• -10%
Cutie 8 Tuburi SiS Immune 20 tablete
search
  • Cutie 8 Tuburi SiS Immune 20 tablete

Cutie 8 Tuburi SiS Immune 20 tablete

15025324000828
320,00 lei
288,00 lei Salvezi 10%

Tablete efervescente pentru hidratare cu conținut redus de calorii, Vitamina C și Fier ce susțin și întăresc imunitatea organismului în timpul și după terminarea exercițiilor fizice

  • 200mg Vitamina C per tabletă

  • 2.5mg Fier per tabletă

  • Conține Sodiu pentru a susține hidratarea

  • Fiecare tub conține 20 tablete

  • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, vegani.

Aroma
Orange
Cantitate
Cutie 8
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA

SiS Immune - Tablete de Hidratare cu Fier și Vitamina C

SiS Immune a fost conceput pentru a susține și întări imunitatea organismului în timpul și după terminarea exercițiilor.

Tabletele efervescente se dizolvă rapid în apă plată, constituind astfel o soluție foarte practică pentru întărirea sistemului imunitar după încheierea antrenamentelor.

Vitamina C (200mg) și Fierul (2.5mg) sunt cunoscute pentru menținerea funcției normale a sistemului imunitar în timpul și după exercițiile fizice intense, pe lângă doza zilnică recomandată.

Beneficii

Este cunoscut faptul că antrenamentele intense au impact asupra sistemului imunitar, facând organismul mai vulnerabil în primele 3-72 de ore după efort. Această consecință poate duce la o incidență mai mare a infecțiilor tractului respirator superior, afectând astfel sănătatea sportivilor și capacitatea lor de a se antrena.

Pe de altă parte, consumul excesiv de vitamine poate suprima răspunsul corpului la antrenamente. SiS Immune este conceput la o concentrație optimă care susține sănătatea atletului, fără a compromite avantajele antrenamentelor.

*SiS Immune este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/immune-0

Cum să utilizați

Adăugați o tabletă SiS Immune în 500 ml de apă și lăsați-o să se dizolve. Odată preparat, consumați în 24 de ore. Consumați o tabletă pe zi ca adaos la o dietă variată și echilibrată, păstrând un stil de viață sănătos. Produsul nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per tabletă 4.3g

Per 100g

VNR%* per tabletă

Energie

37kj/9kcal

854kj/199kcal

Grăsimi

<0.5g

<0.5g

din care saturate

<0.1g

<0.1g

Carbohidrați

0.6g

13g

din care zaharuri

<0.5g

0.6g

Proteine

<0.5g

<0.5g

Sare

0.95g

22g

Vitamine și minerale

Vitamina C

200mg

4651mg

250%

Fier

2.5mg

58mg

18%

*Valoarea nutrițională de referință conform cu ordinul 1169/2011.

Ingrediente: acid citric; regulator de aciditate: bicarbonat de sodiu; umectant: sorbitol; acid ascorbic (5%) (vitamina C); carbonat de sodiu; inulină; aroma; colorant: rosu de sfecla; amidon; agent antiaglomerant: trifosfat de calciu; indulcitor: sucraloza; maltodextrina; citrat feros; riboflavina (vitamina B2); riboflavina 5-fosfat-sodiu. 

Aroma
Orange
Cantitate
Cutie 8
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA