• -15%
Ovowhite Proteină Naturală din Albuș de Ou 800g
search
  • Ovowhite Proteină Naturală din Albuș de Ou 800g

Ovowhite Proteină Naturală din Albuș de Ou 800g

N6380971436300
225,00 lei
191,25 lei Salvezi 15%

Proteină naturală pură 100% din albuș de ou

  • Contribuie la creșterea și menținerea masei musculare

  • Fără lactoză, fără gluten, fără zahăr adăugat

  • Calitate premium și gust foarte plăcut

  • Ușor de digerat și mai ales ușor de dizolvat la preparare

  • Are un conținut bogat de aminoacizi

  • Conținut redus de calorii per shake – 104kcal* din care 100kcal din conținutul de proteine

  • 67 porții per recipient

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
800g
Brand
OvoWhite

Ovowhite Proteină Naturală din Albuș de Ou 800g

În ultimii ani, am adăugat în alimentația noastră zilnică tot mai multe produse lactate, fără nicio justificare. Nu este o coincidență faptul că numărul persoanelor cu intoleranță la produsele lactate a crescut semnificativ în ultimii 10 ani. Consecințele pe care consumul ridicat de produse lactate le poate avea asupra organismului nostru sunt acum complet dovedite științific.

În societatea actuală suntem tentați să consumăm mai mult și, în principiu, există o gamă mai mare de mărci din care putem alege. Cu toate acestea, uităm un aspect: majoritatea produselor de acest gen se conformează modelului comun “derivat din produse lactate”. Lansarea Ovowhite și-a propus să aducă o schimbare – o marcă specializată exclusiv în shake-uri proteice ​​fără lapte. Misiunea lor este la fel de clară: crearea celei mai bune proteine ​​pe care corpul nostru să o poată digera, absorbi și asimila 100%. Această proteină vă va ajuta să vă construiți și să vă conservați în mod natural o masa musculară.

Beneficii

Motivul pentru care Ovowhite pornește cu un mare avantaj este acela că reprezintă o proteină 100% naturală pură din albuș de ou. Este o pudră ce se dizolvă instant, cu o compoziție simplă, ceea ce face ca proteina să fie mai ușor de digerat în comparație cu alte proteine ​​cum ar fi zerul, carnea, legumele etc.

În plus, Ovowhite conține toți aminoacizii esențiali pe care corpul nostru nu îi poate produce. Unii aminoacizi sunt conținuți în cantități mai mari – glutamină, serină și lizină, dar conține și aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), cum ar fi leucină, izoleucină și valină – aceștia vor forma diferitele proteine ​​responsabile pentru menținerea și creșterea masei musculare.

În ceea ce privește conținutul de vitamine, Ovowhite conține în cantități mari biotină, inozitol și vitamina B2, esențiale pentru arderea grăsimilor și zaharurilor, obținându-se astfel energie suplimentară pentru performanțe crescute în activitatea fizică. Și dacă acest lucru nu este suficient, conține, de asemenea, numeroase minerale pentru a susține o dezvoltare fizică și mentală mai bună, inclusiv magneziu, fosfor, potasiu și acid folic.

*Conținutul de calorii poate varia puțin în funcție de aromă

Cum să utilizați

Amestecați o porție (o cupă de 30g) în 150-200 ml de apă. Agitați 3 secunde și shake-ul este gata de băut.

Consumați între mesele principale și în primele 30 de minute după efort. Pentru rezultate optime, consumați 3 cupe de proteină Ovowhite pe zi timp de minim 6 săptămâni.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Pentru aroma Vanilla Ice Cream

Valori specifice

Per 100g

Per proție (30g)

%VNR*

Energie (kcal)

354kcal

106kcal

5%

Grăsimi (g)

1.7g

0.5g

<1%

din care saturate (g)

0.2g

0.1g

<1%

Carbohidrați (g)

5.9g

1.8g

<1%

din care zahăr (g)

1.2g

0.3g

<1%

Proteine (g)

77g

23g

46%

Sare** (g)

3.1g

0.9g

15%

*Valoarea nutrițională de referință conform cu ordinul 1069/2011

**Conținutul de sare se datorează exclusiv prezenței sodiului natural

Ingrediente: albumină din ou (92%), aromă, enzime digestive (amilază, protează, lactază, lipază, celulază), îndulcitor (sucraloză).

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
800g
Brand
OvoWhite