• -25%
Magneziu Bisglicinat OstroVit Magnesium Glycinate 90 caps
search
  • Magneziu Bisglicinat OstroVit Magnesium Glycinate 90 caps
  • Magneziu Bisglicinat OstroVit Magnesium Glycinate 90 caps

Magneziu Bisglicinat OstroVit Magnesium Glycinate 90 caps

5903933914626
60,00 lei
45,00 lei Salvezi 25%

OstroVit Magnesium Bisglycinate este un supliment alimentar de înaltă calitate, care reprezintă o sursă de magneziu sub formă de bisglicinat de magneziu. Este un preparat disponibil sub formă de capsule ușor de înghițit, creat pentru persoanele care doresc să își completeze dieta zilnică cu magneziu cu biodisponibilitate crescută.

  • 400mg de magneziu din sursă cu biodisponibilitate crescută

  • 1 porție = 3 capsule.

  • 30 porții per flacon

  • Capsule ușor de înghițit

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit

OstroVit Magnesium Bisglycinate - o sursă valoroasă de magneziu cu absorbție crescută

Magneziul, element chimic cu simbolul Mg este o componentă minerală care este clasificată ca macronutrient, deoarece se găsește în corpul uman într-o cantitate semnificativă. În corpul uman, magneziul este stocat în principal în oase și mușchi și doar 1% din element se găsește în sânge. Este un compus distribuit pe scară largă în alimente, care se găsește atât în produsele animale, cât și în cele vegetale. Sursele nutriționale de magneziu includ produsele cerealiere integrale, semințele uscate de leguminoase, precum și nucile și legumele cu frunze verzi. Preparatul OstroVit utilizează bisglicinat de magneziu (un chelat de magneziu), adică un compus care combină magneziul cu două molecule de aminoacid proteic, care este glicina. Bisglicinatul de magneziu este o substanță care se distinge printr-o biodisponibilitate ridicată și, în plus, nu contribuie la apariția afecțiunilor sistemului digestiv, ceea ce contribuie la calitatea superioară a produsului și crește eficiența suplimentării.

Proprietățile ingredientelor din OstroVit Magnesium Bisglycinate:

Magneziul contribuie la reducerea oboselii și a oboselii și ajută la menținerea echilibrului electrolitic. În plus, susține buna funcționare a sistemului nervos și contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat. Magneziul susține, de asemenea, buna funcționare a mușchilor și ajută la menținerea sănătății oaselor și a dinților. În plus, joacă un rol în procesul de diviziune celulară și sprijină menținerea funcțiilor psihologice optime.

Cum să utilizați?

Consumați 1 porție (3 capsule) pe zi.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Ingrediente active

Per porție

VNR*%

Magneziu

400 mg

107%

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1069/2011.

Ingrediente: Bisglicinat de magneziu (magneziu); învelișul capsulei (agent de încărcare: hidroxipropil metilceluloză); agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit