Izolat Proteic din Zer Evogen IsoJect 1.8kg
search
  • Izolat Proteic din Zer Evogen IsoJect 1.8kg

Izolat Proteic din Zer Evogen IsoJect 1.8kg

817189028981
608,00 lei
  • 25g de izolat proteic ultra-pur per porție

  • 12.2g EAA per porție

  • 5.4g BCAA per porție

  • Gust delicios

  • Fără gluten

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
1.8kg
Brand
Evogen Nutrition
Ultimele produse in stoc

Despre Evogen IsoJect - Izolat proteic din zer ultra-pur

Atunci când mergeți la orice extremă pentru a încerca să creați cel mai eficient izolat proteic din zer din lume, trebuie să mergeți la aceleași extreme atunci când dezvoltați aroma. Evogen Nutrition a făcut exact acest lucru. Cu toate acestea, proteinele 100% pure care au și un gust grozav și care utilizează cea mai recentă tehnologie nu au existat până acum. Acesta este motivul pentru care IsoJect stabilește standardul pentru un izolat de zer 100% cu un gust excelent, cu doar 110-120 de calorii pe porție.

Utilizează izolat de zer triplu filtrat la rece de ultimă generație, care este supus unei nanofiltrări sensibile pentru a păstra calitatea izolatului de zer ultra-pur. Această procesare inovatoare permite un conținut mai mare de glicomacropeptide decât procesarea prin schimb de ioni. Această peptidă este bogată în aminoacizi cu lanț ramificat și are multe beneficii pentru obiectivele dumneavoastră dorite de compoziție corporală.

Directorul executiv al Evogen, Hany "The Pro Creator" Rambod a așteptat ani de zile pentru a lansa această formulă de precizie, deoarece, sincer, nu putea concura pe piața proteinelor cu toate produsele impure. Acest lucru se datora faptului că multe companii nu foloseau de fapt proteine în pulberile lor proteice. Se bazau pe aminoacizi de calitate inferioară și pe umpluturile de creatină care costau mult mai puțin decât proteinele. Izolatul proteic din zer de înaltă calitate a devenit un lucru de domeniul trecutului.

Chiar mai rău, pe măsură ce timpul trecea, Hany avea multe probleme în a recomanda clienților săi mărci de renume. Cu toate acestea, a fost suficient și, în ciuda tendinței tot mai mari de a lansa proteine impure, Hany a luat decizia supremă de a lansa IsoJect pentru sportivii săi de clasă mondială și pentru clienții săi din întreaga lume. Așa cum vă așteptați de la toate produsele Evogen, în IsoJect a fost folosit doar izolat de proteine din zer de cea mai bună calitate.

Cum să utilizați?

Amestecați 1 măsură (30g) de IsoJect cu 200 ml de apă rece, lapte degresat sau băutura dvs. preferată într-un shaker sau blender. Amestecați bine înainte de a consuma.

IsoJect de la Evogen Nutrition este cel mai bine utilizat ca parte a unei diete bine echilibrate care include alimente integrale și alte surse de proteine. Cerințele nutriționale individuale variază în funcție de sex, greutate corporală, nivel de activitate și intensitatea exercițiilor fizice/antrenamentului. Cu toate acestea, în general, se recomandă consumul a cel puțin 1 gram de proteine per kilogram de greutate corporală, repartizat uniform pe parcursul zilei.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

per porție 30g 

Energie

120 kcal

Grăsimi

1 g

-din care saturate

0 g

Colesterol

15 mg

Carbohidrați

3 g

- fibre

0 g

- zaharuri

2 g

Proteine

25 g

Calciu

96 mg

Sodiu

190 mg

Potasiu

169 mg

Fier

4 mg

Profil de aminoacizi 

per porție 30g

Alanina

1253 mg

Arginina

694 mg

Acid aspartic

2560 mg

Cistina

510 mg

Acid glutamic

4340 mg

Glicina

460 mg

Histidina

430 mg

Izoleucina

1390 mg

Leucina

2620 mg

Lizina

2230 mg

Metionina

560 mg

Fenilalanina

770 mg

Prolina

1410 mg

Serina

1240 mg

Treonina

1690 mg

Triptofan

410 mg

Tirozina

710 mg

Valina

1430 mg

Ingrediente (ciocolată): izolat proteic din zer; pulbere de cacao; sare; arome naturale și artificiale: ciocolată, ciocolată neagră, vanilie); guma xanthan; dioxid de siliciu; indulcitori: sucraloză, acesulfam de potasiu; amestec de enzime: aminopeptidază, protează, peptidază.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
1.8kg
Brand
Evogen Nutrition