• -25%
N-Acetil Cisteina OstroVit NAC 200g natural
search
  • N-Acetil Cisteina OstroVit NAC 200g natural
  • N-Acetil Cisteina OstroVit NAC 200g natural

N-Acetil Cisteina OstroVit NAC 200g natural

5903933902739
110,00 lei
82,50 lei Salvezi 25%

OstroVit NAC este un supliment alimentar sub formă de pudră care conține doar N-acetil-L-cisteină pură, un derivat al L-cisteinei, care este un aminoacid sulfurat. Acest compus este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante puternice. NAC este o sursă foarte valoroasă de L-cisteină necesară pentru sinteza glutationului care joacă un rol de antioxidant foarte puternic, responsabil pentru susținerea ficatului.

Dacă luați deja NAC sau doriți să începeți să suplimentați acest ingredient activ, suplimentul alimentar OstroVit NAC este o soluție extrem de economică. Un pachet al produsului conține până la 1333 de porții sugerate de supliment, ceea ce înseamnă că este un pachet familial.

Cantitate
200g
Brand
OstroVit

Ce este NAC și ce rol are?

Principala sarcină a N-acetil-L-cisteinei este de a susține producția de glutation care participă la procesul de detoxifiere a organismului. Un conținut ridicat al acestui compus în organism se traduce în mod direct printr-o funcționare îmbunătățită a ficatului și o capacitate antioxidantă mai mare a acestuia. În afară de impactul său asupra sistemului digestiv, NAC susține, de asemenea, funcționarea altor organe și sisteme. Aceasta stimulează sistemul imunologic, asigură o regenerare mai rapidă a mușchilor, precum și demonstrează proprietăți neuroprotectoare.

Proprietățile ingredientelor din OstroVit NAC:

SUPORT PENTRU ORGANISM - N-acetil-L-cisteina are puternice proprietăți antioxidante, datorită cărora luptă împotriva radicalilor liberi și susține funcționarea ficatului. De asemenea, stimulează sistemul imunologic.

PERFECT PENTRU ATLEȚI - Suplimentul alimentar va funcționa perfect la persoanele active din punct de vedere fizic. NAC duce la regenerarea mai rapidă a mușchilor și la întârzierea oboselii.

100% INGREDIENT ACTIV - Suplimentul sub formă de pulbere conține doar o substanță activă sub formă de NAC pur. Compoziția sa este lipsită de orice aditivi, materiale de umplutură, conservanți și alte substanțe inutile.

FORMĂ CONVENABILĂ - Ambalajul este livrat cu o măsură mică folosită pentru a măsura o cantitate potrivită de supliment. Amestecați doza specificată pe etichetă cu apă sau suc, de exemplu în shaker.

Cum să utilizați?

Se dizolvă o singură porție de 150 mg de produs (1/2 lingură) în 100-150 ml de apă sau suc într-un shaker. Luați o porție pe zi. Vă rugăm să folosiți lingura inclusă în ambalaj (0,5 ml).

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos și nu sunt destinate să diagnosticheze, să prevină, sa trateze sau să vindece nicio boală. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Ingrediente active

Per porție

N-acetil-L-cisteină

150 mg

Ingrediente: N-acetil-L-cisteină (NAC) 100%.

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, cereale care conțin gluten, ouă, crustacee, pește.

Cantitate
200g
Brand
OstroVit