Cine suntem

High Energy Concepts este un magazin de suplimente nutritive de elită ce se adresează sportivilor profesioniști și amatoriAceastă firmă a fost înființată din dorința de a oferi suplimente nutritive de calitate superioară și consultanță dedicată în materie de nutriție sportivă.

Fondatorul: liderul echipei este Tudor Șulea, a cărui experiență de 15 ani ca jucător profesionist de tenis i-a oferit cunoștințele necesare pentru a înțelege pe deplin nevoile actuale ale sportivilor. Astfel, cu un interes deosebit pentru excelența în sport, acesta a înființat High Energy având misiunea de a oferi soluții nutritive de top, optimizate și personalizate în funcție de cerințele fiecărui sportiv.

Valorile noastre sunt loialitatea, profesionalismul, integritatea și perseverența, prin care înțelegem o dedicare continuă susținută de dorința de a ne perfecționa neîncetat. Tocmai de aceea vă punem la dispoziție toată experiența noastră și vă oferim consultanță și îndrumare în personalizarea programului de nutriție și în procesul de selectare a produselor (pentru aceasta vă invităm să folosiți aplicația de chat din site/ să ne contactați prin e-mail sau telefonic)!

Motto: Performanța ta, Jobul nostru!

În prezent colaborăm cu următoarele 4 branduri ale căror produse le distribuim cu succes în România:

  1. Science in Sport (SiS) UK – brandul numărul 1 în lume în nutriția de anduranță la ora actuală.
  2. Grenade® UK – brandul de nutriție sportivă cu cea mai rapidă creștere din lume în momentul de față.
  3. GLC2000 UK – brandul producător al suplimentului pentru refacerea și susținerea articulațiilor și a cartilajelor cu cea mai puternică formulă din lume.
  4. PhD Nutrition UK - produse de nutriție sportivă de calitate superioară ce oferă soluții eficiente, fără a face rabat de la un gust delicios
  5. OvoWhite - brand de proteine din albus de ou, cu gust delicios, fără lactoză
  6. VivoLife UK - brand de top de nutriție vegană din Marea Britanie cu o gamă întreagă de produse certificate vegan.

Pentru toate brandurile menționate mai sus suntem distribuitori oficiali. Astfel, suntem deschiși către orice fel de colaborări ce implică fie revânzarea produselor fie achiziționarea lor la un preț mai bun în cazul unor volume mai mari. Nu ezitați să ne contactați: 0759 046 849 sau office@highenergy.ro