO Electrolyte poate fi consumat împreună cu gama de geluri izotonice SiS sau cu batoanele energizante SiS pentru a asigura aportul necesar de carbohidrați (corpul poate procesa 60 de grame de carbohidrați pe oră).

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per porție (40g)

Per 100g

Energie

619kj/146kcal

1547kj/364kcal

Proteine

0.0g

0.0g

Carbohidrați

36g

91g

din care zaharuri

6.7g

17g

Grăsimi

0.0g

0.0g

din care grăsimi saturate

0.0g

0.0g

Fibre

0.0g

0.0g

Sodiu

0.5g

1.3g

Vitamine și minerale (% Doza zilnică recomandată)

Calciu

27mg (3%)

66mg (8%)

Magneziu

5mg (1%)

13mg (4%)

Potasiu

60mg (3%)

150mg (8%)

Ingrediente: amestec de carbohidrați (93%) (maltodextrină din porumb, fructoză), acid citric, electroliți (2%) (clorură de sodiu, lactat de calciu, clorură de potasiu, citrat de sodiu, lactat de magneziu), arome naturale, îndulcitor (aspartam).

Potrivit pentru vegani, celiaci, vegetarieni. Conține o sursă de fenilanină.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
1.6kg
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA