• -23%
ZMA OstroVit ZMAdvanced 60 capsule
search
  • ZMA OstroVit ZMAdvanced 60 capsule
  • ZMA OstroVit ZMAdvanced 60 capsule

ZMA OstroVit ZMAdvanced 60 capsule

5903933914640
40,00 lei
30,80 lei Salvezi 23%

OstroVit ZMAdvanced este un supliment alimentar complet, care conține șase substanțe active diferite, inclusiv extract de rădăcină de ashwagandha standardizat la 5% witanolide și melatonină. Este un preparat disponibil sub formă de capsule ușor de înghițit, creat pentru sportivi și pentru persoanele care se preocupă de buna regenerare a organismului.

  • 300mg magneziu per porție

  • 100mg ashwagandha ksm-66

  • 15mg zinc

  • 18mg vitamina B6

  • 1mg melatonina

  • 2 capsule per porție

  • 30 porții per flacon

Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit ZMAdvanced 60 capsule

OstroVit ZMAdvanced - un supliment complet al dietei

Complex de magneziu (carbonat, citrat, lactat de magneziu) - Magneziul este un element chimic cu simbolul Mg. Este un mineral care se găsește într-o cantitate semnificativă în corpul uman, motiv pentru care este clasificat ca macronutrient. Elementul din organism este stocat în principal în oase și mușchi. Sursele nutriționale de magneziu sunt considerate a fi produsele cerealiere integrale, precum și semințele și nucile. Preparatul OstroVit utilizează în același timp carbonat, citrat și lactat de magneziu, ceea ce afectează pozitiv calitatea produsului, precum și asimilabilitatea și biodisponibilitatea acestuia.

Complex de zinc (gluconat, picolat, citrat de zinc) - Zincul este un element chimic cu simbolul Zn. Este un component mineral, clasificat ca microelement, care în organismul uman se găsește în principal în mușchii scheletici și oase, iar în cantități mai mici și în creier, pancreas sau ficat. Este o substanță, care poate fi găsită în multe alimente diferite, iar principalele surse de zinc sunt considerate a fi carnea roșie, carnea de pasăre, legumele uscate, nucile și produsele cerealiere integrale. Preparatul OstroVit folosește gluconat de zinc, picolinat și citrat de zinc, adică forme ale compusului care se disting printr-o biodisponibilitate ridicată, ceea ce influențează în mod pozitiv eficiența suplimentării și crește absorbția ingredientului valoros în organism.

Acidul D-aspartic - DAA - un aminoacid endogen, produs în corpul uman în principal în glanda pituitară și hipotalamus. Acidul D-aspartic se găsește și în alimente - Compusul poate fi găsit în principal în produsele de origine animală, dar cantități nesemnificative de substanțe sunt prezente și în sparanghel, avocado sau fulgi de ovăz.

Extract de rădăcină de Ashwagandha KSM-66® - Extract din rădăcina unei plante aparținând familiei nightshade, care mai este numită și Withania somnifera sau cireș de iarnă. Este o substanță utilizată în principal în medicina ayurvedică, care este clasificată ca adaptogen. Rădăcina proaspătă de ashwagandha se caracterizează printr-un miros intens, specific și o bogăție de substanțe active - Este în primul rând o sursă de withanolide, al căror conținut este extractul standardizat al plantei utilizat în preparatul OstroVit.

Vitamina B6 - piridoxina - o componentă hidrosolubilă aparținând vitaminelor B. Compusul se găsește în principal în produsele cerealiere integrale, precum și în organele și semințele uscate de leguminoase.

Melatonină - un hormon care apare în mod natural în corpul uman. Substanța este produsă în sistemul nervos central de către glanda pineală, care este una dintre glandele endocrine și este un derivat al triptofanului. Sinteza și secreția de melatonină în organism crește întunericul, în timp ce lumina inhibă cursul proceselor. Producția naturală a hormonului în organism începe după apusul soarelui și se produce cel mai intens în mijlocul nopții, între orele două și patru.

Proprietățile ingredientelor din OstroVit ZMAdvanced:

Magneziul contribuie la reducerea oboselii și a oboselii și, în plus, ajută la menținerea echilibrului electrolitic. Ingredientul susține buna funcționare a mușchilor și a sistemului nervos și ajută la menținerea sănătății dinților și oaselor.

Zincul ajută la menținerea echilibrului acido-bazic adecvat și, mai mult, susține menținerea unui metabolism optim al carbohidraților. Este un compus care ajută la menținerea funcțiilor cognitive normale și susține sinteza adecvată a ADN-ului. Componenta minerală contribuie, de asemenea, la menținerea unui metabolism optim al macronutrienților și al acizilor grași. De asemenea, zincul sprijină menținerea sănătății pielii, oaselor, unghiilor și părului și susține buna funcționare a sistemului imunitar. În plus, ajută la menținerea unei viziuni corespunzătoare și susține protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic normal și susține, de asemenea, buna funcționare a sistemului nervos. Este un compus, care reduce senzația de oboseală și de oboseală. Substanța susține, de asemenea, menținerea funcțiilor psihologice normale și ajută la buna funcționare a sistemului imunitar.

Melatonina ajută la atenuarea senzației subiective a sindromului de schimbare bruscă a fusului orar, iar efectul benefic apare la consumul a 0,5 mg cu puțin timp înainte de culcare în prima zi de călătorie și încă câteva zile după sosirea la destinație. În plus, ajută la reducerea timpului necesar pentru a adormi, iar efectul benefic apare atunci când se consumă 1 mg de melatonină cu puțin timp înainte de a merge la culcare.

Cum să utilizați?

Consumați 1 porție (2 capsule) zilnic, de preferat seara, înainte de culcare.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu folosiți produsul ca substitut (înlocuitor) al unei diete variate. Recomandate sunt o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu ingerați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile însărcinate sau care alăptează nu trebuie să ia produsul. A nu se păstra la îndemâna copiilor.

Păstrați acest ambalaj bine închis într-un loc uscat, si racoros, ferit de acțiunea directă a razelor soarelui.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

     Per porție 2 capsule

% VNR*

Complex magneziu (carbonat, citrat, lactat)

2400 mg

-

- din care magneziu

300 mg

80%

Complex zinc (gluconat, picolinat, citrat)

75 mg

-

- din care zinc

15 mg

150%

Acid D-aspartic

300 mg

-

Extract din rădăcină de Ashwagandha KSM-66®

100 mg

-

- din care witanolide

5 mg

-

Vitamina B6

18 mg

1286%

Melatonină

1 mg

-

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: săruri de magneziu ale acidului citric (magneziu); învelișul capsulei (gelatină, apă purificată); acid D-aspartic (D.A.A.); actat de magneziu (magneziu); carbonat de magneziu (magneziu); extract de rădăcină de ashwagandha KSM-66 Ashwagandha® - 5% de withanolide; agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași; gluconat de zinc (zinc); picolinat de zinc (zinc); piridoxal 5'-fosfat (vitamina B6); citrat de zinc (zinc); melatonină.

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
60 tablete/capsule
Brand
OstroVit