• -15%
OstroVit Vitamina D3 + K2 2000UI 90 tablete
search
  • OstroVit Vitamina D3 + K2 2000UI 90 tablete
  • OstroVit Vitamina D3 + K2 2000UI 90 tablete

OstroVit Vitamina D3 + K2 2000UI 90 tablete

5902232611960
30,00 lei
25,50 lei Salvezi 15%

OstroVit Vitamina D3 + K2 este un supliment alimentar ce conține vitamine derivate din materii prime naturale. Vitamina K2 MK-7 este forma de vitamina K2 cea mai bine asimilată de corpul nostru. 

  • Conține 90 de porții per flacon

  • 1 porție = 1 tabletă

  • Vitamina D3 îmbogățită cu o formă sinergică de vitamina K2

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit

Despre OstroVit Vitamina D3 + K2

Vitamina D3 este numită și vitamina vieții - contribuie la  buna funcționare a aproape tuturor sistemelor și organelor din corpul uman. În combinație cu vitamina K2, intensifică întărirea sistemului scheletic. Stimulează absorbția calciului și a fosforului în intestine, ceea ce ajută în continuare la mineralizarea corespunzătoare a oaselor și a dinților. Are ca efect creșterea forței musculare și previne pierderea țesutului muscular, accelerează arderea grăsimilor și susține procesul de slăbire. În plus, are efectul de a crește rezistența organismului la infecții, protejează împotriva apariției depresiei și a instalării apatiei.

Vitamina K2 este esențială pentru buna funcționare a organismului, reglează procesul de coagulare a sângelui și, de asemenea, contribuie la menținerea densității minerale osoase normale. Este responsabilă pentru transportul corect al calciului din sânge către țesutul osos, ceea ce permite menținerea oaselor sănătoase și puternice și crește rezistența lor.

Beneficiile OstroVit Vitamina D3 + K2

  • Contribuie la mineralizarea oaselor și a dinților

  • Vitamina D ajută la absorbția și utilizarea corectă a calciului și fosforului

  • Vitamina D contribuie la buna funcționare a mușchilor

  • Vitamina D contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar

Cum să utilizați?

Consumați o porție (o tabletă) pe zi.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu poate fi utilizat ca substitut al unei diete variate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu consumați în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. Produsul nu trebuie utilizat de către copii, femei însărcinate și mame care alăptează. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori Specifice

Per porție (1 tabletă)

VNR%*

Vitamina K

100mcg

133%

Vitamina D

50mcg/2000UI 1000%

*Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1069/2011

Ingrediente: agent de incărcare: celuloză microcristalină, amidon; agent antiaglomeranți: fosfat de calciu, dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași; manachinonă-7 MK-7/Vitamina K din Bacillus Subtilis Natto (soia); coleacalciferol/Vitamina D.

Atenționări: Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), soia, alune, alte nuci, cereale care conțin gluten, ouă, țelină, muștar, crustacee, pește.

Cantitate
90 tablete/capsule
Brand
OstroVit