ALL Stars Fiolă Magneziu Lichid 250mg, Lămâie 25ml

4250031302611

MAG 250 Pure Liquid de la ALL Stars este un produs ce conține magneziu și vitamina C, doi nutrienți esențiali pentru stilul de viață solicitant al sportivilor.

O fiolă conține:

  • magneziu 250mg;
  • vitamina C 120mg;
  • pachet cu 18 fiole.

Prețul este per fiolă.

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Lămâie
Cantitate 25ml
Brand ALL STARS


5,00 Lei cu TVA

4,00 Lei

În stoc


Informații

Magneziu MAG 250 Pure Liquid ALL Stars

Enzimele, se regăsesc în structura clorofilei, mențin în limite fiziologice presiunea osmotică a mediilor lichidiene din organism și reglează echilibrul acido-bazic al organismului.

Magneziul este un element comun în mediu, fiind al treilea element ca abundență dizolvat în apă de mare, după sodiu și clor. Îndeplinește roluri importante în majoritatea celulelor, interacționând cu compuși cum ar fi acidul adenozintrifosforic (ATP, compus vital pentru metabolismul energetic) și acizii nucleici (DNA și RNA). Se găsește și în structura clorofilei din plante.

În organismul adultului se află aproximativ 25-30g magneziu, din care circa 60% se află în schelet. Restul se află în celule, predilect în mitocondrii și nucleu, precum și în spațiul extracelular. Magneziul participă, alături de calciu și fosfor, la asigurarea structurii de rezistență osoasă, contribuie la echilibrul electrolitic. Pentru sportivi este important prin implicarea sa în metabolismul energetic, energia fiind necesară tuturor proceselor vitale și nu doar antrenamentelor; totodată este implicat în funcționarea normală a sistemului nervos, oferind și un suport „mental” antrenamentelor.

Deoarece este implicat în funcționarea normală a mușchilor, magneziul este esențial pentru cei care doresc să efectueze exerciții fizice mai mult sau mai puțin intense. Magneziul se poate dovedi util și în perioada de după antrenament, deoarece contribuie la reducerea oboselii, dar și la sinteză normală a proteinelor, componente esențiale ale celulelor musculare.

Vitaminele, „aminele vieții” au primit acest nume datorită importanței pe care o au în desfășurarea normală a proceselor fiziologice. Chiar dacă nu toate vitaminele cunoscute astăzi sunt amine, cum este și cazul vitaminei C, prima vitamină descoperită este o amina și denumirea a rămas neschimbată de atunci. La fel ca și în cazul mineralelor, marea majoritate a vitaminelor nu pot fi sintetizate în organism, de aceea acestea trebuie să ajungă în organism prin intermediul alimentelor consumate. Excepții în acest sens sunt vitamina D, care se sintetizează în organism, dar doar sub acțiunea razelor ultraviolete, și vitamina K – sintetizată în cantități mai mici de unele bacterii din flora intestinală.

Istoria vitaminei C este legată și de voiajele maritime, sau mai exact de lipsa acesteia. Proviziile care „supraviețuiau” un voiaj îndelungat pe mare erau în general alimente conservate, prin uscare, afumare sau sărare. Fructele și legumele proaspete, în care se găsește și vitamina C, lipseau din alimentația marinarilor, ducând astfel la apariția unei boli numite scorbut. În secolul XVIII s-a observat că dacă în alimentația marinarilor se includ fructe precum lime sau lămâi sau varză murată, această boală nu apare; astfel s-au obținut mai multe informații despre importanța alimentelor în menținerea sănătății.

Pe lângă participarea sa la sinteza normală a colagenului și menținerea sănătății pielii și gingiilor, a cărei lipsă a fost constatată de marinari, vitamina C este implicată în numeroase procese fiziologice importante pentru funcționarea normală a organismului. Astfel, ea este implicată în metabolismul energetic normal, funcționarea normală a sistemului nervos și reducerea oboselii. Pe lângă acestea, are un rol important în protecția celulelor împotriva stresului oxidativ; compuși instabili, cum sunt speciile reactive de oxigen, care pot distruge formațiunile celulare sau chiar întreaga celulă sunt produși și în cadrul proceselor metabolice normale, inclusiv în timpul activităților fizice. Organismul dispune de mai multe mecanisme pentru a face față acestor compuși instabili, printre care se numără și unele vitamine.

MAG 250 Pure Liquid este disponibil sub formă de fiole cu lichid, având aromă de lămâie.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 fiolă (25 ml) de MAG 250 Pure liquid per zi, amestecată cu apă (aprox. 250 ml), înainte sau după antrenament. Agitați bine fiola înainte de consum.

Atentie!

Dacă sunteți însărcinată, doriți să rămâneți însărcinată, alăptați, luați orice fel de medicamente sau suferiți de orice afecțiune, consultați medicul înainte de a utiliza produsul.

Recenzii

Scrie o recenzie

ALL Stars Fiolă Magneziu Lichid 250mg, Lămâie 25ml

ALL Stars Fiolă Magneziu Lichid 250mg, Lămâie 25ml

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie