SiS Immune cu Aromă de Portocale

5025324000821

Tablete efervescente pentru hidratare cu conținut redus de calorii, Vitamina C și Fier ce susțin și întăresc imunitatea organismului în timpul și după terminarea exercițiilor fizice

  • 200mg Vitamina C (per 100g)
  • 5mg Fier (per 100g)
  • Conține Sodiu pentru a susține hidratarea
  • Fiecare tub conține 20 tablete x 4.3g fiecare
  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, vegani.

Mai multe detalii

Specificații

Aromă Portocale
Cantitate 20 tablete
Brand Science in Sport


40,00 Lei

În stoc

Transport gratuit pentru comenzile peste 200 lei


Informații

SiS Immune cu Aromă de Portocale

SiS Immune a fost conceput pentru a susține și întări imunitatea organismului în timpul și după terminarea exercițiilor.

Tabletele efervescente se dizolvă rapid în apă plată, constituind astfel o soluție foarte practică pentru întărirea sistemului imunitar după încheierea antrenamentelor.

Vitamina C (200mg) și Fierul (2.5mg) sunt cunoscute pentru menținerea funcției normale a sistemului imunitar în timpul și după exercițiile fizice intense, pe lângă doza zilnică recomandată.

Beneficii

Este cunoscut faptul că antrenamentele intense au impact asupra sistemului imunitar, facând organismul mai vulnerabil în primele 3-72 de ore după efort. Această consecință poate duce la o incidență mai mare a infecțiilor tractului respirator superior, afectând astfel sănătatea sportivilor și capacitatea lor de a se antrena.

Pe de altă parte, consumul excesiv de vitamine poate suprima răspunsul corpului la antrenamente. SiS Immune este conceput la o concentrație optimă care susține sănătatea atletului, fără a compromite avantajele antrenamentelor.

*SiS Immune este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/immune-0

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Adăugați o tabletă SiS Immune în 500 ml de apă și lăsați-o să se dizolve. Odată preparat, consumați în 24 de ore. Consumați o tabletă pe zi ca adaos la o dietă variată și echilibrată, păstrând un stil de viață sănătos. Produsul nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

Informații nutritionale

Valori specifice Per tabletă 4.3g Per 100g
Energie 34kj/8kcal 788kj/188kcal
Proteine 0.0g 0.0g
Carbohidrați 0.5g  11g
din care zaharuri 0.1g 0.6g
Grăsimi 0.0g 0.0g
din care grăsimi saturate 0.0g 0.0g
Fibre 0.1g 2.8g
Sodiu 0.9g  22g
Vitamine și minerale
Vitamina C   8.6mg (80% DZR) 200mg (250% DZR)
Fier 0.11mg   (1% DZR)  2.5mg (18 DZR)

Ingrediente: Acid citric, Regulator de aciditate (Bicarbonat de Sodiu, Carbonat de Sodiu), Sorbitol, Vitamina C (4.95%), Inulină, Aromă naturală, Amidon, Trifosfat de Calciu, Îndulcitor (Sucraloză), Maltodextrină, Colorant Natural, Sulfat de fier (0.18%), Vitamina B12 (Riboflavină).

Recenzii

Nota 
01-01-2020

Foarte bun

Gust bun si eficient

Scrie-ți părerea!

Scrie o recenzie

SiS Immune cu Aromă de Portocale

SiS Immune cu Aromă de Portocale

Clienții au mai cumpărat și:

Produse din aceeași categorie