• -25%
Cutie 12 SiS Go Energy Bake Tiramisu 50g
search
  • Cutie 12 SiS Go Energy Bake Tiramisu 50g

Cutie 12 SiS Go Energy Bake 50g

5025324194339
132,00 lei
99,00 lei Salvezi 25%

O prăjitură gustoasă ce conține 30g carbohidrați din care 10g de fructoză

  • Raport de carbohidrați 2:1

  • Gust plăcut, textură moale cu conținut din fructe

  • Ajută la alimentarea cu carbohidrați înaintea/ în timpul efortului

  • Poate fi folosită ca o gustare delicioasă între mese pentru încărcarea cu energie

  • Potrivit pentru vegetarieni

  • Produs testat și acreditat Informed Sport*

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
Cutie 12
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA
În stoc

Cutie 12 Prăjituri Energizante SiS Go Energy Bake

SiS Go Energy Bake are la bază o abordare științifică a batoanelor energizante, furnizând 30 grame de carbohidrați într-o prăjitură moale cu un conținut gustos. Fiecare prăjitură are un conținut din fructe ce vă oferă 10g de carbohidrați.

Pentru a sprijini performanța și a răspunde nevoilor corpului, necesarul de alimentare pentru evenimentele sportive de anduranță îndelungată este recomandat în jurul valorilor de 60-90g carbohidrați pe oră. SiS Go Energy Bake poate fi utilizat pentru a acoperi acest necesar alături de alte produse din gama Science in Sport. Textura unică, moale, ușor coaptă face ca acest produs să fie ușor de consumat în timpul efortului, îndeplinind în același timp criteriile alimentării cu carbohidrați pentru obținerea performanțelor fizice.

Beneficii

Epuizarea rezervelor de carbohidrați în timpul exercițiilor fizice este una dintre cauzele majore ale oboselii/ epuizării fizice. Furnizarea unei cantități suplimentare de carbohidrați în timpul efortului fizic este cunoscută pentru a îmbunătăți performanța, timpii de cursă și pentru întârzierea apariției oboselii. Cercetările au arătat că pot fi utilizați în proporții similare carbohidrații din surse diferite – geluri, băuturi sau batoane. Ca atare, SiS Go Energy Bake oferă un format alternativ, ușor digerabil și gustos pe care să-l consumați în timpul exercițiilor fizice.

*SiS Go Energy Bake este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://sport.wetestyoutrust.com/supplement-search/science-sport/go-energy-bake

Cum să utilizați?

Consumați 1-2 prăjituri pe oră în timpul eforturilor susținute. Puteți consuma împreună cu alte produse SiS pentru a asigura 60-90g de carbohidrați pe oră în timpul eforturilor de anduranță.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per 100g

Per porție 50g

Energie

1590kJ/380kcal

759kJ/190kcal

Grăsimi

10g

5g

Din care saturate

2.7g

1.4g

Glucide

61g

30g

Din care zaharuri

22g

11g

Fibre

7g

3.5g

Proteine

7g

3.5g

Sare

500mg

250mg

Ingrediente: Făină de grâu (făină de grâu, carbonat de calciu, fier, niacină, tiamină); fructoză; umplutură cu aromă de căpșuni (15%) (suc concentrat de mere, fructoză, gumă acacia, glicerină vegetală, lapte praf, ulei de măsline, ulei de cocos, făină de ovăz, aromă, colorant natural (morcov negru)); glicerină vegetală; ulei de măsline; ou integral; gumă acacia; proteină din lapte; agent de creștere (bicarbonat de sodiu); aromă; extract de ceai verde.

Alergeni: vedeți ingredientele cu scris îngroșat. Poate conține soia, nuci sau arahide. Potrivit pentru vegetarieni.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
Cutie 12
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA