Berberină OstroVit Berberine VEGE 90 tabs
search
  • Berberină OstroVit Berberine VEGE 90 tabs
  • Berberină OstroVit Berberine VEGE 90 tabs
  • Berberină OstroVit Berberine VEGE 90 tabs

Berberină OstroVit Berberine VEGE 90 tabs

5902232619324
45,00 lei

OstroVit Berberine VEGE este un supliment alimentar care conține extract de rădăcină de Barberis aristata, standardizat la 2% berberină. Este un preparat disponibil sub formă de tablete ușor de înghițit, creat pentru consumatorii conștienți care doresc să își completeze dieta zilnică cu un ingredient valoros.

  • 90 tablete per flacon

  • Conține 500mg extract standardizat din Berberis aristata

  • 10mg Berberină pură per tabletă

Despre Berberina OstroVit Berberine VEGE 90 tabs

Berberina este un compus chimic inclus în grupul alcaloizilor de izochinolină. Este o substanță naturală de origine vegetală, care poate fi găsită în rădăcinile, tulpinile și fructele arbuștilor din familia cătinelor. Berberina este un compus cunoscut mai ales în țările europene, care este slab solubil în apă și alcool. În suplimentele alimentare se poate găsi în diferite forme chimice - în preparate puteți găsi berberina sub formă de clorhidrat sau sulfat, precum și sub forma unui extract natural. Produsul OstroVit utilizează extract de rădăcină de Berberis aristata standardizat la 2% berberină, ceea ce afectează pozitiv calitatea suplimentului alimentar și asigură un conținut ridicat de substanță activă în fiecare porție de preparat.

Beneficiile berberinei:

  1. Berberina contribuie la scaderea glicemiei și reduce rezistența la insulină

  2. Berberina contribuie la scaderea colesterolul și previne afecțiunile cardiovasculare

  3. Berberina susține funcțiile hepatice prin reducerea nivelului de zahăr din sânge, a rezistenței la insulină și a nivelului trigliceridelor

Cum să utilizați?

Consumați 1 tabletă pe zi, în timpul mesei.

Acest produs este un supliment alimentar care nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si al unui stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Nu consumati daca sunteti alergic la oricare din ingrediente. Produs nerecomandat gravidelor sau femeilor care alapteaza.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per 1 tabletă

Extract din rădăcină de Berberis aristata

500mg

din care berberină

10mg

Ingrediente: extract de rădăcină de Berberis (Berberis aristata DC.) standardizat la 2% berberină; agent de încărcare: celuloză microcristalină; amidon; agenți antiaglomeranți: fosfați de calciu, dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași.

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, țelină, muștar, crustacee, pește.