• -25%
Fat Burner Grenade Black Ops 100 caps
search
  • Fat Burner Grenade Black Ops 100 caps

Fat Burner Grenade Black Ops 100 caps

5060221201018
200,00 lei
150,00 lei Salvezi 25%

Fat burner Grenade Black Ops este un produs de elită pentru arderea grăsimilor controlul greutății dezvoltat de echipa de cercetare și dezvoltare multiplu premiată a Grenade®, având un efect stimulator unic care poate îmbunătăți atât performanța fizică cât și psihică

  • Stimulent cu efect precis – ideal pentru antrenamentele HIIT (antrenamente pe intervale de intensitate crescută)

  • Poate declanșa metabolismul grăsimilor pentru obținerea energiei necesare

  • Susține capacitatea de concentrare și o intensitate crescută în timpul antrenamentelor

  • 50 de porții per ambalaj (100 capsule)

Aroma
Fără aromă
Cantitate
100 tablete/capsule
Brand
Grenade
Testat Informed Sport
DA

Despre Grenade Black Ops 100 capsule

Grenade Black Ops este un supliment de top pentru controlul greutății dezvoltat de echipa de cercetare și dezvoltare multiplu premiată a Grenade®, având un efect stimulator unic care poate îmbunătăți atât performanța fizică cât și cea psihică.

Conceput predominant pentru bărbați, Grenade Balck Ops are un efect de durată mai scurtă decât originalul Grenade Thermo Detonator, ceea ce îl face ideal pentru sesiunile de antrenament HIIT (antrenamente pe intervale de intensitate crescută) și pentru antrenamentele de după-amiză târziu sau de la începutul serii. Conceput în colaborare cu trupele de forță specializate ale SUA (US Special Ops Forces), Grenade Black Ops furnizează un efect stimulant controlat și precis.

Acest produs, susținut prin cercetări, este ideal pentru furnizarea unei cantități exacte de energie, cu durată medie, fară a cauza efecte adverse prelungite, precum cele care apar la utilizarea majortității suplimentelor pentru arderea grăsimilor sau a pre-workouturilor. De ce să vă simțiți încordați, tensionați și agitați timp de câteva ore după ce vă luați produsul de ardere a grăsimilor? De ce să nu consumați un supliment cu cantități precise care să vă furnizeze energia necesară și să vă ofere efectul dorit de mobilizare a grăsimilor fără a vă cauza efecte adverse nedorite? Ei bine, cu ajutorul Grenade Black Ops puteți avea rezultatele dorite, fără a vă face griji în privința consecințelor utilizării.

Beneficii

Atunci când încercați să rezolvați o problemă complexă precum eliminarea grăsimii corporale inestetice, nu puteți aborda soluția dintr-un singur punct de vedere. Corpul se adaptează constant schimbărilor prin una sau două căi metabolice. De aceea trebuie să priviți toate aspectele acestei probleme, întocmai cum a făcut și echipa de cercetare și dezvoltare Grenade® când a conceput produsul Black Ops.

Atunci când creezi un produs de elită la nivel mondial pentru arderea grăsimilor, primul pas este mobilizarea grăsimilor din celulele grase. Acest fapt este susținut de cafeină – un ingredient obligatoriu în toate produsele de acest tip. Apoi, pentru a asigura că grăsimile sunt eliminate (și nu sunt depozitate înapoi în celulele grase), trebuie crescută rata metabolică și rata de oxidare a grăsimilor. Aici intervine ceaiul verde, ce a fost demonstrat prin studii clinice că are capacitatea de a-i ajuta pe cei care țin o dietă să scape de centimetrii în plus și să își mărească rata metabolică de repaus. Apoi intervine extractul de ardei iute, care întărește efectul ceaiului verde în procesul de maximizare a gradului de oxidare.

Ulterior, mai sunt de îndeplinit două condiții, fără de care pur și simplu nu veți arde cantitatea maximă de grăsimi – trebuie să influențați hormonii și transmițătorii chimici corespunzători. Acesta este momentul în care intervin algele verzi-albastre și extractul de cacao. Algele verzi-albastre conțin acizi grași esențiali și fenilferină. Acizii grași esențiali sunt asociați cu o masă scăzută a grăsimii corporale, iar feniferina este conoscută pentru stimularea hormonului primar de ardere a grăsimilor numit norepinefrină. Acum aveți de partea dumneavoastră principalii transmițători ai corpului – hormonii.

În cele din urmă, cireașa de pe tort o reprezintă efectul extractului de cacao asupra oxidului nitric. Majoritatea cunoscătorilor știu că oxidul nitric este un vasodilatator și un stimulator înainte de antrenament, dar s-a dovedit că este implicat și în metabolismul grăsimilor, iar în cazul în care este blocat, se oprește practic utilizarea grăsimilor pentru energie în organism.

DISCLAIMER: Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.

Cum să utilizați

Luați 2 capsule cu apă dimineața pe stomacul gol. Luați 2 capsule cu apă cu 30 de minute înainte de a servi masa de prânz. Pentru a vă stabili toleranța pentru acest produs, consumați 1 capsulă de 2 ori pe zi pentru primele 7 zile. Pentru un antrenament exploziv, luați 2 capsule înainte de a începe exercițiile fizice. Beți minimum 8 pahare de apă pe zi.

Nu consumați mai mult de 4 capsule (2 porții) pe zi.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per portie (2 capsule)

Cafeina anhidra

185mg

Extract de ceai-verde (5% Cafeina)

300mg

Extract de Theobroma Cacao

100mg

Taurina

275mg

Piper Cayenne (Capsicum Anuum)

250mg

Bitartrat de colina (40% colina)

220mg

Alga albastra-verde (Aphanizomenon flos-aquae)

20mg

Niacina (acid nicotinic)

5mg (31% VNR*)

Extract de piper negru (95%)

5mg

Vitamina B6

5mg (357% VNR*)

12-picolinat de crom

20mcg (50% VNR*)

*Valoarea Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: cafeina anhidra; extract de ceai verde; extract de theobroma cacao; taurina; piper cayenne; colina; alge verzi-albastre; niacina (acid nicotinic); extract de piper negru; vitamina B6; picolinat de crom; agenti anti-aglomeranti: celuloza microcristalina, faina de orez brun, stearat de magneziu; capsulă cu gelatină (gelatină din carne de vită; coloranti: roșu Allura AC, albastru strălucitor FCF, dioxid de titan).

Acest produs nu este potrivit pentru vegetarieni.

Atentie: A nu se utiliza de către persoane sub 18 ani sau vârstnici. Consultați un medic sau specialist din domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs dacă aveți probleme medicale / alergii. NU UTILIZAȚI dacă sunteți însărcinată sau alăptați. NU consumați acest produs dacă suferiți de hipertensiune arterială sau utilizați orice alt medicament prescris. NU consuma mai mult de 2 capsule odata. CONȚINUT MARE DE CAFEINĂ - 200 mg PER PORȚIE. NU ESTE RECOMANDAT COPIILOR SAU FEMEILOR GRAVIDE. Evitați consumul acestui produs cu mai puțin de 6 ore înainte de culcare. Reduceți sau întrerupeți utilizarea acestui produs dacă vă simțiți rău după consum și cereți sfatul medicului. NU consumați acest produs împreună cu niciun alt produs care conține cafeină sau alți stimulenți. Acest supliment alimentar nu trebuie folosit ca înlocuitor al unei diete variate si echilibrate.

Aroma
Fără aromă
Cantitate
100 tablete/capsule
Brand
Grenade
Testat Informed Sport
DA