Program de loialitate

Primul pas pentru a putea beneficia de programul de loialitate pe site-ul nostru este crearea unui cont de client. Aceasta este o condiție obligatorie pentru a putea primi puncte de loialitate la fiecare comandă plasată.

Cum se calculează punctele de loialitate?

Pentru fiecare comandă plasată veți primi înapoi 5% din valoarea fără TVA a comenzii sub formă de puncte de loialitate. Costul de transport nu este inclus în acest calcul.

Exemplu: valoare comandă = 110 Lei (TVA inclus)Calcul puncte de loialitate: 0.05 X 100 Lei (val. fară TVA) = 5.00 lei 

Pe scurt – la fiecare 100 de lei (fară TVA) cheltuiți pe site-ul nostru primiți înapoi 5% = 5 lei disponibili sub formă de puncte de loialitate ce trebuie convertite în vouchere valorice pentru a putea fi folosite la comenzile ulterioare.

Utilizarea punctelor de loialitate

Pentru a vedea punctele de loialitate aferente comenzilor dumneavoastră trebuie să mergeți în contul dumneavoastră, după care să accesați secțiunea puncte loialitate

În cazul comenzilor plătite cu cardul, punctele de loialitate vor fi disponibile imediat pentru a fi convertite într-un voucher valoric. În cazul comenzilor ramburs, veți putea converti punctele în voucherul valoric după recepționarea și achitarea comenzii.

ATENȚIE: Valoarea voucherelor de loialitate aplicate unei singure comenzi nu poate depăși 20% din valoarea totală a comenzii.


Introduceți valoarea din totalul disponibil pe care doriți să o convertiți în voucher valoric și apăsați butonul SALVEAZĂ. Astfel veți genera voucherul valoric pe care îl puteți folosi la checkout.


Recomandare: Generați voucherul/ele valoric/e după ce ați adăugat toate produsele pe care le doriți în coș. În situația în care voucherul de loialitate depășește maximul de 20% din valoarea totală, acesta nu va putea fi folosit. În schimb, puteți utiliza mai multe vouchere valorice în aceeași comandă, atât timp cât regula de 20% este îndeplinită.


După transformarea punctelor mergeți în secțiunea vouchere pentru a vedea voucherul/ele generat/e. Nu este nevoie să îl copiați, acesta vă va apărea automat în pagina de plată când doriți să finalizați următoarea comandă, cu condiția să fiți logat în contul dumneavoastră. 


Notă: 

Punctele de loialitate au termen de valabilitate 120 de zile. 

Voucherele de loialitate au termen de valabilitate 90 de zile din momentul generării în contul dvs. de client prin convertirea punctelor de loialitate.


*Cu excepția campaniei de Black Friday, voucherele de loialitate pot fi combinate cu orice altă promoție temporară din site-ul nostru sau cu alte coduri de discount.

Pentru orice fel de detalii nu ezitați să ne contactați.