• -15%
Cutie 30 Geluri SiS Beta Fuel Gel + Nootropics 60ml
search
 • Cutie 30 Geluri SiS Beta Fuel Gel + Nootropics 60ml
 • Cutie 30 Geluri SiS Beta Fuel Gel + Nootropics 60ml

Cutie 30 Geluri SiS Beta Fuel Gel + Nootropics 60ml

5025324010417
420,00 lei
357,00 lei Salvezi 15%
 • Parte dintr-o gamă superioară de suplimente

 • 40g carbohidrați per gel

 • Sursă dublă de carbohidrați - maltodextrină și fructoză într-un raport de 1:0.8

 • Conținut adăugat de Citicolină, L-Taurină, L-Teanină și Cafeină

 • Susține atât performanța fizică, cât și cea mentală

 • Portrivit pentru vegani

 • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
Cutie 30
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA
Bautura Energizanta (18+)
INTERZIS MINORILOR

Despre SiS Beta Fuel Gel + Nootropics 60ml

Gel Energizant pentru a susține Performanța Fizică și Mentală

Parte dintr-o gamă superioară de suplimente pentru alimentarea cu carbohidrați în tipul efortului, printre care sunt incluse și băuturi și jeleuri, gelul energizant Beta Fuel Dual Source Energy Gel + Nootropics combină cele 40g carbohidrați pe care vi le oferă cu Citicolină Cognizin® pentru a vă îmbunătăți atât performanța fizică, cât și cea mentală. Acest combustibil superior din punct de vedere științific, a fost gândit ca o sursă de energie premium la nivel mondial, pentru întregul corp, vă ajută să vă îmbunătățiți puterea, să vă creșteți eficiența consumului de carbohidrați și să limitați disconfortul gastrointestinal.

Ce sunt Nootropicele?

Nootropicele sunt suplimente care pot îmbunătăți sau menține performanța cognitivă (cum ar fi atenția, concentrarea, creativitatea, motivația sau memoria) la niveluri superioare. Cei de la Science in Sport au combinat gelul inovator Beta Fuel Energy Gel cu nootropicele pentru a oferi sportivilor de anduranță o sursă completă de energie atât pentru corp, cât și pentru minte, deoarece aceștia au nevoie să își poată folosi funcția mentală la capacitate maximă atunci când solicitările fizice sunt cele mai intense.

De ce trebuie să utilizați un gel energizant cu sursă dublă de carbohidrați și nootropice?

Ca sportiv de anduranță (evenimentele dvs. durează de obicei mai mult de două ore), trebuie să aveți un aport între 80g și 120g de carbohidrați pe oră. Gelul energizant SiS Beta Dual Source Energy Gel + Nootropics vă oferă o cantitate optimă de 40g carbohidrați într-o soluție de alimentare convenabilă, izotonică, cu un risc minim de disconfort gastrointestinal. În timp ce carbohidrații vor menține puterea fizică optimă, nootropicele vă vor asigura menținerea performanței mentale.

Un Nou Raport de Carbohidrați de 1:0.8 – Maltodextrină și Fructoză

Noul raport de 1:0.8 între maltodextrină și fructoză crește procentul de carbohidrați ingerați care este oxidat (cunoscut sub numele de eficiență) de la 62% la 74% în comparație cu un raport de 2:1

Un raport 1:0.8 dintre maltodextrină și fructoză reduce simptomele raportate de sportivi privind disconfortul unui stomac plin în comparație cu un raport de 2:1

Cum a evoluat știința din spatele acestui produs

Prin echipa internă a celor de la Science in Sport, Performance Solutions, aceștia au lucrat îndeaproape cu sportivi de elită în cercetarea și dezvoltarea noii game Beta Fuel pentru a vă oferi un combustibil superior științific într-o gamă de formate care vă permit să utilizați cu 17% mai mulți carbohidrați (O'Brien et al, 2013).

 • Un raport de 1:0.8 îmbunătățește oxidarea exogenă a CHO (carbohidraților) comparativ cu raportul de 2:1 cu 17% (O'Brien și colab.)

 • Un raport de 1:0.8 îmbunătățește puterea medie pe parcursul a 10 eforturi maxime de sprint cu 3% comparativ cu raportul 2:1 (O'Brien și colab.)

 • Un raport de 1:0.8 crește procentul de carbohidrați oxidați (eficiență) din aportul total de carbohidrați ingerați de la 62% (randament specific raportului de 2:1) la 74% (1:0.8) (O’Brien și colab.)

 • Un raport de 1:0.8 reduce simptomele de plenitudine stomacală (senzația de stomac încărcat) și greață în comparație cu un raport de 2:1 (O'Brien și colab.)

Cum să utilizați

Fiecare gel conține 40 de grame de carbohidrați. În funcție de sportul practicat sau evenimentul sportiv, ar trebui să vă propuneți să consumați 1-3 geluri pe oră pentru a atinge un aport total de carbohidrați între 80g și 120g. În unele circumstanțe, cum ar fi vremea rece, poate fi necesar să consumați mai mult.  

Pur și simplu rupeți partea de sus a ambalajului și consumați direct.

Combinați cu alte suplimente din gama Beta Fuel pentru a obține un aport total de 80-120g carbohidrați per oră.

*SiS Beta Fuel Dual Source Energy Gel + Nootropics este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://sport.wetestyoutrust.com/supplement-search/science-sport/beta-fuel-nootropics-dual-source-energy-gel

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Pentru aroma Apple

Valori specifice

Per 100ml

Per porție 60ml

Energie

1122kj/264kcal

673kj/158kcal

Grăsimi

0.0g

0.0g

din care saturate

0.0g

0.0g

Carbohidrați

66g

40g

din care zaharuri

31g

19g

Proteine

0.0g

0.0g

Sare

0.05g

0.03g

Conține și

L-Taurină

1667mg

1000mg

Citicolină

417mg

250mg

L-Teanină

333mg

200mg

Cafeină

333mg

200mg

Ingrediente: apă; maltodextrină (din porumb)(29%); fructoză (22%); L-taurina; citicolina Cognizin®; cafeina anhidra; l-teanina; arome; regulatori de aciditate: acid citric, citrat de sodiu, acid malic; agenti de gelifiere: guma gellan, guma xantan; conservanti: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu; clorura de sodiu.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
Cutie 30
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA
Bautura Energizanta (18+)
INTERZIS MINORILOR