Livrare/Ridicare comenzi

1. Modalitatea de livrare

Livrările vor fi făcute prin intermediul Sameday Curier, existând posibilitatea de a primi produsele comandate la orice adresă din România.

Vă rugăm ca la primirea coletului să verificați fatura fiscală și integritatea ambalajului. În cazul în care observați eventuale nereguli cu privire la integritatea/conținutul coletului, puteți face mențiunile dorite pe AWB (formularul de recepție) în momentul livrării sau să întocmiți un proces verbal de constatare pentru a refuza coletul și plata. Reclamațiile ulterioare referitoare la aceste aspecte sunt nule.

Ridicarea personală a comenzilor

Depozitul nu reprezintă punct de ridicare a comenzilor cu excepția celor plasate și achitate online cu cardul la care a fost selectată opțiunea de ridicare personală.

Din momentul plasării unei comenzi cu opțiunea de ridicare personală, vă rugăm să așteptați confirmarea noastră (telefonic/sms) pentru a putea ridica comanda.

Adresa pentru ridicarea comenzilor – Intrarea Niță Pintea Nr.2, Voluntari, Ilfov

Program: Luni – Joi 10-17, Vineri 10-16, Sâmbătă/Duminică închis.

Vedeți aici datele complete de contact 

2. Expedierea comenzii

În cazul în care plasați comanda în zilele lucrătoare (Luni – Vineri) până în ora 15:00, comanda dumneavoastră va fi expediată în aceeași zi. În cazul în care plasați comanda după ora 15:00, comanda dumneavoastră va fi expediată în următoarea zi lucrătoare.

Dacă produsele comandate nu se află în stoc, ne angajăm să vă comunicăm un nou termen de livrare.

Pentru mai multe detalii vedeți Termeni și Condiții , punctul 8 – Livrarea Comenzii .

3. Costul livrării

Costul livrării se calculează automat în funcție de greutatea produselor, modalitatea de plată aleasă și în funcție de valoarea totală a comenzii și variază astfel:

  1. Gratuit în toată țara pentru comenzile mai mari de 200 RON.
  2. Costul transportului este de 15 RON pentru comenzile din toată țara, în cazul în care valoarea acestora nu depășește 200RON.*

*Situații speciale: în condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, termenul de livrare poate suferi modificări, congestii de Black Friday sau Craciun.