• Stoc epuizat
Jeleu Energizant SiS Beta Fuel Energy Chew 60g
search
 • Jeleu Energizant SiS Beta Fuel Energy Chew 60g

Jeleu Energizant SiS Beta Fuel Energy Chew 60g

5025324009763
15,00 lei
 • Parte dintr-o gamă superioară de suplimente

 • 46g carbohidrați per jeleu

 • Conține 2 jeleuri a câte 30g fiecare per ambalaj

 • Sursă dublă de carbohidrați - maltodextrină și fructoză într-un nou raport de 1:0.8

 • Portrivit pentru vegani

 • Testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport*

Aroma
Aroma
Diverse Arome
Cantitate
60g
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA
Stoc epuizat

Despre Jeleul Energizant SiS Beta Fuel Energy Chew 60g

SiS Beta Fuel Dual Source Energy Chews sunt jeleuri energizante ce vă oferă o sursă de alimentare cu carbohidrați superiori din punct de vedere științific într-un format unic și delicios, ușor de utilizat. Acest produs face parte dintr-o gamă superioară la nivel mondial de suplimente pentru alimentarea cu carbohidrați în tipul efortului, printre care sunt incluse și băuturi și geluri, oferindu-vă 46g carbohidrați per jeleu pentru a vă menține și îmbunătății performanțele optime.

De ce trebuie să utilizați un produs cu sursă duală de carbohidrați

Ca sportiv de anduranță (evenimentele dvs. durează de obicei mai mult de două ore), trebuie să aveți în mod ideal un aport între 80g și 120g de carbohidrați pe oră. Jeleul energizant SiS Beta Fuel Chew vă oferă o cantitate optimă de 46g carbohidrați într-un format de alimentare convenabil, delicios, cu un risc minim de disconfort gastrointestinal, care vă permite să obțineți performanțe ridicate. Un Nou Raport de Carbohidrați de 1:0.8 – Maltodextrină și Fructoză

Un Nou Raport de Carbohidrați 1:0.8 – Maltodextrină - Fructoză

Noul raport de 1:0.8 între maltodextrină și fructoză crește procentul de carbohidrați ingerați care este oxidat (cunoscut sub numele de eficiență) de la 62% la 74% în comparație cu vechiul raport de 2:1

Un raport 1:0.8 dintre maltodextrină și fructoză reduce simptomele raportate de sportivi privind disconfortul unui stomac plin în comparație cu vechiul raport de 2:1

Cum a evoluat știința din spatele acestui produs

 • Prin echipa internă numită Performance Solutions, cei de la Science in Sport au lucrat îndeaproape cu sportivi de elită în cercetarea și dezvoltarea noii game Beta Fuel pentru a vă oferi un combustibil superior științific într-o gamă de formate care vă permit să utilizați cu 17% mai mulți carbohidrați (O'Brien et al, 2013).

 • Un raport de 1:0.8 îmbunătățește oxidarea exogenă a CHO (carbohidraților) comparativ cu raportul de 2:1 cu 17% (O'Brien și colab.)

 • Un raport de 1:0.8 îmbunătățește puterea medie pe parcursul a 10 eforturi maxime de sprint cu 3% comparativ cu raportul 2:1 (O'Brien și colab.)

 • Un raport de 1:0.8 crește procentul de carbohidrați oxidați (eficiență) din aportul total de carbohidrați ingerați de la 62% (randament specific raportului de 2:1) la 74% (1:0.8)(O’Brien și colab.)

 • Un raport de 1:0.8 reduce simptomele de plenitudine stomacală (senzația de stomac încărcat) și greață în comparație cu un raport de 2:1 (O'Brien și colab.)

Cum să utilizați

Fiecare jeleu conține 46 de grame de carbohidrați. În funcție de sportul practicat sau evenimentul sportiv, ar trebui să vă propuneți să consumați 1-3 jeleuri pe oră pentru a atinge un aport total de carbohidrați între 80g și 120g. În unele circumstanțe, cum ar fi vremea rece, poate fi necesar să consumați mai mult.  

 • Pur și simplu deschideți ambalajul și consumați direct; puteți consuma ca atare câte un jeleu de 30g (sunt 2 jeleuri per ambalaj) sau puteți lua câte o gură, echivalentul a 7g carbohidrați.  
 • Combinați cu alte suplimente din gama Beta Fuel pentru a obține un aport total de 80-120g carbohidrați per oră

*SiS Beta Fuel Dual Source Energy Chews este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: https://sport.wetestyoutrust.com/supplement-search/science-sport/beta-fuel-dual-source-energy-chews

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori specifice

Per 100g

Per porție 60g

Energie

1346kj/317kcal

808kj/190kcal

Grăsimi

0.0g

0.0g

din care saturate

0.0g

0.0g

Carbohidrați

77g

46g

din care zaharuri

67g

41g

Fibre

3.7g

2.2g

Proteine

0.0g

0.0g

Sare

0.18g

0.1g

Ingrediente: zahăr; apă; sirop de glucoză; sirop de fructoză; gelifiant: pectină; colorant: caroteni; regulator de aciditate: acid citric, aroma; amidon de porumb; agenti de glazurare: ulei de cocos, ceară de carnauba.

Potrivit pentru vegani.

Depozitați într-un loc răcoros, uscat, departe de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Aroma
Diverse Arome
Cantitate
60g
Brand
Science in Sport
Testat Informed Sport
DA