• -15%
OstroVit BCAA 5000 - 300 capsule
search
 • OstroVit BCAA 5000 - 300 capsule
 • OstroVit BCAA 5000 - 300 capsule
 • OstroVit BCAA 5000 - 300 capsule - info

OstroVit BCAA 5000 - 300 capsule

5903246228335
120,00 lei
102,00 lei Salvezi 15%

OstroVit BCAA 5000 este un supliment alimentar care conține aminoacizi cu lanț ramificat BCAA de cea mai bună calitate, în cel mai bun raport de 2: 1: 1. Acești aminoacizi includ: leucină, izoleucină, valină. Aceștia ar trebui să fie livrați organismului deoarece aparțin așa-numiților aminoacizi exogeni - aminoacizi pe care organismul uman nu îi poate produce singur.

 • 5000mg BCAA per porție

 • Raport BCAA 2:1:1

 • 60 porții per flacon

Cantitate
300 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit BCAA 5000 - Aminoacizi cu lanț ramificat

BCAA (Branched Chains Amino Acids) sunt aminoacizi cu catenă ramificată: leucină, valină și izoleucină. Acești compuși sunt numiți astfel din cauza lanțului lateral extins din structura lor chimică. Ei fac parte din grupul aminoacizilor exogeni, adică esențiali în dieta noastră, deoarece organismul nostru nu îi poate produce singur. Ei sunt un element inseparabil al sintezei majorității proteinelor, iar peste 30% din mușchii noștri sunt constituiți din BCAA.

Este indubitabil faptul că aminoaczii cu catenă ramificată din dieta noastră sunt fundamentali, nu numai în ceea ce privește sănătatea, ci și în ceea ce privește dezvoltarea musculară, regenerarea după un antrenament dur și reducerea grăsimii. Aportul de BCAA ar trebui să fie crescut, mai ales la persoanele care se antrenează intens. Pe măsură ce crește activitatea fizică, crește nevoia de aminoacizi esențiali.

Proprietățile ingredientelor din OstroVit BCAA 5000:

 • Contribuie la creșterea rezistenței musculare

 • În timpul utilizării BCAA, se observă o creștere a lipolizei, adică o creștere a oxidării acizilor grași - un supliment ideal pentru reducerea grăsimii corporale

 • Suplimentarea cu BCAA reduce oboseala fizică și mentală de după antrenament

 • Multe studii indică în unanimitate efectul anti-catabolic (a împiedicat descompunerea proteinelor din țesutul muscular)

 • Utilizarea BCAA ca sursă de energie - ne permite să economisim glicogenul muscular

 • Performanță dovedită în reglarea activității neurotransmițătorilor

Cum să utilizați?

Porția de servire: 5 capsule

În zilele de antrenament, luați o porție pe zi după trezire sau după antrenament. În zilele în care nu vă antrenați, o porție după trezire.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

Informații Nutriționale

Ingrediente active

5 capsule (1 porție)

L-leucină

2500 mg

L-isoleucină

1250 mg

L-valină

1250 mg

Ingrediente: L-leucină; L-izoleucină; L-valină; învelișul capsulei (gelatină, apă purificată).

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, ovăz, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
300 tablete/capsule
Brand
OstroVit