• -25%
OstroVit 3C CLA Carnitine Chromium 150 g
search
  • OstroVit 3C CLA Carnitine Chromium 150 g
  • OstroVit 3C CLA Carnitine Chromium 150 g

OstroVit 3C CLA Carnitine Chromium 150 g

5903933909561
90,00 lei
67,50 lei Salvezi 25%

OstroVit 3C CLA Carnitina Cromul este un supliment alimentar de înaltă calitate sub formă de pulbere care se dizolvă în apă, disponibil în două arome delicioase - kiwi sau limonadă de zmeură cu mentă. Produsul este un complex de trei ingrediente active - L-carnitină, CLA și crom. A fost dezvoltat din ingrediente de cea mai bună calitate, cu scopul de a se adresa tuturor persoanelor active din punct de vedere fizic care doresc să aibă grijă de un metabolism adecvat și să sprijine procesul de pierdere în greutate într-un mod cuprinzător.

  • Conține L-Carnitină, Crom și CLA 

  • 5g de pulbere reprezintă 1 lingură inclusă în pachet = 1 porție de supliment pe zi

  • Versiuni delicioase, cu aromă de fructe și utilizare ușoară

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
150g
Brand
OstroVit

Pierderea în greutate - de unde să începi?

Menținerea unei siluete subțiri și a unui metabolism adecvat este, contrar tuturor aparențelor, un proces persistent, în mai multe etape, care durează cel puțin câteva luni și reprezintă o provocare pentru multe persoane, chiar și pentru cele care se angajează în mod regulat în activități fizice. Menținerea proporțiilor nutriționale corecte, consumul unei cantități adecvate de apă, exercițiile fizice regulate și înțelepte, somnul și odihna suficiente - aceștia sunt cei mai importanți factori care servesc în mod cert la menținerea IMC-ului la nivelul potrivit. Merită să ne amintim de ei și să îi practicăm în mod regulat în fiecare zi pentru a ne bucura de o linie subțire cât mai mult timp posibil, fără a ne îngrijora de revenirea excesului de greutate. OstroVit 3C CLA Carnitine Chromium 3C CLA Carnitine Chromium vă va permite în mod cuprinzător să vă completați dieta zilnică cu:

L-carnitină - este un compus organic chimic din grupul de aminoacizi care apar în mod natural în corpul nostru. Este o substanță care contribuie la arderea grăsimilor, poate crește rezistența la antrenament și poate accelera regenerarea după antrenament. Prin urmare, își va găsi utilitatea la toți cei care se antrenează în mod regulat și doresc să aibă grijă în același timp de o siluetă subțire. Acizii grași transportați de L-carnitină sunt oxidați în mitocondrii - centrele energetice celulare. La utilizarea L-carnitinei, se simte o creștere a energiei. De asemenea, poate contribui la prevenirea depunerii de grăsime și la întârzierea efectului de oboseală în timpul antrenamentului. Timp de mulți ani, a fost un aminoacid apreciat în dietele care favorizează pierderea în greutate.

CLA - adică acidul linoleic conjugat - se găsește în principal în produsele de origine animală - lapte, produse lactate și carne. S-a demonstrat că susține creșterea masei musculare slabe și arde grăsimea corporală nedorită.

Crom - un micronutrient esențial în dieta noastră. Se găsește în cantități infime în produsele vegetale, în special în cereale. Cromul contribuie la menținerea metabolismului normal al macronutrienților și la menținerea unui nivel normal al glicemiei, ceea ce poate ajuta la pierderea în greutate.

Cum să utilizați?

Se dizolvă 1 porție de 5 g (1 lingură) în 150 ml de apă. Consumați o dată pe zi. Vă rugăm să folosiți paharul de măsurare inclus în ambalaj.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Ingrediente active

Per porție 5g

VNR*%

L-carnitină tartrat

3000 mg

-

Etil ester din acid linoleic conjugat, din care:

1000 mg

-

- CLA (55 %)

550 mg

-

Crom

200 µg

500 %*

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011.

Ingrediente: L-carnitină tartrat; etil ester al acidului linoleic conjugat CLA; inulină; arome; regulator de aciditate: acid citric; îndulcitori: sucraloză, acesulfam K; picolinat de crom (crom).

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
150g
Brand
OstroVit