• -15%
OstroVit MgZB - Magneziu - Zinc - B6 90 tablete
search
  • OstroVit MgZB - Magneziu - Zinc - B6 90 tablete
  • OstroVit MgZB - Magneziu - Zinc - B6 90 tablete

OstroVit MgZB - Magneziu - Zinc - B6 90 tablete

5902232610956
40,00 lei
34,00 lei Salveaza 15%

OstroVit MgZb este un supliment alimentar de înaltă calitate ce conține compuși necesari pentru corpul uman, mai exact: magneziu, zinc și vitamina B6. Suplimentul este destinat exclusiv adulților, în special celor activi și sportivilor de performanță.

  • Ingrediente cu biodisponibilitate crescută

  • celebrul „ZMA”

  • 90 de tablete per flacon

  • 30 portii per flacon

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit MgZB - Magneziu, Zinc și Vitamina B6 (MgZB)

Magneziul conținut în acest produs ajută la buna funcționare a mușchilor și la menținerea echilibrului electrolitic. În plus, contribuie la menținerea oaselor și a dinților sănătoși. 

Magneziul și vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. În plus, aceste componente contribuie la reducerea oboselii și la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Zincul găsit în OstroVit MgZB ajută la menținerea unui echilibru adecvat acid-bază și la menținerea sănătoasă a părului, pielii și unghiilor. În plus, zincul contribuie la menținerea metabolismului normal al acizilor grași și al vitaminei A. Zincul și vitamina B6 ajută la buna funcționare a sistemului imunitar.

Vitamina B6 ajută la sinteza corectă a cisteinei și la menținerea metabolismului adecvat al homocisteinei. 

Vitamina B6 contribuie la menținerea metabolismului normal al proteinelor și glicogenului, contribuind la reglarea activității hormonale.

Suplimentul este destinat adulților care sunt activi fizic, în special sportivilor. Produsul este recomandat în perioadele de efort crescut.

Proprietățile OstroVit MgZB

Conținutul produsului ajută la menținerea oaselor sănătoase și susține procesul de anabolism.

Îmbunătățește regenerarea post-antrenament a corpului.

Ajută la reducerea oboselii și la buna funcționare a funcțiilor cognitive.

Are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, asigură un somn profund, regenerativ.

Cum se utilizează?

Consumați 3 tablete zilnic, seara, înainte de a dormi.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu poate fi utilizat ca substitut al unei diete variate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. Produsul nu trebuie utilizat de către copii, femei însărcinate și mame care alăptează. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori Specifice

Per porție (3 tablete)

VNR%*

Magneziu

375mg

100%

Zinc

15mg

150%

Vitamina B6

2mg

143%

*Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: citrat de magneziu; agent de îngroșare: celuloză microcristalină, amidon; lactat de magneziu; maltodextrină; agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; lactat de zinc; clorhidrat de piridoxină.

Atenționări: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, alune, alte nuci, cereale care conțin gluten, ouă, țelină, muștar, crustacee, pește.

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit